Our Halloween party #4

by - Οκτωβρίου 30, 2019


Τα τελευταία χρόνια και ειδικά τώρα που η Χριστίνα μεγάλωσε , κάθε Οκτώβρη διοργανώνουμε στο σπίτι μας ένα party με θέμα το Halloween.
Το βλέπουμε σαν μια ωραία αφορμή, να μαζευτούμε μερικοί φίλοι και να γελάσουμε, να φάμε, να πούμε τα νέα μας κάνοντας μια μικρή παύση από την καθημερινότητά μας.
Ξεκινήσαμε δειλά, δειλά το 2014 με ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΤΙ  και να 'μαστε τώρα μετά από 5 ολόκληρα χρόνια να συνεχίζουμε ακάθεκτοι.
Τις προηγούμενες χρονιές, είχαμε φροντίσει να μασκαρευτούμε, όμως φέτος αρκεστήκαμε στα μαύρα ρούχα και σε μερικά αξεσουάρ, όπως κολιέ, βραχιόλια, δαχτυλίδια και σε κάτι ψεύτικα δόντια τα οποία και φόρεσε η Χριστίνα!




Στολίσαμε όμως το σπίτι μας με γιρλάντες, σκαλιστές κολοκύθες, ιστούς αράχνης, φαναράκια και ψεύτικα έντομα, δημιουργώντας έτσι μια "τρομακτική" ατμόσφαιρα. Η Χριστίνα που είναι κάθε φορά πολύ ενθουσιασμένη και περιμένει αυτήν την μέρα πως και πως, θέλει να στολίζουμε όλο το σπίτι και αν είναι δυνατό, να το κρατάμε έτσι μέχρι τα Χριστούγεννα!



Κάθε χρονιά είναι διαφορετική από τις άλλες! Φέτος ας πούμε την διαφορά την έκανε ομόφωνα ένα υπέροχο candy bar, το οποίο άρεσε πολύ ιδιαίτερα στα παιδιά, προσφορά του ζαχαροπλαστείου Παπασπύρου
Φαντασματάκια cake pops, cupcakes με καπέλα μάγισσας αλλά και με νυχτερίδες, τρομακτικές μαρέγκες φαντάσματα, νόστιμα μακαρόν και μπισκότα σε διάφορα σχέδια, ξετρέλαναν τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους καλεσμένους μας!



Παρ'όλα αυτά, δεν έλειψαν και τα σπιτικά σνακς που κάθε χρόνο φροντίζω να έχω πάνω στο τραπέζι, καλύπτοντας έτσι όλα τα γούστα.


Ήταν πραγματικά μια πολύ όμορφη βραδιά η οποία έκλεισε με την υπόσχεση να την επαναλάβουμε και του χρόνου!
Κι εσάς; Σας αρέσει το Halloween; Το γιορτάζετε; 

Σας φιλώ

You May Also Like

0 σχόλια