Παιδικά παπούτσια Pokemon by Geox

by - Μαΐου 31, 2019



Τα παπούτσια, πέρα από το αγαπημένο αξεσουάρ ως επί το πλείστον των γυναικών, είναι κι ένα απαραίτητο κομμάτι της καθημερινότητάς μας.
Και όσο πιο ανατομικά και άνετα είναι, τόσο το καλύτερο για μας. Πόσο μάλλον όταν τα αγοράζουμε για τα παιδιά μας.
Γενικά φροντίζω όσο μπορώ, τουλάχιστον για τα πρώτα της χρόνια αφού αργότερα θα θέλει να ψωνίζει μόνη της, να αγοράζω στην Χριστίνα καλά ανατομικά παπούτσια που να βοηθούν την ανάπτυξη των πελμάτων της και να κάνουν το περπάτημά της ανάλαφρο και παράλληλα σταθερό!
Προ καιρού, με αφορμή το λανσάρισμα της παιδικής συλλογής Pokemon by Geox, βρεθήκαμε στο ανανεωμένο κατάστημα της Geox στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens για να δούμε από κοντά την καινούργια συλλογή και να διαλέξει η Χριστίνα το δικό της Pokemon παπούτσι!
Η συγκεκριμένη μάρκα είναι από τις αγαπημένες μου, αφού δημιουργεί παπούτσια με ανατομική κατασκευή, αδιάβροχες ιδιότητες στα υλικά αλλά και πρωτοποριακό σύστημα για την διευκόλυνση της αναπνοής του πέλματος.
Φανταστείτε τα όλα αυτά, συν τον ήρωα της σειράς αγαπημένης σειράς Pokemon πάνω τους και έχετε το τέλειο παιδικό παπούτσι!


Επίσης στο ανανεωμένο κατάστημα της Geox στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens, ζήσαμε από κοντά την εμπειρία του να ψωνίζεις στο πρώτο καινοτόμο κατάστημα του διάσημου ιταλικού οίκου στην ελληνική αγορά, με την φιλοσοφία του X-store retail concept!
Εκεί ο επισκέπτης, μπορεί να εξυπηρετηθεί από το καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό ενώ παράλληλα μπορεί να κάνει και χρήση των hi tech παροχών που του προσφέρονται όπως μεταξύ άλλων, δωρεάν wifi αλλά και σημεία δωρεάν φόρτισης των κινητών τηλεφώνων ώστε να έχει πρόσβαση σε ολόκληρο τον κατάλογο των προϊόντων Geox μέσω της προσωπικής του συσκευής άνετα και χωρίς περιορισμούς. 


Είναι φανερό πως η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά πια στη ζωή μας και είναι σίγουρο πως αν την χρησιμοποιήσουμε με μέτρο και σωστά, μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα "παρέα".
Στο συγκεκριμένο κατάστημα λοιπό, η τεχνολογία σε συνδυασμό με την εμπειρία δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για άνετο shopping!
Επισκεφτείτε το και πείτε μου τις εντυπώσεις σας!
Σας φιλώ

You May Also Like

0 σχόλια