ON Residence: ένα μοναδικό boutique hotel

by - Σεπτεμβρίου 06, 2022

 

Το τρένο για Θεσσαλονίκη, έφευγε στις 9:22 το πρωί μιας ηλιόλουστης μέρας του Αυγούστου κι εγώ ήμουν κάτι παραπάνω από χαρούμενη που σε 4 και κάτι ώρες θα βρισκόμουν σε μία από τις αγαπημένες μου πόλεις, την Θεσσαλονίκη.
Αφού βόλεψα την μικρή μου τσάντα, με τα απολύτως απαραίτητα για το τριήμερο που θα περνούσα στην όμορφη πόλη του Βορρά, κάθισα στην θέση μου παρέα με το βιβλίο μου κι ένα φλυτζάνι κρύο τσάι.
Ήταν τόση η χαρά μου που θα πήγαινα ένα ταξίδι μόνη μου και μάλιστα με τρένο, που ούτε κατάλαβα πότε φτάσαμε στον προορισμό μας.




"Θα σε περιμένω στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου", μου είπε η φίλη μου που θα περνάγαμε κάποιες μέρες μαζί, λίγο πριν το ταξί με αφήσει στην είσοδο του 
ON Residenceτου νεόδμητου ξενοδοχείου, πάνω από το ισόγειο εστιατόριο Όλυμπος Νάουσα.
"Για φαντάσου", σκέφτηκα. "Θα μείνω πάνω από το θρυλικό εστιατόριο με τα γύψινα ταβάνια και την μεγάλη φωτεινή τζαμαρία, όπου γευμάτιζαν οι γονείς μου όταν ανέβαιναν στην συμπρωτεύουσα πριν από 40 χρόνια!".
Μπαίνοντας στον χώρο της ρεσεψιόν, ανάμεσα στην είσοδο για το εστιατόριο και σε αυτήν του μπαρ Tiger Loop και αφού με υποδέχτηκαν με ζεστασιά και ευγένεια τα κορίτσια στην επηρεασμένη από τα χρόνια του '50 ρεσεψιόν, ένιωσα από την πρώτη στιγμή, πως κάτι όμορφο θα με περίμενε στον τέταρτο όροφο του ξενοδοχείου.
Και πραγματικά δεν έπεσα έξω...

Το δωμάτιο 


Το δωμάτιό μας, άνετο και φωτεινό, με άπλετη θέα στον Θερμαϊκό, ήταν πραγματικά ένα διαμαντάκι! 







Η όμορφη και μοντέρνα διακόσμηση, το μεγάλο διπλό κρεβάτι, το άνετο μπάνιο με τo μεγάλo walk in shower αλλά πάνω από όλα, αυτή η μαγευτική θέα στη θάλασσα, ήταν η αιτία που καθημερινά καθυστερούσα να πάρω την απόφαση να αφήσω το δωμάτιο, για τις χαρές της πόλης. 
Βέβαια από την άλλη, με μεγάλη ευχαρίστηση κάθε πρωί πεταγόμουν από το κρεβάτι για να κατέβω στο εστιατόριο Όλυμπος Νάουσα για πρωινό! 

Το πρωινό


Όπως σας έχω ήδη πει και σε παλιότερες σχετικές αναρτήσεις μου, το καλό πρωινό είναι για μένα μία από τις βασικές απολαύσεις μου στα ξενοδοχεία. 
Και στο ON Residence, μπορείς πραγματικά να χαρείς ένα υπέροχο γευστικό και πρωινό, υπό την επιμέλεια του executive chef Δημήτρη Τασιούλα.





Πέρα από τον πλούσιο μπουφέ όπου μπορεί κανείς να βρει φρούτα, παραδοσιακά γλυκά, τυριά, αλλαντικά, πολλά και διάφορα είδη ψωμιού και viennoiserie, σολωμό και εκλεκτά ελληνικά προιόντα, μπορεί να παραγγείλει και κάτι της ώρας, όπως λουκουμάδες, ομελέτες, bruschettes κ.α. και να σερβιριστεί είτε στην μεγάλη σάλα του εστιατορίου Όλυμπος Νάουσα, είτε στον στεγασμένο εσωτερικό κήπο με τις βιεννέζικες καρέκλες είτε, αν το επιθυμεί, στο δωμάτιό του.




Εγώ κάθε μέρα έπαιρνα το πρωινό μου στο τραπέζι δίπλα στην μεγάλη τζαμαρία, χαζεύοντας τη θάλασσα και τους περαστικούς, αλλά και τις κοπέλες του ξενοδοχείου με τις υπέροχες στολές τους, βγαλμένες από άλλη εποχή, που ήταν πάντα έτοιμες να σε εξυπηρετήσουν.

Το roof garden


Άλλο ένα πράγμα που αγάπησα στο ON Residence, είναι το cocktail bar του στο roof garden.




Πέρα από τα υπέροχα κοκτέιλς και την ανεμπόδιστη θέα στον Θερμαικό, προσφέρει και ιδιωτικότητα, αφού απευθύνεται μόνο στους ενοίκους του ξενοδοχείου. Αγαπημένο μου cocktail, το Gin Basil Smash!






Τι κρατάω 

•Το άψογο service, τη φιλοξενία, την ευγένεια και τη γλυκύτητα όλων των ανθρώπων που εργάζονται εκεί.
•Την υπέροχη θέα από το δωμάτιο και το roof garden.
•Το φωτισμένο λιμάνι από το μπαλκόνι του δωματίου.
•Το πρωινό.
•Την άνετη ντουζιέρα.
•Το κεντρικότατο σημείο του ξενοδοχείου.
•Την υπέροχη διακόσμηση σε κάθε του γωνιά.
•Τα σοκολατάκια που μας έφερνε κάθε απόγευμα η ευγενική καμαριέρα.
•Τις στολές του προσωπικού.
•Τα ζαχαρωτά που συνόδευαν το κοκτέιλ μου.
•Τις ταξιδιάρικες κουβέντες και προτάσεις του Ηλία τα βράδια στη ρεσεψιόν.
•Το νοιάξιμο του hotel manager για το αν είναι όλα εντάξει.
•Τα φωτιστικά οροφής του εμπνευσμένου από την κινέζικη αστρολογία bar Tiger Loop 
•Το ότι άφησα σκόπιμα το γεύμα στο Όλυμπος Νάουσα για την επόμενη φορά, που οπωσδήποτε θα ξαναπάω με την οικογένεια μου, για να απολαύσουμε παρέα, στο ON Residence, την μοναδική εξυπηρέτηση και φιλοξενία αυτού του πολύ όμορφου ξενοδοχείου!     

Σας φιλώ

Βρείτε με σε
INSTAGRAM
και 
FACEBOOK


You May Also Like

0 σχόλια