3 τραγούδια που μου αρέσουν τελευταία

by - Φεβρουαρίου 22, 2019


Γεια σας και χαρά σας!
Η μουσική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μου.
Από μικρή μου άρεσε πολύ να ακούω τραγούδια, να τραγουδάω και να χορεύω.
Σε μικρή ηλικία ξεκίνησα πιάνο με την ελπίδα ότι θα μπορώ να παίζω Cyndi Lauper και Duran Duran όποτε μου κάνει κέφι, αλλά απογοητεύτηκα όταν έμαθα πως πρέπει πρώτα να μάθω κλασσική μουσική.
Πότε δεν άκουγα ένα μόνο είδος μουσικής. Μου άρεσαν πολλά και διαφορετικά ανάλογα με τα κέφια μου και την διάθεση μου. Σίγουρα όμως έχω κι εγώ κάποιες προτιμήσεις.
Μου αρέσουν τα cd με γαλλικά τραγούδια, οι συλλογές με μουσικές για πιάνο στο Spotify, το Τρίτο Πρόγραμμα στο ραδιόφωνο όταν οδηγώ και τα rock και pop κομμάτια στο YouTube.
Δεν ακούω σχεδόν ποτέ λαϊκά τραγούδια από μόνη μου, αλλά αν τύχει και βάλει κάποιος πχ Καρρά, δεν έχω πρόβλημα!
Τώρα που το σκέφτομαι, μοναδική μουσική που δεν μπορώ με τίποτα να ακούσω είναι η Metal.
Νιώθω πως είναι πολύ σκληρή για τα δικά μου γούστα.
Η μουσική με ταξιδεύει, με κάνει να ονειρεύομαι, με γεμίζει με πολύ όμορφα συναισθήματα.
Αγαπημένη μου συνήθεια εδώ και χρόνια, είναι να βάζω κάποιο χορευτικό τραγούδι πολύ δυνατά και να φαντασιώνομαι ότι το τραγουδάω και το χορεύω μέσα σε ένα τεράστιο στάδιο γεμάτο από κόσμο που παραληρεί σε κάθε μου κίνηση!
Χαχαχα! Δεν ξέρω πως σας ακούγετε εσάς όλο αυτό, εμένα πάντως μου δίνει πολύ ενέργεια και μου εκτονώνει με μιας, οποιαδήποτε αρνητική σκέψη και αρνητικό συναίσθημα μπορεί να έχω στο μυαλό αλλά και στο σώμα μου.
Πριν από ένα μήνα μάλιστα ξεκίνησα πάλι μαθήματα τραγουδιού και που ξέρεις, μπορεί κάποια στιγμή να κάνω και την φαντασίωση μου πραγματικότητα...
Τώρα τελευταία έχω κολλήσει με αυτά τα 5 τραγούδια και τα ακούω συνέχεια όλη μέρα.
Η αλήθεια είναι ότι κατά καιρούς τρώω κάτι τέτοια κολλήματα αλλά φαντάζομαι πως δεν είμαι η μόνη.
Εσάς σας αρέσει η μουσική; Τι σας αρέσει να ακούτε; Κολλάτε ποτέ σε συγκεκριμένα τραγούδια;



#1 Το τραγούδι από την ταινία "A star is born", την οποία είδα και μου άρεσε πάρα πολύ (σας τα είπα όλα σε ΑΥΤΟ το ποστ), μου κόλλησε από την πρώτη στιγμή που το άκουσα!
Μελωδικό και παράλληλα με μια δυναμική που με ξεσηκώνει και με κάνει να θέλω να πάω σε εκείνο το στάδιο που έλεγα πιο πάνω, για να το τραγουδήσω!



Αυτό το τραγούδι της Norah Jones, παλιό μεν, αγαπημένο δε μου αρέσει πολύ.
Απαλό, μελωδικό, ταξιδιάρικο. Ιδανικό για ταξίδι αλλά και για μια απογευματινή ανάπαυλα παρέα με ένα καφεδάκι. Με χαλαρώνει και με ηρεμεί.



Αυτό το τραγούδι από την πασίγνωστη τηλεοπτική σειρά του Netflix την οποία δεν έχω δει, μου άρεσε πολύ. Μου αρέσει πολύ ο ρυθμός του που έχει εναλλαγές αλλά και τα λόγια του.
Το γνωρίζετε; Σας αρέσει; Έχετε δει την σειρά;

Είναι τόσα πολλά τα τραγούδια που ακούω και μου αρέσουν πολύ, που λέω αν συμφωνείτε κι εσείς, να επανέλθω στο άμεσο μέλλον με μερικά ακόμα!

Σας φιλώ!

Βρείτε με σε

και 

You May Also Like

0 σχόλια