Bordero: Ο Μικρός Κάστορας και η Ηχώ

by - Οκτωβρίου 17, 2016


Χτες βρεθήκαμε στην πρεμιέρα της παράστασης “Ο Μικρός Κάστορας και η Ηχώ” στο Μικρό Γκλόρια. Το βιβλίο της Amy Mac Donald από τις εκδόσεις Ρώσση στο οποίο είναι βασισμένη η παράσταση της ομάδας Λόγου Παίγνιον, είναι από τα αγαπημένα μας. Έτσι όταν η Χριστίνα έμαθε πως θα πηγαίναμε να δούμε την θεατρική του βερσιόν, χάρηκε πολύ.
Ένας κάστορας που ζει μόνος του στην άκρη μιας λίμνης, ακούει την ηχώ του και ψάχνει να την βρει νομίζοντας πως είναι η φωνή κάποιου άλλου. Βγαίνει από την μοναξιά του και τολμά να αναζητήσει το άλλο του μισό…
Μια καλοδουλεμένη διαδραστική παράσταση, με 3 ηθοποιούς και 2 κούκλες που μιλάνε για την φιλία, τον φόβο και την μοναξιά. Μέσα από την πρόζα, τον χορό και το τραγούδι, η ιστορία του Μικρού Κάστορα άγγιξε μικρούς και μεγάλους. Με λιτά και απλά μέσα, η ομάδα Λόγου Παίγνιον υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Μαριάνθης Φωτάκη κατάφερε να ζωντανέψει αυτό το όμορφο παραμύθι και να μας ταξιδέψει για μια ολόκληρη ώρα.
Μια παράσταση που σας την προτείνω ανεπιφύλακτα.



Συντελεστές

Θεατρική διασκευή: Παναγιώτης Τσιρίδης 
Σκηνοθεσία: Μαριάνθη Φωτάκη
Χορογραφίες: Αμαλία Κοσμά
Μουσική: Γιάννης Λούκος
Σκηνικά – κατασκευές κούκλας: Σοφία-Μαρίνα Μάρκου, Μαρία Σιαβίκη
Φωτισμοί: 
Παίζουν οι ηθοποιοί: Κωνσταντίνος Καρβουνιάρης, Χριστίνα Πλατανιώτη, Αννέτα Στεφανοπούλου

Ημέρες & ώρες: Κάθε Κυριακή στις 12.00
(εξαιρ. 18/12/16, 1/1/17, 12/3/17)
Θέατρο Μικρό Γκλόρια, Ιπποκράτους 7, Αθήνα (Η πρόσβαση στο θέατρο μπορεί να γίνει είτε οδικώς, είτε με τα ΜΜΜ - 170 μ. από το σταθμό Πανεπιστήμιο)
Εισιτήρια: 10€ (ατομικό) και 8€ (ομαδικό 8 ατόμων κατ' ελάχιστο). Ειδική τιμή για τα μέλη του Ελληνικού Κέντρου Κουκλοθέατρου Unima Hellas: 5€

Η ομάδα Λόγου Παίγνιον προφέρει στους αναγνώστες του blog ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για την παράσταση της Κυριακής 23 Οκτωβρίου 2016 στις 12.00.


ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

1. Κάντε Like στην σελίδα του Mama Petounia στο Facebook εδώ.
2. Κάντε Like στην σελίδα της ομάδας Λόγου Παίγνιον στο Facebook εδώ.
3. Κάντε share την δημοσίευση του διαγωνισμού στο προφίλ σας στο Facebook. 
4. Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από το ποστ στην σελίδα στο Facebook με το ονοματεπώνυμό σας. 

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου και ο νικητής που θα προκύψει μέσα από ηλεκτρονική κλήρωση, θα ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα. Μια διπλή πρόσκληση στο όνομά του, θα τον περιμένει στο ταμείο του θεάτρου.

Καλή σας επιτυχία!

Σας φιλώ

Βρείτε με σε
FACEBOOK  
και 

INSTAGRAM

You May Also Like

0 σχόλια