Στο Saltriver Rooms για τις διακοπές του Πάσχα

by - Μαΐου 13, 2019


Φέτος το Πάσχα το περάσαμε οικογενειακά, παρέα με φίλους και συγγενείς και τολμώ να πω πως ήταν ένα από τα πιο όμορφα μέχρι τώρα.
Οργανώσαμε μια 5ήμερη απόδραση για την οποία έχω να σας πω πολλά, αλλά πρώτα θέλω να σας μιλήσω για το Saltriver rooms, το πολύ όμορφο συγκρότημα διαμερισμάτων που μας φιλοξένησε



Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Ξεκινήσαμε Μ. Πέμπτη πρωί, με κατεύθυνση το λιμάνι της Αγίας Μαρίνας και προορισμό μας τα Στείρα, όπου από εκεί σε μισή ώρα με το αυτοκίνητο βρεθήκαμε στον όμορφο και γραφικό Αλμυροπόταμο, ένα μικρό ψαροχώρι στην Νότια Εύβοια, που απέχει 48 χλμ. από την Ερέτρια και 43 χλμ. από την Κάρυστο.
Η εύκολη οδική πρόσβαση με δυνατότητα μεσολάβησης και πλοίου, η καθαρή θάλασσα με την αμμώδη παραλία, τα αλμυρίκια και τους ευκαλύπτους, η καταπράσινη εξοχή του, τα γραφικά ταβερνάκια και η μικρή έκταση του κεντρικού οικισμού, προσφέρουν την δυνατότητα σε μια οικογένεια να κάνει εκεί της διακοπές της άνετα και με ασφάλεια. 
Στον Αλμυροπόταμο υπάρχει η δυνατότητα διαμονής σε ξενοδοχείο, αλλά και σε ενοικιαζόμενα δωμάτια.



ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ 

Εμείς επιλέξαμε το Saltriver rooms, ένα τριώροφο συγκρότημα διαμερισμάτων με πισίνα, μπάρμπεκιου και παιδική χαρά, ιδανικό για οικογένειες με παιδιά αλλά και κατοικίδια. Από την πρώτη στιγμή νιώσαμε σαν στο σπίτι μας, αφού οι ιδιοκτήτες ήταν φιλόξενοι, εξυπηρετικοί και πολύ διακριτικοί. 
Τα δωμάτια μεγάλα και άνετα, με air condition, τηλεόραση, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, προϊόντα περιποίησης μπάνιου και δωρεάν wifi.
Ο εξωτερικός χώρος με την πισίνα και το pool bar, είναι ότι πρέπει για χαλάρωση πριν την παραλία, ενώ μπορείτε να βρείτε και δωμάτια με τζάκι για τις χειμερινές σας αποδράσεις, καθώς και διαμερίσματα με δύο υπνοδωμάτια για περισσότερα άτομα.
Τα δωμάτια απέχουν 200 μέτρα από την παραλία και το "κέντρο" του παραθαλάσσιου αυτού μικρού χωριού κι έτσι οι μετακινήσεις για βόλτα, φαγητό και καφέ είναι πανεύκολες. 



ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΣ

Το δικό μας δωμάτιο, μεγάλο, άνετο και καθαρό, ήταν στο ισόγειο με θέα την πισίνα και απευθείας πρόσβαση στον κήπο με τα λουλούδια και το γκαζόν.
Με ένα διπλό και ένα μονό κρεβάτι, μεγάλη ντουλάπα, εταζέρα με καθρέφτη και πιστολάκι μαλλιών, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη και ευρύχωρο μπάνιο με προϊόντα περιποίησης.
Η άμεση πρόσβαση από την βεράντα μας στο γκαζόν και την πισίνα, μας έδινε μια αίσθηση ελευθερίας και η Χριστίνα δεν σταμάτησε να απολαμβάνει το παιχνίδι παρέα με τον ξάδελφό της και τα άλλα παιδιά που έμεναν εκεί!


Και παρόλο που είχα πάει με διάθεση να περπατήσω και να περάσω πολλές ώρες δίπλα στη θάλασσα, κάθε φορά έπιανα τον εαυτό μου να μην θέλει να απομακρυνθεί από το χώρο διαμονής μας και τον όμορφο κήπο του, με τα πολύχρωμα λουλούδια και τις μοσχομυριστές τριανταφυλλιές. 
Το όλο περιβάλλον σε προσκαλούσε να κατεβάσεις τους ρυθμούς της πόλης, να χαλαρώσεις και να απολαύσεις την επαφή με την φύση.
Φυσικά δεν έλειψαν από το πρόγραμμα και οι κοντινές εκδρομές, αφού οι περιοχή ενδείκνυται για μικρές και γραφικές αποδράσεις.
Την ημέρα του Πάσχα, το Saltriver Rooms, σου δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις τον άνετο χώρο του μπάρμπεκιου για το καθιερωμένο σούβλισμα, αν επιλέξεις να μην φας κάπου έξω. 
Εμείς δεν το επιχειρήσαμε αυτή τη φορά αλλά το επιλέξαμε για να περάσουμε εκεί το τελευταίο μας βράδυ, με μπύρες και φαγητό και τα παιδιά να παίζουν ξέγνοιαστα στο γκαζόν και την παιδική χαρά. Ήταν τόσο μεγάλη η αίσθηση της ελευθερίας και της ασφάλειας που νιώθαμε εκεί, που οι μέρες κύλησαν τόσο γρήγορα, πριν καν το καταλάβουμε.



EXTRA TIPS

Η διαμονή των κατοικίδιων φίλων μας γίνεται χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση.
Για τους λάτρεις της γυμναστικής, υπάρχει και ένα πολύ καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο.
Διατίθεται δωρεάν πάρκινγκ.

Η διαμονή μας στο Saltriver rooms ήταν εξαιρετική και ευελπιστούμε να το επισκεφτούμε πάλι πολύ σύντομα.
Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα και να κάνετε κάποια κράτηση, πατήστε ΕΔΩ!
Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Σας φιλώ


Αυτή η ανάρτηση έγινε σε συνεργασία με την SALTRIVER ROOMS

You May Also Like

0 σχόλια