4 κρέμες χεριών που έχω αγαπήσει τελευταία

by - Οκτωβρίου 21, 2020

Η κρέμα χεριών, ειδικά τώρα με τον κορονοϊό που πλένω τα χέρια μου πολλές φορές μέσα στη μέρα και τους βάζω και αντισηπτικό, έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μου φροντίδας.
Πάντα προσπαθούσα να φροντίζω τα χέρια μου, καθώς από μικρή έπαιζα πιάνο και η δασκάλα μου μου έλεγε πως τα χέρια μας θα πρέπει να είναι "πάντα καθαρά και ενυδατωμένα".
Με τάση όμως για ξηροδερμία, δεν μου ήταν πάντα εύκολο να έχω το αποτέλεσμα που επιθυμούσα.
Αγόραζα συνήθως κρέμες χεριών από το φαρμακείο, ή έβαζα κεραλοιφή που έφτιαχνε η μαμά μου με ελαιόλαδο και κερί μέλισσας. Αν και πολύ αποτελεσματική, λόγω του ότι ήταν αρκετά λιπαρή, δεν ήταν και η αγαπημένη μου.
Τα χρόνια πέρασαν, κι εγώ προσπάθησα να εφαρμόζω εκείνη την καθημερινή μου συνήθεια. Για τον λόγο αυτό, δεν έχω μία κρέμα χεριών στο σπίτι, αλλά πολλές, διασκορπισμένες στο μπάνιο, στην κουζίνα και στο υπνοδωμάτιο μου, ώστε να μην παραβλέπω με δικαιολογίες την  ενυδάτωση στα ταλαιπωρημένα μου χέρια!
Επίσης, έχω πάντα ένα μικρό σωληνάριο μέσα στην τσάντα μου, ώστε να καλύπτομαι  και για τις ώρες που βρίσκομαι εκτός σπιτιού.
Σήμερα λοιπόν, θα σας μιλήσω για τις 4 κρέμες χεριών που έχω αγαπήσει τελευταία.  



Grown Alchemest
Hand cream Vanilla-Orange Peel

Την Αυστραλέζικη εταιρία καλλυντικών Grown Alchemest, την γνώρισα σχετικά πρόσφατα, αλλά την αγάπησα αμέσως, αφού παράγει φυσικά προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα και είναι ειδικά σχεδιασμένα για να αποκαθιστούν την υγεία και την λειτουργικότητα της επιδερμίδας.
Έχω δοκιμάσει αρκετά προϊόντα της και με όλα έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη.
Όπως και με την συγκεκριμένη κρέμα για τα χέρια, με βοτανικά εκχυλίσματα βανίλιας και φλούδας πορτοκαλιού, η οποία ενυδατώνει άμεσα την ξερή επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα, χαρίζοντας ταυτόχρονα απαλότητα και καταπράυνση. 
Εγώ την χρησιμοποιώ κάνοντας μασάζ στα χέρια μου, δίνοντας έμφαση στα νύχια και στις παρανυχίδες, όπου θέλω λίγη ενυδάτωση παραπάνω. Επίσης, είναι ιδανική για περιοχές με έντονη ξηρότητα, όπως τα πόδια και η αγκώνες και μυρίζει υπέροχα!



The Body Shop
 Hemp Hand Protector

Τα προϊόντα της The Body Shop, είναι, εδώ και πολλά χρόνια, από τα αγαπημένα μου.
Η εταιρία που ιδρύθηκε το 1976 στο Brighton της Αγγλίας από την Anita Roddick, αναζητά συνεχώς τρόπους για μια πιο οικολογική και ποιοτική παραγωγή καλλυντικών προϊόντων. Δεν κάνει πειράματα στα ζώα, χρησιμοποιεί φυσικές πρώτες ύλες που προέρχονται από δίκαιο εμπόριο, στηρίζει μικροκαλλιεργητές και μικρούς αγροτικούς συνεταιρισμούς και έχει προϊόντα και vegan και vegetarian.
Η κρέμα χεριών της The Body Shop, Hemp Hand Protector, εμπλουτισμένη με έλαιο σπόρων κάνναβης, γνωστό για της φαρμακευτικές του ιδιότητες, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη στα ξερά και ταλαιπωρημένα χέρια. Προσωπικά, την χρησιμοποιώ κυρίως το βράδυ, απλώνοντας μια γενναιόδωρη ποσότητα στα χέρια μου και κάνοντας ελαφρύ μασάζ! 



Apivita
Hand Cream Intensive Moisturizing
hyaluronic acid and honey

Η Apivita, είναι μια ελληνική εταιρία που μου ταιριάζει πολύ, για την φιλοσοφία της και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της.
Την αγαπώ εδώ και χρόνια και δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ.
Η κρέμα της Hand Cream Intensive Moisturizing με υαλουρονικό οξύ και μέλι, περιέχει 96% συστατικά φυσικής προέλευσης, όπως λάδι ελιάς, πρόπολη, θυμαρίσιο μέλι, λάδι αβοκάντο καθώς και εκχυλίσματα από Ελληνικά φυτά και βότανα από βιολογικές καλλιέργειες. 
Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, αντιοξειδωτική δράση και προλαμβάνει τους ερεθισμούς. 
Έχει τέλειο άρωμα και πολύ ευχάριστη υφή που δεν αφήνει αίσθημα λιπαρότητας.



 Bioselect
Hand Cream Intensive Moisturizing 
με υαλουρονικό οξύ και μέλι

Μια άλλη Ελληνική εταιρία, για τα προϊόντα της οποίας σας έχω μιλήσει αρκετές φορές στο παρελθόν, είναι η Bioselect.
Ιδρύθηκε στο Ρέθυμνο της Κρήτης και χρησιμοποιεί συστατικά φυσικής προέλευσης και πρώτες ύλες βιολογικής καλλιέργειας, όπως έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, αρωματικά βότανα και μέλι.
Η Olive Hand Cream με dictamelia και shea butter, έχει πλούσια σύνθεση που αναδομεί την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα των χεριών, προσφέροντάς της θρέψη και βαθιά ενυδάτωση. Εγώ την χρησιμοποιώ πολύ και στα πόδια, αφού η πλούσια σύνθεσή της με βοηθάει πολύ!

Εσείς, φοράτε κρέμα για τα χέρια ή την ξεχνάτε; Κι αν ναι, ποιά είναι η αγαπημένη σας;
Θα χαρώ πολύ να διαβάσω τα σχόλιά σας!


Σας φιλώ

Βρείτε με σε
INSTAGRAM
και 


You May Also Like

0 σχόλια