Πως γιόρτασα τα γενέθλιά μου

by - Ιανουαρίου 20, 2020


Γεια σας και χαρά σας!
Θέλω να ξεκινήσω αυτήν μου την ανάρτηση με ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ για τα μηνύματα και τις ευχές σας, για όλα τα τηλεφωνήματα και την αγάπη σας!
Πραγματικά μου ζέσταναν την καρδιά.
Δεν ξέρω για σας, όμως για μένα, τα γενέθλια είναι μια πραγματικά μεγάλη γιορτή.
Μια γιορτή χαράς που μου υπενθυμίζει πως, αφού έχω καταφέρει να ζω τόσα χρόνια, δε μπορεί, σίγουρα κάνω κάτι καλά. Και πως αυτός είναι από μόνος του ένας πολύ σημαντικός λόγος για να τα γιορτάζω.
Θέλω να πω πως, κάθε χρόνος που περνάει και μας βρίσκει ζωντανούς και υγιείς, αξίζει την αμέριστη προσοχή μας!
Φέτος, όπως άλλωστε και κάθε χρόνο, δεν αρκέστηκα μόνο στην ημέρα των γενεθλίων μου για να σβήσω κεράκια και για να κάνω μια ευχή, αλλά γιόρτασα αυτό το γεγονός για τέσσερις συνεχόμενες μέρες!

1 μέρα


Την Πέμπτη που ήταν η μέρα των δικών μου γενεθλίων, αλλά και της μικρότερης μου αδελφής, (ναι, έχουμε γεννηθεί την ίδια μέρα με δέκα χρόνια διαφορά!), βγήκαμε όλοι μαζί με τους γονείς μου και τα αδέλφια μου για φαγητό και ήταν πραγματικά υπέροχα. Φάγαμε, γελάσαμε, ανταλλάξαμε δώρα και μετατρέψαμε τη μέρα σε γιορτή!

2 μέρα 



Την Παρασκευή σειρά είχε ο εορτασμός παρέα με τις αγαπημένες μου φίλες!
Τα τελευταία επτά χρόνια, είναι κάτι σαν έθιμο να έρχονται οι φίλες μου στο σπίτι, για φαγητό, ποτό και κουβεντούλα, σε μια βραδιά αφιερωμένη αποκλειστικά σε μας τις γυναίκες και η αλήθεια είναι πως όλες περιμένουμε αυτή τη μέρα με χαρά.
Κάθε φορά κάνουμε πάνω-κάτω τα ίδια πράγματα και, κάθε φορά, περνάμε υπέροχα.
Κάτι σαν ιεροτελεστία. Κάτι σαν την δική μας παράδοση.
Φέτος η τούρτα μου ήταν παραμυθένια! Σε σχήμα Μονόκερου, προσφορά από το αγαπημένο μας ζαχαροπλαστείο Zuccherino, με τα αστεράκια της, τα ροζ λουλουδάκια και τα χρυσά αυτάκια της, ήταν πραγματικά Υ Π Ε Ρ Ο Χ Η!!!
Με σοκολάτα, μπισκότο και ολόκληρα λευκά αμύγδαλα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλες μας.



Αφού έσβησα τα κεράκια μου που σχημάτιζαν την λέξη Happy, γιατί θέλω, χωρίς να σκέφτομαι χρόνια και ηλικίες, να χαίρομαι την κάθε στιγμή, κόψαμε όπως κάθε φορά μια βασιλόπιτα για το καλό του χρόνου. Φέτος, προτίμησα το πεντανόστιμο panettone του αγαπημένου μου Στέλιου Παρλιάρου (στο οποίο πρόσθεσα ένα νόμισμα, το οποίο στο τέλος και κέρδισα!) και δεν έφτιαξα για δεύτερη φορά, την αγαπημένη μας σπιτική βασιλόπιτα, την συνταγή της οποίας μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.



Μετά την βασιλόπιτα σειρά είχαν τα δώρα! Μου αρέσει να ανοίγω τα δώρα μου παρέα με τις φίλες μου, έτσι ώστε να έχω την δυνατότητα να τις ευχαριστήσω δια ζώσεις για την αγάπη και το νοιάξιμό τους. 
Φέτος πρόσθεσα για πρώτη φορά κι ένα τετράδιο όπου η καθεμία τους έγραψε τις ευχές της για μένα αλλά και τα όνειρά της για την χρονιά που μόλις ήρθε και που στο ραντεβού μας στα επόμενα γενέθλια μου, θα τους θυμίσουν τι θέλανε, τι πετύχανε και τι έμεινε απραγματοποίητο.



Η βραδιά έκλεισε τις πρώτες πρωινές ώρες, με τις φίλες μου να αποχωρούν, παρέα με τα φανταστικά σκουλαρίκια που ετοίμασε με πολύ αγάπη για την καθεμιά μας, η πολυτάλαντη αδελφή μου ArtSophisticat, που κάθε χρόνο ετοιμάζει ένα αναμνηστικό δωράκι για τις καλεσμένες μου.



3 μέρα 



Το Σάββατο είχαμε την χαρά και την τιμή, να φιλοξενηθούμε οικογενειακώς στο πολυτελές ξενοδοχείο Electra Metropolis, που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.
Μείναμε σε ένα υπέροχο δωμάτιο, ειδικά κλεισμένο για αυτήν την περίσταση και περάσαμε το Σαββατοκύριακο κάνοντας διακοπές στην καρδιά της Αθήνας, δειπνώντας στο εστιατόριο Metropolis Roof Garden με την υπέροχη θέα στην Ακρόπολη, όπου και γιορτάσαμε τα γενέθλια μου οι τρεις μας, με την Χριστίνα και τον Γιώργο .




Η φιλοξενία ήταν υποδειγματική και το το σέρβις εξαιρετικό.
Για αυτήν μας την ξεχωριστή εμπειρία, θα σας μιλήσω αναλυτικά πολύ σύντομα με ένα καινούργιο ποστ εδώ στο blog.


4 μέρα


Την Κυριακή, αφού πήραμε πρωινό και αφήσαμε με βαριά καρδιά το δωμάτιο του Electra Metropolis, πήγαμε για φαγητό στους γονείς μου, κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τα φετινά μου γενέθλια. Ήταν πραγματικά ένα υπέροχο τετραήμερο που τα είχε όλα.
Φίλους, οικογένεια, δώρα, βόλτες, φαγητό, διακοπές μα πάνω από όλα ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ!

Σας φιλώ

You May Also Like

0 σχόλια