5 προτάσεις για λαμπερά χριστουγεννιάτικα δώρα!

by - Δεκεμβρίου 16, 2020



Οι γιορτές των Χριστουγέννων, ακόμα και εν μέσω καραντίνας, είναι η κατάλληλη περίοδος για λίγη λάμψη στη ζωή μας!
Σήμερα διάλεξα για σας, μερικές προτάσεις δώρων, που σκοπό έχουν να πασπαλίσουν με χρυσόσκονη τους παραλήπτες τους και να κάνουν την διαφορά.
Αγαπημένα προϊόντα καλλυντικών που θα ομορφύνουν την εμφάνιση μας και θα μας κάνουν να ξεχάσουμε για λίγο τις μουντές και δύσκολες μέρες που ζούμε, προσφέροντάς μας λίγες στιγμές χαράς!




Christmas Joy Chai Latte/Messinian Spa

Ένα υπέροχο εορταστικό gift set, είναι αναμφίβολα το Christmas Joy Chai Latte της εταιρίας ελληνικών φυσικών καλλυντικών Messinian Spa!
Με υπέροχο άρωμα Χριστουγέννων, το σετ περιλαμβάνει αφρόλουτρο, βούτυρο σώματος, ένα mist για τα μαλλιά και το σώμα αλλά και ένα υπέροχο κερί, που θα δημιουργήσει εορταστική ατμόσφαιρα στο χώρο σας!
Ιδανικό για σας αλλά και για τις φίλες σας, είναι χωρίς Parabens, δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα και είναι σίγουρο πως θα σας βάλει για τα καλά στο κλίμα των Χριστουγέννων.



Ultimune Refresh Defense Mist/Shiseido

Ότι κι αν διαλέξει κανείς για να κάνει δώρο από την εταιρία Shiseido, ένα είναι σίγουρο: πως το δώρο του θα "πιάσει τόπο". Όσα προϊόντα της έχω δοκιμάσει, με έχουν πραγματικά εντυπωσιάσει με την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους στο δέρμα μου.
Για φέτος στις γιορτές, θα διάλεγα το αντιρυτιδικό και αντιγηραντικό serum προσώπου Ultimune Refresh Defense Mist.
Ένα serum σε μορφή mist που βοηθά το δέρμα να παραμείνει δροσερό και ενυδατωμένο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Με τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του Reishi Mushroom και το εκχύλισμα από Iris Root, υποστηρίζει την ικανότητα της επιδερμίδας να αποκαθιστά μόνη της τις φθορές της, αναδεικνύει την ομορφιά της και ενδυναμώνει τις φυσικές δυνάμεις άμυνας της, κάνοντας την να ακτινοβολεί από ομορφιά και υγεία. Με τον κομψό και ελαφρύ σχεδιασμό του, το έχουμε πάντα μαζί μας στην τσάντα μας, ενώ παράλληλα μας βοηθά να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα αφού στην συσκευασία του περιλαμβάνει και refill στο οποίο μπορούμε να μεταφέρουμε το καπάκι και την αντλία της βασικής συσκευασίας! 


