Αντιηλιακά που αξίζει να βάλεις στο νεσεσέρ σου

by - Μαΐου 28, 2021


Το καλοκαίρι είναι εδώ και επιτέλους μπορούμε να πούμε πως η ζωή μας μπαίνει σιγά σιγά σε κανονικούς ρυθμούς.
Θέλω να πιστεύω πως όλοι λίγο, πολύ με τον τρόπο μας θα το χαρούμε, ακόμα κι αν δεν μπορέσουμε να κάνουμε πολυήμερες διακοπές.
Προσωπικά μου αρέσουν πολύ τα λεγόμενα long weekends όπου μπορώ για 3-4 μέρες να βρεθώ κάπου μακριά από την Αθήνα, δίπλα στη θάλασσα και να βάλω μια άνω τέλεια στην ροή της καθημερινότητας μου.
Έτσι νιώθω πως ακόμα κι αν δεν καταφέρω να αποδράσω λόγο δουλειάς για αρκετές συνεχόμενες μέρες από την Αθήνα, θα έχω τουλάχιστον χαρεί τα χάδια του ήλιου και της θάλασσας, γεμίζοντας το νεσεσέρ μου με τα απολύτως απαραίτητα για την παραμονή μου στη παραλία.
Και αφού μιλάμε για μπάνια και παραλία, αυτά τα αντιηλιακά, είναι από τα αγαπημένα μου και τα χρησιμοποιώ εναλλάξ για την προστασία μου από τον ήλιο. 




#1 Lancaster Sun Sensitive 

Με ελαφριά υφή που δεν αφήνει στο δέρμα λευκά ίχνη, με ωραίο άρωμα και vegan σύνθεση σε οικολογικά σχεδιασμένες συσκευασίες, το αντιηλιακό Lancaster SUN SENSITIVE Luminous Tanέχει γίνει από τα αγαπημένα μου. Η σειρά, περιέχει αντιηλιακό προσώπου, after sun αλλά και αντιηλιακό για τα παιδιά, ένα βολικό σπρέι προσώπου και σώματος, ανθεκτικό στο νερό, χωρίς άρωμα, που δεν επιτρέπει στην άμμο να κολλάει ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει την εφαρμογή σε βρεγμένο δέρμα! Υπόσχεται μαύρισμα φωτεινό και μακράς, που αναπτύσσεται σταδιακά χάρη στο αποκλειστικό φυσικό συστατικό Tan Activator Complex, το οποίο διεγείρει τη φυσική διαδικασία μαυρίσματος.




 

#2 INVISIBLE NATURAL PROTECTION 

Μία από τις εταιρίες που εμπιστεύομαι πολύ για την ποιότητα των προϊόντων της, είναι η Grown Alchemist. Το καινούργιο της αντιηλιακό προσώπου Natural Protection με spf30, είναι ανάλαφρο, με vegan σύνθεση και απλώνεται αβίαστα στο δέρμα.
Διαθέτει ένα πρωτοποριακά εξαιρετικά διάφανο φυσικό οξείδιο ψευδαργύρου, που παρέχει ευρεία προστασία από το φάσμα των ακτίνων UVA / B αλλά και των περιβαλλοντικών επιθέσεων. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, σε μια εύχρηστη συσκευασία, έχει προστεθεί στη λίστα με τα αγαπημένα μου.




#3 Expert Sun Protector

Τα αντηλιακά της η Shieido είναι από τα αγαπημένα μου εδώ και χρόνια.
Το Expert Sun Protector είναι ένα προϊόν σε μορφή lotion, που προστατεύει τις εσωτερικές και εξωτερικές στιβάδες της επιδερμίδας από τις ακτίνες UVA & UVB.
Η επαναστατική τεχνολογία SynchroShield™ ενισχύει την προστασία UV μετά την εφαρμογή του προϊόντος, ενάντια στη ζέστη, τον ιδρώτα ή το νερό. Αφήνει ένα διάφανο τελείωμα στην επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα την βοηθά στην προστασία ενάντια στις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες και στον ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο που προκαλούνται από τη φωτογήρανση. 
Τέλος, η πολύ ανθεκτική στο νερό σύνθεση του, επιτρέπει λιγότερο προϊόν να καταλήγει στο νερό της θάλασσας!

 


#4 Expert Sun Protector

Το αντιηλιακό προσώπου Expert Sun Protection της Nuxe έχει λεπτόρρευστη υφή που δεν κολλάει και δεν αφήνει λιπαρή αίσθηση, προσφέρει διπλή προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB και χάρη στη σύνθεσή του που βασίζεται σε ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά κατά των ελεύθερων ριζών, βοηθά στην καταπολέμηση των σημαδιών της γήρανσης και της φωτογήρανσης και προστατεύει από την δημιουργία λεκέδων και πανάδων.
Είναι ιδανικό για κανονικές, μεικτές ή και με τάση λιπαρότητας επιδερμίδες, ενώ η ειδική μπίλια που υπάρχει στη συσκευασία, ομογενοποιεί το γαλάκτωμα δίνοντάς του μια ανάλαφρη υφή! 


Σας φιλώ

Βρείτε με σε
INSTAGRAM
και 

 

You May Also Like

0 σχόλια