Μικρή βιβλιοφάγος:Το Κίτρινο Πουλάκι

by - Νοεμβρίου 23, 2018


Το Κίτρινο Πουλάκι
Κείμενο-εικονογράφηση: Olga de Dios
Μετάφραση: Μαριάννα Ψύχαλου
εκδόσεις: Μικρή Σελήνη
από 3 ετών

Φαντάσου λέει, οι άνθρωποι να μοιράζονταν μεταξύ τους τις ιδέες τους, χωρίς το φόβο ότι κάποιος άλλος θα τους τις αντιγράψει και θα πάρει τα πρωτεία. 
Φαντάσου να μην υπήρχε ανταγωνισμός και οι επιτυχίες των άλλων να λειτουργούσαν για μας ως κίνητρο και ως έμπνευση για μια καλύτερη ζωή! 
Φαντάσου να ήμασταν πρόθυμοι να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας, να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα, όπως κάνει "Το Κίτρινο Πουλάκι" στο ομώνυμο βιβλίο της Olga de Dios από τις εκδόσεις Μικρή Σελήνη.



Η Olga de Dios είναι η συγγραφέας που έχει γράψει το βιβλίο "Ρόζα το τερατάκι" το πρώτο "παιδάκι" των εκδόσεων Μικρή Σελήνη για το οποίο σας έχω μιλήσει ΕΔΩ!
Το Κίτρινο Πουλάκι είναι ένα χαρισματικό πλάσμα που θέλει να πετάξει, μα τα φτερά του είναι μικρά.
Χαζεύει τα άλλα πουλιά που πετούν στον ουρανό και εύχεται να μπορούσε και εκείνο να ταξιδέψει πάνω από βουνά και θάλασσες, να γνωρίσει νέα μέρη και να ζήσει νέες εμπειρίες.
Το όνειρό του μπορεί να φαντάζει ακατόρθωτο, όμως για εκείνο δεν είναι! 
Το Κίτρινο Πουλάκι παίρνει τη ζωή στα φτερά του και δημιουργεί μια συσκευή που θα το βοηθήσει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Δεν θα ξεχάσει όμως από που ξεκίνησε και θα μοιραστεί αυτή του την εφεύρεση και με άλλα πλάσματα που έχουν το ίδιο όνειρο με εκείνο, κάνονας τα ευτυχισμένα.
Η Olga de Dios για μια ακόμα φορά, μας μιλάει με τον δικό της μοναδικό τρόπο για την διαφορετικότητα, την μοναδικότητα και την δυνατότητα που έχει ο καθένας από εμάς να ορίζει ο ίδιος την ζωή του και την ευτυχία του, βοηθώντας παράλληλα και τους άλλους.
Το Κίτρινο Πουλάκι είναι ένα βιβλίο που σου προτείνω ανεπιφύλακτα, ένα βιβλίο που μιλάει για την επικοινωνία των ιδεών, για την πραγματοποίηση των ονείρων, για την αξία του να μοιράζεσαι!


Σας φιλώ

Βρείτε με σε
FACEBOOK  
και 



You May Also Like

0 σχόλια