Marks and Spencer Φθινόπωρο-Χειμώνας '19

by - Οκτωβρίου 11, 2019


Η "σχέση" μου με τα προϊόντα Marks & Spencer, κρατάει χρόνια!
Δυο μήνες αφότου γεννήθηκα, μετακομίσαμε με τους γονείς μου στο Birmingham στην Αγγλία όπου και έζησα τα πρώτα χρόνια της ζωής μου.
Με θυμάμαι να ψωνίζω με την μαμά μου στο πολυκατάστημα Marks & Spencer και να μην ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω. 
Ακόμα έχω την κουβέρτα με τον αγαπημένο μου ήρωα Paddington Bear που είχα αγοράσει από κει και που τώρα στολίζει το δωμάτιο της Χριστίνας!
Όταν ήρθαν τα Marks & Spencer στην Ελλάδα χάρηκα ιδιαίτερα που μπορούσα επιτέλους να βρω τα προϊόντα τους και στην χώρα μου, πολύ περισσότερο τώρα που μπορώ να τα παραγγείλω και ηλεκτρονικά μέσα από το καινούργιο τους eShop www.marksandspencer.gr !
Αν και μεταξύ μας, μου αρέσει πολύ να επισκέπτομαι το κατάστημα της Ερμού και να "χάνομαι" στον όροφο με τα Home και Food προϊόντα, καταλήγοντας πάντα για ένα τσάι στο cafe τους που άνοιξε πρόσφατα με την υπέροχη θέα την Ακρόπολη.




Πριν από μερικές μέρες μάλιστα, είχα την χαρά να παραβρεθώ στην παρουσίαση της νέας τους συλλογής για την σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας '19 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. 
Είχα την ευκαιρία να δω τα must have κομμάτια της νέας σεζόν πριν βγουν στα καταστήματα, καθώς και να περιηγηθώ στο νέο online eShop τους, μέσω μιας διαδραστικής οθόνης.
Στην όμορφη αίθουσα Ball Room του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία είχαν στηθεί 17 μοναδικά outfits για τη γυναίκα, τον άντρα και το παιδί, καθώς και κοσμήματα, παπούτσια και αξεσουάρ από την νέα συλλογή Marks and Spencer Φθινόπωρο-Χειμώνας '19. 
Μια συλλογή που μου άρεσε πολύ καθώς δίνει έμφαση σε casual εμφανίσεις σε μοντέρνα γραμμή, με πρωταγωνιστές τα χρώματα της γης που αγαπώ ιδιαίτερα! 
Επίσης ξεχώρισα τα αγαπημένα κομμάτια της Τζένης Μπαλατσινού από την νέα συλλογή, όπου παρουσιάστηκαν ειδικά για μας, στο ειδικά σχεδιασμένο σταντ Jenny's and Marks and Spencer Word of Style



Η ατμόσφαιρα ήταν έντονα εορταστική καθώς χριστουγεννιάτικα δέντρα στολισμένα με προϊόντα Home και Food by Marks and Spencer πλαισίωναν το χώρο, αλλά και πεντανόστιμα ποτά, λαχταριστά μπισκότα και σοκολατάκια, ήταν εκεί για να τα δοκιμάσουμε!
Τέλος, δεν ξέχασα να γράψω την ευχή μου για τα Χριστούγεννα που έρχονται, και να την κρεμάσω στα κλαδιά του χριστουγεννιάτικου δέντρου με την ελπίδα να βγει αληθινή!

Σας φιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια