10+1 χριστουγεννιάτικα δώρα

by - Δεκεμβρίου 23, 2021



Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από την ημέρα των Χριστουγέννων, κι αν δεν έχεις σκεφτεί ακόμα τί δώρο θα κάνεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα, σήμερα σου προτείνω 10+1 ιδέες για όλα τα γούστα!
Από βιβλία και καλλυντικά, μέχρι γλυκίσματα αλλά και εισιτήρια για το σινεμά, που θα κάνουν την ημέρα εκείνη ξεχωριστή σε όποιον κι αν τα προσφέρεις.

Άρωμα




Το Narciso Red, είναι ένα ξυλώδες, λουλουδένιο άρωμα που κυκλοφόρησε το 2018. Με νότες ίριδας, τριαντάφυλλου και εκχύλισμα λευκού κέδρου, σε κερδίζει αμέσως όπως άλλωστε όλες οι δημιουργίες του Narciso Rodriguez που έχουν σχεδιαστεί για να γιορτάζουν την ομορφιά και τον αισθησιασμό της γυναίκας!

Κρέμες προσώπου



Οι κρέμες προσώπου της Shiseido είναι από τις αγαπημένες μου. Όποια κι αν διαλέξεις, είμαι σίγουρη πως θα ικανοποιήσει και την πιο απαιτητική σου φίλη. 
Εγώ τελευταία δοκίμασα την κρέμα ημέρας Vital Perfection Uplifting and Firming Cream, που αποτελεί μια επαναστατική λύση για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας αφού αφυπνίζει την δυναμική της. Είναι μια μεταξένια, πολυτελής κρέμα που δρα ενάντια στην απώλεια της ελαστικότητας, τις ρυτίδες και τα στίγματα. Χαρίζει ενυδάτωση, πιο σφριγηλή και ελαστική επιδερμίδα με λαμπερή όψη.

Αφρόλουτρο και κρέμα σώματος 



Τα προϊόντα της Molton Brown, είναι γνωστά για τα εκλεπτυσμένα τους αρώματα και την ποιότητά τους.
Η γιορτινή σειρά Jubilant Pine&Patchouli είναι μια πρόταση που σίγουρα θα ενθουσιάσει τον παραλήπτη της, με το πλούσιο της άρωμα από νότες φρέσκου πεύκου, πατσουλί και τραγανού μούρου, προσθέτοντας μια λαμπερή νότα στην διαδικασία του μπάνιου του! 


Ολοκληρωμένη σειρά μπάνιου 



Η special edition σειρά Joy&Jasmin της The Body Shop με το σαγηνευτικό εποχικό της άρωμα είναι εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα γιασεμιού από την Ινδία και διαθέτει ένα φρέσκο και ελαφρύ λουλουδάτο άρωμα που αφήνει μια υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας! 
Αποτελείται από αφρόλουτρο καθαρισμού σώματος, άρωμα, καθαριστικό χεριών, κρέμα χεριών, κρέμα σώματος, body scrub, body butter και body yogurt αλλά και ένα απίθανο bath bomb σε σχήμα αστεριού!
Τα ίδια προϊόντα μπορείς να τα βρεις και στα αρώματα Kindness&Pears και Love&Plums! Επιπλέον όλα τα προϊόντα είναι 100% vegetarian και με κάθε σας αγορά από την The Body Shop στηρίζεται το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένια "Η ΦΛΟΓΑ".

Kit περιποίησης 


Η limited edition συλλογή Ρόδι και Cranberry της Fresh Line αποτελεί ένα πολύ όμορφο δώρο! 
Αυτό το μοναδικό σετ περιποίησης σώματος, χεριών και χειλιών, σκοπό έχει να χαρίσει λάμψη και ευωδιαστό άρωμα, αφήνοντας παράλληλα στο δέρμα μια μεταξένια αίσθηση!

