Μικρή βιβλιοφάγος : Τα ωραιότερα μυστικά των Χριστουγέννων

by - Νοεμβρίου 28, 2016


Όπως ήδη θα ξέρετε όσοι με διαβάζετε, τα φετινά Χριστούγεννα επέλεξα να φτιάξω για την Χριστίνα ένα ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης μόνο με βιβλία. Ένα βιβλίο για κάθε μέρα, μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων. Το σκεφτόμουν καιρό τώρα μιας και τα βιβλία τα αγαπάμε πολύ οικογενειακώς.
Έτσι όταν ήρθε στο σπίτι μας αυτό: “Τα ωραιότερα μυστικά των Χριστουγέννων “ από τις Εκδόσεις Ψυχογιός σκέφτηκα να μην της το φανερώσω και να το προσθέσω στο ημερολόγιο μιας και είναι ιδανικό για την περίσταση!
Με την βοήθεια του ξωτικού Βαρνάβα Βαρβακίπικ, τα παιδιά ανακαλύπτουν τα μυστικά των Χριστουγέννων, μαθαίνουν για τα ήθη και τα έθιμα διαφόρων χωρών, για τις νοστιμιές του ρεβεγιόν και για την συνταγή των μπισκότων της γυναίκας του Άγιου Βασίλη, για τον μικρό τυμπανιστή και για πολλά αλλά που δεν θα σας τα αποκαλύψω!
Γραμμένο με χιούμορ και με πολύ όμορφη εικονογράφηση, είναι ένα πολύ όμορφο χριστουγεννιάτικο δώρο!
Ανυπομονώ να της το δώσω αλλά ανυπομονώ να το δώσω και να ΕΣΑΣ, μιας και ένας τυχερός θα έχει την ευκαιρία να το κερδίσει, ακολουθώντας τα παρακάτω πολύ απλά βήματα!




ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

1. Κάντε LIKE στην σελίδα μου στο FACEBOOK ΕΔΩ.
2. Κάντε LIKE στην σελίδα των εκδόσεων Ψυχογιός στο FACEBOOK ΕΔΩ.
3. Κάντε LIKE και SHARE το ποστ στο FACEBOOK, στο προφίλ σας.
4. Κάντε tag έναν φίλο σας στο FACEBOOK. 
5. Συμπλιρώστε την παρακάτω φόρμα.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ 5 ΒΗΜΑΤΑ

-Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016.
-Ο νικητής που θα προκύψει μέσα από ηλεκτρονική κλήρωση θα ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα, στο οποίο θα πρέπει να απαντήσει εντός 3 ημερών.
-Συμμετοχές γίνονται δεκτές μόνο για όσους διαμένουν στην Ελλάδα.
-Εάν ο νικητής είναι κάτοικος Αθηνών, παραλαμβάνει ο ίδιος το δώρο του από τις εκδόσεις Ψυχογιός.
-Εάν μένει εκτός Αθηνών, θα του σταλεί το δώρο με courier και τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Καλή επιτυχία σε όλους!!

Σας φιλώ

Βρείτε με σε
FACEBOOK  
και 

INSTAGRAM

Disclaimer: Κείμενα, προτάσεις και άρθρα σαν και αυτό, γίνονται με την ευγενική υποστήριξη εταιριών των οποίων τα προϊόντα τους μου αρέσουν και επιλέγω να έχω ανεξαρτήτως παρουσίασης. 

You May Also Like

2 σχόλια

  1. Τι ωραία ιδέα το ημερολογίου σας να έχει μόνο βιβλία ! Υπέροχο! Αλλά και το βιβλίο που μας παρουσιάζεις φαίνεται πραγματικά πολύ ενδιαφέρον !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή την ιδέα του ημερολογίου μόνο με βιβλία, την βρήκα κι εγώ σ'ένα ξένο blog και μου άρεσε! Δεν ξέρω όμως αν θα την υλοποιήσω τελικά...ευχαριστούμε για τους όμορφους διαγωνισμούς Ζωή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή