Love your body: Χυμοί Verve

by - Φεβρουαρίου 08, 2017


Πριν από μερικές μέρες ήρθε στην πόρτα μου ένα πακετάκι αγάπης.
Έξι μπουκάλια με φρέσκους χυμούς μη παστεριωμένους και ψυχρής έκθλιψης, σε απίθανους συνδυασμούς από την εταιρία Verve.
Στην φάση που είμαι, όπου προσπαθώ να αφαιρέσω από την διατροφή μου τη ζάχαρη, το άμυλο, τα συσκευασμένα προϊόντα και να προσθέσω εναλλακτικά τα φρέσκα φρούτα, τα λαχανικά και τους χυμούς, ήταν για μένα το καλύτερο δώρο!
Μου αρέσει πολύ, που τα τελευταία χρόνια υπάρχουν όλο και περισσότερες εναλλακτικές λύσεις για κάποιον που θέλει να προσέξει την διατροφή του και το σώμα του.
Όπως αυτοί οι φρέσκοι χυμοί που διατηρούνται στο ψυγείο για 4 μέρες και είναι ωμοί, μη παστεριωμένοι, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές ουσίες, χωρίς ζάχαρη.
Η Verve, η πρώτη εταιρία που παρασκευάζει, εμφιαλώνει και προσφέρει χυμούς cold press από φρούτα, λαχανικά και βότανα, παρέχει τρία πακέτα αποτοξίνωσης μελετημένα και σχεδιασμένα από διατροφολόγο και σύμβουλο μεταβολισμού, που βοηθούν το σώμα να καθαρίσει και να ανανεωθεί αποβάλλοντας τις τοξίνες.
Οι χυμοί έρχονται στο σπίτι και είναι αριθμημένοι με σειρά κατανάλωσης.
Είναι μια πολύ καλή λύση για κάποιον που θέλει να αναζωογονηθεί, να τονώσει το ανοσοποιητικό του, να “καθαρίσει” των οργανισμό του.
Πιστεύω πως είναι ένα πολύ όμορφο δώρο για τον εαυτό μας αλλά και για τους αγαπημένους μας!
Η Χριστίνα ήθελε να τους δοκιμάσει όλους κι έτσι τους ήπιαμε παρέα.
Δοκιμάσαμε τους:


*Glow Green (με αγγούρι, ανανά, σπανάκι, μαρούλι, λεμόνι, σέλερυ, τζίντζερ, κόλιανδρο) που ήταν δροσερός μα αρκετά πικάντικος για τα δικά μου γούστα.

*Root Guard (με καρότο, πορτοκάλι, ανανά, τζίντζερ, λεμονόχορτο), που μου άρεσε πολύ μιας και είχε έντονη την αίσθηση της δροσιάς.


*Big Apple (με πράσινο μήλο, λεμόνι και ginger), αγαπημένος συνδυασμός, αγαπημένος χυμός.

*Beet Boost (με πορτοκάλι, μήλο, καρότο, παντζάρι, σέλερυ, τζίντζερ και κουρκουμά), που ήταν πικάντικός και συνάμα δροσερός, με το παντζάρι να υπερτερεί στην γεύση.



*Revive (με ανανά, σπανάκι, βασιλικό και μέντα), που μου άρεσε πολύ κυρίως για αυτήν την αίσθηση της φρεσκάδας που άφηνε στο τέλος.

*Almond Date (με αμύγδαλα, νερό, χουρμάδες και βανίλια), ένα γάλα ξηρών καρπών (nut milk) το οποίο ήταν εύπεπτο και μαλακτικό.


Το resume είναι πως μου άρεσαν πολύ, με αναζωογόνησαν και με “κράτησαν” για πολύ ώρα.
Βρήκα την συσκευασία τους όμορφη, ελαφριά και βολική για την μεταφορά εκτός σπιτιού, και χάρηκα πολύ που άρεσαν και στην Χριστίνα!


Περισσότερα για τους χυμούς Verve μπορείτε να δείτε εδώ κι εδώ!


Σας φιλώ

Βρείτε με σε
FACEBOOK  
και 

Το post αυτό έγινε σε συνεργασία με την εταιρία Verve.


You May Also Like

2 σχόλια

  1. φοβεροι χυμοι και απιστευτοι συνδυασμοι!! και μονο που βλεπεις τα χρωματα θελεις να τους δοκιμασεις ολους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως, θα συμφωνήσω με την Ελπίδα! Και μόνο που τους βλέπεις, θες να τους δοκιμάσεις!Πού μπορούμε να τους βρούμε όμως? Υπάρχουν στα σούπερ μάρκετ ή σε καταστήματα ειδικής διατροφής?

    ΑπάντησηΔιαγραφή