Ώρα για μαγιό!

by - Μαΐου 29, 2019


Το καλοκαίρι είναι εδώ και μαζί του η πιο κατάλληλη στιγμή για να επιλέξουμε το μαγιό που θα μας συντροφεύσει στις αποδράσεις μας δίπλα στη θάλασσα!
Εγώ κάθε χρόνο, αγοράζω ένα με δύο μιας και τα χρησιμοποιώ πολύ καθώς επίσης και τα αλλάζω συχνά κατά την διάρκεια της παραμονής μου στη θάλασσα, αφού δεν μου αρέσει να φοράω βρεγμένο μαγιό πάνω μου για πολύ ώρα.
Φροντίζω να παίρνω πάντα ένα ολόσωμο αφού τα αγαπώ ιδιαίτερα και τα έχω συνηθίσει από την κολύμβηση που έκανα κάποτε, αλλά και ένα μπικίνι για να μαυρίσω και λιγάκι!
Τα τελευταία χρόνια, μου αρέσουν πολύ τα μπικίνι με τα ρετρό σχέδια, όπου το κάτω μέρος τους είναι αρκετά μεγάλο και φαρδύ, όπως τα μαγιό που φορούσαν παλιά οι γιαγιάδες μας!
Νιώθω πολύ άνετα φορώντας τα, ενώ παράλληλα πιστεύω πως κολακεύουν και το σώμα.

Πριν από μερικές μέρες, είχα την χαρά να παραβρεθώ στο press event των brands CalzedoniaIntimissimiTezenis και Falconeri, για να δω από κοντά τις συλλογές Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019.
Το ειδυλλιακό παραθαλάσσιο σπίτι Villa Margi στη Βουλιαγμένη, ήταν ο ιδανικότερος χώρος για αυτό το event, που στόχο είχε να μας "βάλει" για τα καλά σε καλοκαιρινό και ταξιδιάρικο mood.
Σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού αλλά και στους εξωτερικούς του χώρους, πρωταγωνιστούσαν τα όμορφα ρούχα, τα εσώρουχα και τα μαγιό, τοποθετημένα με τέτοιον τρόπο που από μόνα τους λέγανε μια υπέροχη καλοκαιρινή ιστορία!


Στον κάτω όροφο του σπιτιού με θέα τη θάλασσα, αλλά και στον κήπο με τα όμορφα λουλούδια και το γκαζόν, θαύμασα τα καινούργια υπέροχα μαγιό της Calzedonia, με σχέδια και κοψίματα για όλα τα γούστα.
Μαγιό με ανάγλυφες υφές, με φιόγκους και ρυθμιζόμενες τιράντες, μαγιό με neon χρώματα αλλά και με minimal ύφος, μαγιό με ρίγες, πουά και animal print. Μπικίνι αλλά και ολόσωμα, με αγαπημένα μου αυτά με το ρετρό ύφος!




Στο μεγάλο υπνοδωμάτιο, τα δαντελένια και floral εσώρουχα της Intimissimi μου έκλεψαν την καρδιά καθώς και η σειρά Fashion Nightwear με πιτζάμες από σατέν και όμορφα σχέδια που με έβαλαν στον πειρασμό να θέλω να τα φορέσω σαν ρούχα πόλης.




 Η καινούρια συλλογή Tezenis με πρωταγωνιστές στα t-shirts με τον Leonardo DiCaprio από το "Romeo and Juliet" αλλά και την παρέα της γνωστής και αγαπημένης νεανικής σειράς "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς" μου άρεσαν ιδιαίτερα. Οι έντονες αποχρώσεις σε συνδυασμό με τα υφάσματα υψηλής ποιότητας έδιναν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμά.


Τα υπέροχα κασμιρένια πουλόβερ της Falconeri σε χρώματα ροζ, τυρκουάζ, γαλάζιο και πορτοκαλί ήταν απ’ τα αγαπημένα μου, ενώ και τα πόλο μπλουζάκια εμπνευσμένα από το travel style στην χρωματική παλέτα της Μεσογείου, έκαναν τη διαφορά. 




Εσείς, έχετε εξασφαλίσει το δικό σας μαγιό;!

Σας φιλώ!

You May Also Like

2 σχόλια

  1. Λατρεύω τα μαγιό με ρίγες και πουά!....ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ event

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμένα μου αρέσουν πολύ!!! Χαίρομαι που σου άρεσαν οι φωτογραφίες!
      Καλημέρα

      Διαγραφή