Masks/Sephora Collection

Τα Sephora, είναι ο παράδεισος των καλλυντικών! Μου αρέσει πολύ να ψωνίζω από εκεί, αφού μόνο στα συγκεκριμένα καταστήματα βρίσκω τα αγαπημένα μου προϊόντα από brands του εξωτερικού, καθώς και τα υπέροχα και παιχνιδιάρικα προϊόντα της ίδιας της εταιρίας. Κάθε φορά κάνω μεγάλη προσπάθεια να αντισταθώ και να μην αγοράσω κάτι παραπάνω, αλλά ποτέ δεν τα καταφέρνω!
Μέσα από την τεράστια ποικιλία καλλυντικών που μπορείς να βρεις εκεί, ένα πολύ όμορφο και οικονομικό δώρο για τώρα τις γιορτές, είναι οι μάσκες της Sephora collection. Με σύνθεση που βασίζεται κατά 95% σε συστατικά φυσικής προέλευσης, οι μάσκες αυτές, είναι εμπλουτισμένες με εκχυλίσματα φυτών και είναι αποτελεσματικές σε μόλις 5 λεπτά! Ενυδατώνουν, δίνουν λάμψη, καταπραΰνουν, φωτίζουν, καθαρίζουν και τελειοποιούν την επιδερμίδα.
Τα μοναδικά συστατικά τους, πλούσια σε βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, πρωτεΐνες, ένζυμα και αμινοξέα, έχουν επιλεγεί σύμφωνα με αυστηρά κριτήρια για να ανταποκριθούν όσο το δυνατόν περισσότερο στις ανάγκες της επιδερμίδας μας. Οι επιλογές είναι πολλές: μάσκες με καρύδα, καρπούζι, γκρέιπφρουτ, ανανά, τσάι Μάτσα, ρόδι κ.α., είναι εύκολες και ευχάριστες στη χρήση, αλλά πάνω από όλα, είναι πολύ αποτελεσματικές.
Μια ωραία ιδέα λοιπόν, είναι να βάλετε σε ένα κουτί πολλές και διαφορετικές μάσκες για το πρόσωπο, τα μάτια, τα χείλη, τα μαλλιά αλλά και τα χέρια και τα πόδια από την μεγάλη συλλογή της Sephora, φροντίζοντας έτσι τον παραλήπτη του δώρου σας, από την κορφή μέχρι τα νύχια!







Η εταιρία Molton Brown, είναι η επιτομή του αγγλικού στυλ. Τα υπέροχα αρώματά της, οι λιτές και κομψές συσκευασίες της και η καλλιτεχνική ελευθερία που χαρακτηρίζει κάθε προϊόν της, την κατατάσσει στην κορυφή των αγαπημένων μου.
Τα προϊόντα της δεν περιέχουν paraben, δεν δοκιμάζονται σε ζώα, είναι cruelty-free, vegan και κάποια από αυτά μπορείς να τα ξανά γεμίσεις μειώνοντας έτσι την χρήση του πλαστικού! 
Για αυτά τα Χριστούγεννα μια ωραία ιδέα, είναι γιορτινές μπάλες της Molton Brown γεμάτες από το αστραφτερό limited edition αφρόλουτρο τους Juniper Jazz, που περιέχει νότες από μούρα juniper, σανταλόξυλο, μέντα, musks και πατσουλί.
Ένα δώρο εντυπωσιακό, όμορφο και λαμπερό, που αρχικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως στολίδι στο χριστουγεννιάτικο μας δέντρο, ενώ στη συνέχεια ως αφρόλουτρο, χαρίζοντας στο δέρμα μας λάμψη και υπέροχο άρωμα!





Diamond Velvet/Frezyderm

Για πρώτη φορά η Frezyderm, εστιάζει αποκλειστικά στην γυναικεία ωριμότητα μέσα από την οποία πηγάζουν έννοιες όπως η αυτοπεποίθηση, η σιγουριά και η αποδοχή του εαυτού μας και παρουσιάζει μία νέα σειρά καινοτόμων προϊόντων που εισάγουν την αίσθηση πολυτελείας στην καθημερινή περιποίηση της γυναίκας που τα επιλέγει. 
Με Brand Ambassador της την καταξιωμένη ηθοποιό Κατερίνα Διδασκάλου, η σειρά Diamond Velvet, εμπνευσμένη από το τρίπτυχο «Presrige-Ποιότητα-Αποτελεσματικότητα», απευθύνεται σε κάθε γυναίκα με ώριμη επιδερμίδα, που πλέον έχει στα χέρια της τον τρόπο να ανακτήσει την νεανικότητα και την λάμψη της ενώ μεγαλώνει. 
Η σειρά, αποτελεί την ιδανική λύση ως εναλλακτική των αισθητικών επεμβάσεων αλλά και για ενίσχυση και παράταση του αποτελέσματος τους και είναι ένα υπέροχο δώρα για τις μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες της ζωής μας!


Σας φιλώ

Βρείτε με σε
INSTAGRAM
και  
FACEBOOK 

You May Also Like

0 σχόλια