Οδός Δαλματίας 101

by - Απριλίου 01, 2019


Γεια σας και χαρά σας και καλό μήνα με υγεία, αγάπη και όμορφες στιγμές!
Πριν από μερικές μέρες είχαμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε μαζί με την Χριστίνα στον κινηματογράφο Δαναό, τα δύο πρώτα επεισόδια της καινούργιας σειράς του Disney Channel "Οδός Δαλματίας 101", σε μια πρώτη και αποκλειστική προβολή, καλεσμένες στο πολύ όμορφο event που διοργάνωσαν η Wind Vision και το Disney Channel.



Δουλεύοντας πάνω από 10 χρόνια ως ηθοποιός στον χώρο της μεταγλώττισης, νιώθω κάθε φορά μεγάλη χαρά όταν μου δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσω σε πρώτη προβολή την δουλειά μου ή την δουλεία των αξιόλογων συναδέλφων μου, οπότε όπως καταλαβαίνεται είχα έναν λόγο παραπάνω να ενθουσιαστώ με αυτό το κάλεσμα. 
Στον φιλόξενο χώρο του Δαναού, μικροί και μεγάλοι ταξιδέψαμε στο όμορφο Λονδίνο και στην οδό Δαλματίας 101, για να παρακολουθήσουμε τις περιπέτειες του Dylan και της Dolly αλλά και των υπόλοιπων κουταβιών και να δούμε την γνωστή και αγαπημένη ιστορία αυτών των αξιαγάπητων τετράποδων πλασμάτων μέσα από μια διαφορετική προσέγγιση από αυτήν της κλασσικής κι αγαπημένης κινηματογραφικής ταινίας που όλοι ξέρουμε!



Η σειρά κάνει πρεμιέρα σήμερα 1 Απριλίου στο Disney Channel και θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:00 το απόγευμα από την Wind Vision με την δυνατότητα επαναπροβολής της μέχρι και 7 μέρες, σε περίπτωση που την χάσετε. 
Παράλληλα η Wind Vision, παρέχει την δυνατότητα του "Γονικού Ελέγχου" όπου τους επιτρέπει στους γονείς, να κλειδώνουν και να ξεκλειδώνουν τα προγράμματα με την χρήση κωδικού που ορίζουν οι ίδιοι, ώστε να μπορούν να ελέγχουν το περιεχόμενο προβολής του προγράμματος που βλέπουν τα παιδιά τους. 

Εδώ https://youtu.be/gtdZk0XKyIw
μπορείτε να δείτε και το trailer της σειράς! 

Σας φιλώ!

Βρείτε με σε


και 


You May Also Like

0 σχόλια