Μάρνι: Μια Τρελή Συμμορία

by - Απριλίου 15, 2019


Γεια σας και χαρά σας!
Το Σάββατο που μας πέρασε, βρεθήκαμε με την Χριστίνα στο σινεμά Νιρβάνα 1&2 Cinemax για να παρακολουθήσουμε την πρεμιέρα της ταινίας "Μάρνι: Μια Τρελή Συμμορία"
Όπως σας έχω ήδη ξαναπεί, νιώθω κάθε φορά μεγάλη χαρά όταν βλέπω ταινίες που έχω συμμετάσχει εγώ ή αγαπημένοι συνάδελφοι!
Οι βραβευμένοι με Όσκαρ δημιουργοί της ταινίας "Μάρνι: Μια Τρελή Συμμορία", Κριστόφ και Βόλφγκανγκ Λαουνστάιν, εμπνευσμένοι από την ευφάνταστη ιστορία των αδελφών Γκριμ "Οι μουσικοί της Βρέμης" δημιούργησαν μια μοντέρνα περιπέτεια κινουμένων σχεδίων με πολύ χιούμορ και τρυφερές στιγμές.
Η Μάρνι μια καλομαθημένη γάτα, ζει σε ένα ωραίο σπίτι μαζί με την αφεντικίνα της την Ρόζαλιντ, που την έχει σαν παιδί της και την φροντίζει με αγάπη και τρυφερότητα.



Η Μάρνι παρ'όλο που έχει πολλά περισσότερα από μια κοινή γάτα, νιώθει μόνη αφού η Ρόζαλιντ δεν την αφήνει να βγει ποτέ έξω από το σπίτι, στερώντας της έτσι την δυνατότητα να γνωρίσει τον κόσμο αλλά και τον ίδιο της τον εαυτό.
Στην Μάρνι, αρέσει πολύ να βλέπει στην τηλεόραση σειρές μυστηρίου και όνειρό της είναι να γίνει κάποια στιγμή μυστική πράκτορας!
Η ευκαιρία για να πραγματοποιήσει αυτό της το όνειρό δεν αργεί να έρθει, αφού η μοίρα την φέρνει κοντά σε έναν φαφλατά και ντροπαλό σκύλο, σε έναν γάιδαρο που αποζητά την διασημότητα, και σε έναν κάπως νευρωτικό κόκορα και όλοι, μαζί θα προσπαθήσουν να εξιχνιάσουν την υπόθεση μιας τρομερής συμμορίας λιστών!




Η ταινία, γεμάτη χιούμορ και όμορφα μηνύματα, είναι απολαυστική!
Η μεταγλώττισή της στα ελληνικά είναι εξαιρετική και οι συνάδελφοι ηθοποιοί έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά!
Εμείς περάσαμε υπέροχα, γελάσαμε και διασκεδάσαμε με την ψυχή μας και ταυτιστήκαμε με την γλυκιά γατούλα, που μας απέδειξε πως ποτέ δεν πρέπει να παρατάς τα όνειρά σου και πως όταν κάτι το θέλεις πολύ, πάντα υπάρχει ο τρόπος για να το πραγματοποιήσεις!
Η ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους την Πέμπτη 18 Απριλίου από την Rosebud.21 και την Seven Films και μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση, βλέποντας το τρέιλερ της ΕΔΩ!

Σας φιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια