Νέα παιχνίδια #1

by - Μαρτίου 14, 2014Πριν ακόμα γεννηθεί η Χριστίνα, είχε δυο μεγάλα καλάθια γεμάτα παιχνίδια, απο φίλους και συγγενείς που δεν τα χρειάζονταν πια, μιας και τα παιδιά τους είχαν μεγαλώσει. Φανταστείτε λοιπόν, αφού γεννήθηκε και μετά, πόσα ακόμα προστέθηκαν στην "συλλογή" της.
Κατά καιρούς, έπαιζε με διάφορα, χωρίς να "κολλήσει" ιδιαιτέρα με κάποιο και πολλές ήταν οι φορές, που καταλάβαινα πως τα βαριόταν εύκολα και είτε τα παρατούσε κάπου, είτε δεν είχε την υπομονή να τελειώσει αυτό που άρχιζε.
Είναι σαν να έχετε μια ντουλάπα γεμάτη ρούχα και αξεσουάρ, και κάθε μέρα να μην ξέρετε τι να φορέσετε, και να νιώθετε την ανάγκη να αγοράσετε κι άλλα...
Έτσι λοιπόν διαβάζοντας και ψάχνοντας περί παιχνιδιού και παιδιού, μια ωραία πρωία, μάζεψα τα περισσότερα απο αυτά, τα αποθήκευσα, και της άφησα λίγα και διαλεγμένα, σε μικρά καλαθάκια και σε κοντά ράφια για άμεση πρόσβαση.
Ο χώρος καθάρισε, τα παιχνίδια και τα βιβλία ξεχώρισαν και η Χριστίνα παίζει πιο πολύ απο πριν.
Επίσης, προστέθηκαν κι άλλα, αυτοσχέδια και περισσότερο εκπαιδευτικά τα οποία εναλλάσσονται σε εβδομαδιαία βάση.
Ιδού μερικά απο τα νέα της παιχνίδια!

Παιχνίδι με μαγνήτες
(μαγνητάκια με φιγούρες για να φτιάξει μια ιστορία, πάνω στο ψυγείο)Παιχνίδι με χάντρες
(ταξινομεί τις χάντρες στα μπολάκια ανάλογα με το χρώμα τους)(φτιάχνει ζωάκια με αυτήν την υπέροχη σπιτική πλαστελίνη που δεν κολλάει και δεν θρυμματίζεται)Έχετε κι εσείς πολλά παιχνίδια? 
Ποιο είναι το αγαπημένο του παιδιού σας?
Περιμένω τα σχόλιά σας εδώ και στην σελίδα μου στο facebook

Σας φιλώ

You May Also Like

2 σχόλια

  1. Αυτό με τα παιχνίδια το ξέρω κι εγώ, ότι θέλουν λίγα και καλά! Αλλά δεν έχω βρει ακομα τον χρόνο να φτιάξω το δωμάτιο της! Νομίζω ότι το Σάββατο θα πρέπει να στρωθώ να το κάνω!
    Η ιδέα του ψυγείου είναι άψογη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή