Άλλη μια έκπληξη!

by - Νοεμβρίου 18, 2015


Είμαι από τους ανθρώπους που χαίρονται να διοργανώνουν πάρτυ, γιορτές και κάθε είδους εκπλήξεις…
Απο τα πρώτα γενέθλια του αγαπημένου μου μέχρι και σήμερα, κάθε χρόνο όλο και κάτι του σκαρώνω, και κάθε χρόνο πιστεύει πως είναι η τελευταία φορά…
Όπως πέρυσι έτσι και φέτος για τα γενέθλιά του, επέλεξα να πάμε οικογενειακός στο ξενοδοχείο Ναυσικά COCO-MAT στην Κηφισιά όπου για ακόμα μια φορά αισθανθήκαμε σαν στο σπίτι μας καθώς περνάμε υπέροχα, χαλαρώνουμε και εισπράττουμε πραγματική φιλοξενία! Κι ενώ είναι τόσο κοντά στο σπίτι μας, ταυτόχρονα νιώθουμε σαν να είμαστε πολύ μακριά από την Αθήνα.
Αυτή τη φορά όμως δεν έμεινα μόνο σε αυτό. Την επόμενη μέρα, κάλεσα τους φίλους του στο σπίτι για ένα πάρτυ έκπληξη που πραγματικά δεν περίμενε με τίποτα! Φάγαμε, ήπιαμε, γελάσαμε και φυσικά κόψαμε και τούρτα!
Και τις δυο μέρες περάσαμε υπέροχα και νιώσαμε την αγάπη και το νοιάξιμο σε υπερθετικό βαθμό!
Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας σε facebook και Instagram και σας εύχομαι με τη σειρά μου ότι καλύτερο!




























Επίσης από σήμερα, μπορείτε να προσθέσετε το mail σας στο κουτάκι δεξιά εδώ στο blog, για να λαμβάνετε τις καινούργιες μου αναρτήσεις με ηλεκτρονικό μήνυμα!

Σας φιλώ

You May Also Like

4 σχόλια

  1. Λατρεύω τις εκπλήξεις αλλά κανείς δε μου κάνει......γκρρρρρρρρρρρρρρρρρ....σνιφφφφφφφ......Πόσο όμορφα φαίνεται ότι περάσατε!!!! Να στε γεροί και να γιορτάζετε παρέα με τους αγαπημένους σας ανθρώπους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ κι εμένα, μέχρι τώρα δεν μου έχει κάνεις κανείς έκπληξη…
      Που θα πάει όμως! Δεν παύω να ελπίζω!!
      Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

      Διαγραφή
  2. Να τον χαίρεσαι τον καλό σου και να συνεχίσετε να έχετε και άλλες όμορφες στιγμές. Λατρευώ τα πάρτυ και προσπαθώ να οργανώνω σε κάθε ευκαιρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!!!
      Καλά κάνεις!! Συνέχισε! Άλλωστε τι είναι η ευτυχία; Μικρές στιγμές χαράς!

      Διαγραφή