Δώρα για όλα τα γούστα 


Στα καταστήματα Sephora, το μόνο σίγουρο είναι πως θα βρείτε δώρα για όλα τα γούστα!
Γιορτινά sets όλων των ειδών, μάσκες προσώπου αλλά και χεριών και ποδιών, κοκαλάκια για τα μαλλιά που θα κάνουν ακόμα πιο γιορτινή την εμφάνιση μας, μοναδικά serums, φανταστικά προϊόντα μακιγιάζ, πινέλα, αφρόλουτρα, κρέμες προσώπου και όλα όσα μας αρέσουν, σε υπέροχες γιορτινές συσκευασίες!

Εσώρουχα 


Η ελληνική εταιρεία Luna, δημιουργεί από το 1996 μοναδικά εσώρουχα αλλά και μαγιό από ιταλικά υφάσματα, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα των υλικών, εξασφαλίζοντας έτσι την άνεση και την κομψότητα σε κάθε της δημιουργία.  
Οι συλλογές της εξυμνούν την θηλυκότητα ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας.
Ένα μοναδικό δώρο για τις φίλες μας αλλά και για τον εαυτό μας.


Βιβλίο 


Ο Robin Sharma δεν νομίζω ότι χρειάζεται συστάσεις. 
Είναι ένας σύγχρονος γκουρού, που έχει επηρεάσει και καθοδηγήσει μέσα από τα βιβλία του, πάρα πολύ κόσμο. 
Στο "Ο Ήρωας της Διπλανής Πόρτας" από τις εκδόσεις Διόπτρα, μας προτρέπει να γίνουμε παραγωγικοί και να υιοθετήσουμε τις συνήθειες δημιουργικών και πετυχημένων ανθρώπων ανά τον κόσμο. Μας προτείνει τεχνικές για να μετατρέψουμε το φόβο μας σε καύσιμο, τα εμπόδια μας σε δύναμη και τα προβλήματα μας σε θριάμβους.
Μας δίνει ιδέες για την υιοθέτηση ενός καθημερινού προγράμματος που θα μας οδηγήσει σε μια πιο πειθαρχημένη και ουσιαστική καθημερινότητα, που θα αλλάξει τη ζωή μας προς το καλύτερο.

Σινεμά 


Μα σκεφτείτε πόσο πρωτότυπο δώρο είναι μια βραδιά στο σινεμά παρέα με τους φίλους σας ή την οικογένειά σας! Σας έχω και έτοιμη και την ταινία. 
Λέγεται «Φεγγαρόσκονη» και είναι μια σύγχρονη εκδοχή του κλασικού παιδικού παραμυθιού του Γερμανού συγγραφέα Gerdt von Bassewitz. Μια περιπέτεια γεμάτη μαγεία, δράση και υπέροχες εικόνες, μια ταινία που μεταφέρει μηνύματα που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά των παιδιών!
Εγώ, έχω τη χαρά να δίνω τη φωνή μου στην Ανέλι,  την μικρή πρωταγωνίστρια της ταινίας, όποτε θα χαρώ πολύ να την δείτε και να μου πείτε εντυπώσεις! 

Κεριά 


Το κατάστημα Heaven on Earth στην Κηφισιά, είναι πραγματικά ένας παράδεισος γεμάτος luxury προϊόντα.
Για φέτος τις γιορτές θα σας πρότεινα τα υπέροχα κεριά Dr Vranjes που με τα πλούσια αρώματα και την άριστη ποιότητα τους, βασισμένα στα πιο αγνά αιθέρια έλαια, χαρίζουν μια αίσθηση μαγείας σε κάθε χώρο!

Γλυκά 


Στα καταστήματα Zuccherino, μπορείς να βρεις μια μεγάλη ποικιλία από χριστουγεννιάτικα γλυκά, όπως μελομακάρονα, κουραμπιέδες, κορμούς, τούρτες, πανετόνε αλλά και χριστουγεννιάτικα μπισκότα τόσο όμορφα, που θα λυπάσαι να τα φας!
Εγώ ξεχώρισα τα gift boxes τους, κουτιά γεμάτα λιχουδιές για όλα τα γούστα, ικανά να γλυκάνουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο!



Καλά Χριστούγεννα!
Σας φιλώ

Βρείτε με σε
INSTAGRAM
και 

You May Also Like

0 σχόλια