Τα αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς του μήνα #1

by - Φεβρουαρίου 15, 2019


Γεια σας και χαρά σας!
Πάντα μου άρεσε να αγοράζω προϊόντα μακιγιάζ. Προσπαθώ βέβαια να μην το παρακάνω, αφού τώρα πια χάρη στο blog, έχω την ευκαιρία να δοκιμάζω μερικά από τα αγαπημένα μου.
Ξέρω ότι το θέμα της ομορφιάς σας ενδιαφέρει και γι 'αυτό σκέφτηκα να ξεκινήσω μία νέα μηνιαία ενότητα στο blog, μέσα από την οποία θα μοιράζομαι μαζί σας μερικά από τα αγαπημένα μου προϊόντα! Πώς σας φαίνεται η ιδέα; Σήμερα θα σας μιλήσω για 3 προϊόντα μακιγιάζ από την Shiseido με τα οποία πραγματικά "ταιριάξαμε" πολύ!





#1 InnerGlow CheekPowder
Το ρουζ είναι αναπόσπαστο κομμάτι του καθημερινού μου μακιγιάζ από τότε που άρχισα να βάφομαι, δηλαδή από τις τελευταίες τάξεις του Λυκείου!
Μαζί με ένα lip gloss ήταν τα πρώτα προϊόντα που αγόρασα.
Μου αρέσει η αίσθηση φρεσκάδας και υγείας που αφήνει ένα καλό ρουζ, όταν φυσικά το χρησιμοποιώ με φειδώ.
Το InnerGlow CheekPowder της Shiseido είναι ρουζ με highlighter μαζί! Φωτεινό, σε μορφή πούδρας, παραμένει στο δέρμα για πολλές ώρες χωρίς να "σπάει", αφήνοντας μια μεταξένια αίσθηση.
Το συγκεκριμένο ρουζ στην απόχρωση 03 Floating Rose, κάνει ακριβώς αυτό που θέλω. Φωτίζει απαλά το πρόσωπό μου χωρίς να το βαραίνει και είναι ιδανικό για όλες τις εποχές.








#2 Kajal InkArtist
Αυτό το μολύβι πολυεργαλείο, μπορεί πραγματικά να σου λύσει τα χέρια, αφού είναι κατάλληλο να χρησιμοποιηθεί ως eye liner, μολύβι ματιών, σκιά αλλά και μολύβι φρυδιών!
Είναι πολύ εύκολο στη χρήση, με ενσωματωμένη ξύστρα και αποσπώμενο σφουγγαράκι για άπλωμα και σβήσιμο των έντονων γραμμών και την δημιουργία του λεγόμενου smokey eye.
Έχει λεπτή άκρη που βαθμιαία γίνεται παχύτερη για να διευκολύνει την χρήση για την οποία το θες.
Είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό και βγαίνει σε οκτώ αποχρώσεις, εμπνευσμένες τόσο από την αρχαία, όσο και από την σύγχρονη Ιαπωνία!




#3 VisionAiry Gel Lipstick
Το κραγιόν είναι ένα από τα αγαπημένα μου προϊόντα μακιγιάζ. Πιστεύω πως είναι ένα προϊόν "σωσίβιο", αφού από μόνο του μπορεί να μου αλλάξει την εμφάνιση, να με κάνει να νιώθω περιποιημένη και να με "σώσει" τη στιγμή που πρέπει να εμφανιστώ κάπου χωρίς την δυνατότητα να έχω κάνει πιο πριν κάποιο επιπλέον μακιγιάζ.
Συνήθως προτιμώ τις κοκκινωπές και έντονες αποχρώσεις, αλλά τώρα τελευταία πειραματίζομαι και με τις πιο γήινες και απαλές.
Το κραγιόν VisionAiry Gel Lipstick της Shiseido είναι ένα κραγιόν μακράς διαρκείας, μαλακό, άνετο, που χαρίζει λάμψη, πλήρη κάλυψη και έντονο χρώμα.
Ιδανικό για τα δικά μου χείλη που έχουν την τάση να ξηραίνουν, αφού χάρη στην σύνθεσή του είναι σούπερ ενυδατικό.
Κυκλοφορεί σε πολλές αποχρώσεις, ενώ η δικιά μου είναι το 212 με το όνομα Woodblock!

Ελπίζω να σας αρέσει η καινούργια μου στήλη!
Εσάς, ποια προϊόντα μακιγιάζ δεν λείπουν ποτέ από την τσάντα σας;
Θα χαρώ να διαβάσω την άποψή σας!


Σας φιλώ!

Βρείτε με σε

και 
INSTAGRAM

*Τα προιοντα του post είναι δώρο από την Shiseido





















 













You May Also Like

0 σχόλια