Για μένα και για σένα : BIOselect φυτικά καλλυντικά

by - Ιανουαρίου 20, 2017


Περίπου λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, έλαβα ένα πακετάκι από την ελληνική εταιρία καλλυντικών BΙΟselect η οποία δημιουργεί πιστοποιημένα βιολογικά φυτικά καλλυντικά για ενήλικες και παιδιά, με βάση το Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες που τρέφει το δέρμα και ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και το εκχύλισμα Δίκταμου, αυτό το υπέροχο ενδημικό φυτό της Κρητικής γης που δρα αντισηπτικά και καταπραϋντικά.


Μιας και προσπαθώ καιρό τώρα και ειδικά από τότε που γεννήθηκε η Χριστίνα, να χρησιμοποιώ καλλυντικά για μας αλλά κυρίως για εκείνη, όσο τον δυνατόν πιο φυσικά, απαλλαγμένα από συνθετικές πρώτες ύλες, παράγωγα πετρελαίου, βλαβερά συντηρητικά και συνθετικά αρώματα, βρήκα πολύ αξιόλογη τη δουλειά αυτής της ελληνικής εταιρίας με έδρα την Κρήτη και με πιστοποιημένα βιολογικά φυτικά καλλυντικά.


Στο πακετάκι μου μέσα υπήρχε: ένα Αναζωογονητικό Αφρόλουτρο με Dictamelia (εκχύλισμα δίκταμου σε βιολογικό ελαιόλαδο, πατενταρισμένο κατοχυρωμένο προϊόν της εταιρίας), πράσινο τσάι και μέντα, ιδανικό για το πρωινό μου ντους καθώς καθάρισε απαλά την επιδερμίδα μου χωρίς να την αφυδατώσει, ενώ το αιθέριο έλαιο της μέντας με ξύπνησε ευχάριστα!


Ένα Πολυτελές γαλάκτωμα σώματος Λευκή Ορχιδέα με Dictamelia, με εκχύλισμα καλέντουλας, σταφυλιού, έλαιου χοχόμπα κ.α το οποία άφησε το δέρμα μου μαλακό και ενυδατωμένο για πάρα πολλές ώρες, ενώ το άρωμα της Λευκής Ορχιδέας ήταν διακριτικά ευχάριστο καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας.


Τέλος για την περιποίηση του προσώπου μου, είχε μέσα μια Κρέμα Απολέπισης Προσώπου με dictamelia, μολόχα και κουκούτσια ελιάς, η οποία απομάκρυνε τα νεκρά κύτταρα και καθάρισε τους πόρους, αφήνοντας την επιδερμίδα μου λεία, απαλή και λαμπερή!
Επίσης είχα την δυνατότητα να δοκιμάσω κι άλλα προϊόντα τους μέσα από τα πολλά δείγματα που μου έστειλαν.
Εν κατακλείδι έμεινα πολύ ευχαριστημένη με αυτό το πακετάκι αγάπης, και σκέφτομαι άμεσα να παραγγείλω αφρόλουτρο και σαμπουάν για την Χριστίνα καθώς και την κρέμα ματιών τους για μένα!
Περισσότερα για την BIOselect μπορείτε να δείτε εδώ.


Σας φιλώ

Βρείτε με σε
FACEBOOK  
και 

Το post αυτό έγινε σε συνεργασία με την εταιρία BIOselect.

You May Also Like

2 σχόλια

  1. Είναι πάρα πολύ καλά τα προϊόντα τους. Τα δοκίμασα κι εγώ πρόσφατα και μείναμε πολύ ευχαριστημένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή