5+1 Χριστουγεννιάτικες αναρτήσεις

by - Δεκεμβρίου 28, 2020

 


Γεια σας και χαρά σας! 
Ελπίζω να περάσατε όμορφα Χριστούγεννα παρέα με αγαπημένους σας ανθρώπους, να ξεκουράζεστε και να δημιουργείτε αναμνήσεις, να βρίσκετε τη χαρά στα μικρά καθημερινά πράγματα, χωρίς να σας πτοεί η όλη κατάσταση που βιώνουμε τους τελευταίους μήνες.
Εμείς τις τελευταίες μέρες, περνάμε πολύ όμορφα, αφού έχουμε την χαρά και την τύχη να είμαστε οικογενειακώς στο σπίτι και να απολαμβάνουμε τις γιορτινές αυτές μέρες. 
Προσωπικά, προσπαθώ να πάρω μια απόσταση από τις δουλειές και τα social, ώστε να ξεκουραστώ και να φορτώσω τις μπαταρίες μου, χαλαρώνοντας τους ρυθμούς της καθημερινότητάς μου και απολαμβάνοντας την θαλπωρή του σπιτιού μου. Διαβάζω το βιβλίο μου πίνοντας ένα φλιτζάνι ζεστό τσάι, ακούω καθημερινά την χριστουγεννιάτικη μου λίστα, βλέπω ταινίες και ετοιμάζω τα δώρα της πρωτοχρονιάς! 
Στο πλαίσιο αυτό, σκέφτηκα να συγκεντρώσω σε ένα ποστ τις πιο πρόσφατες γιορτινές μου αναρτήσεις, ώστε αν θέλετε, να τις διαβάσετε τώρα που έχετε περισσότερο χρόνο.
Ιδέες για χειροποίητα δώρα, οι αγαπημένες μου χριστουγεννιάτικες ταινίες, οδηγίες για να δημιουργήσετε ένα όμορφο και γιορτινό τραπέζι, αλλά και η συνταγή για τα μελομακάρονα χωρίς ζάχαρη και γλουτένη, που τόσο αγαπήσατε!
Enjoy!




Βήμα, βήμα η διαδικασία για να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα αυτήν την μυρωδάτη και γιορτινή γιρλάντα!





24 χριστουγεννιάτικα βιβλία, σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε ένα όμορφο δώρο!




Σε αυτό το ποστ, σας δίνω 11 ιδέες για όμορφα χειροποίητα χριστουγεννιάτικα δώρα!




Η συνταγή για τα μελομακάρονα που τόσο αγαπήσατε! Άλλωστε ακόμα κι αν ήδη έχετε αγοράσει ή φτιάξει, ποτέ δεν είναι αργά για μία ακόμα δόση!




Αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για χουχούλιασμα στον καναπέ, παρέα με μια όμορφη χριστουγεννιάτικη ταινία! Στην ανάρτηση αυτή, θα βρείτε τις 10 δικές μου αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες!





Λαμπερά δώρα της τελευταίας στιγμής!




Ιδέες και tips για το γιορτινό τραπέζι!


Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το συγκεντρωτικό μου άρθρο.

Σας φιλώ

Βρείτε με σε
INSTAGRAM
και  
FACEBOOK 

You May Also Like

0 σχόλια