Το πρώτο μου meet up!

by - Νοεμβρίου 11, 2019


Πριν από 7 χρόνια. όταν ξεκίνησα το blogging, δεν μπορούσα να φανταστώ πόση χαρά και πόσες όμορφες στιγμές θα μου έδινε.
Την Τετάρτη που μας πέρασε, πραγματοποίησα μια σκέψη που είχα από καιρό στο μυαλό μου.
Έκανα το πρώτο μου meet-up, όπου συναντήθηκα με 5 φίλες του blog, με 5 κοπέλες που ενώ δεν γνωρίζω προσωπικά, μοιράζομαι μεταξύ άλλων κομμάτια της καθημερινότητάς μου!
Η ιδέα μου ήταν να γνωρίσω από κοντά ένα μικρό κομμάτι από τον κόσμο που με διαβάζει, από τους ανθρώπους με τους οποίους συνομιλώ καθημερινά μέσα από το blog και τα social media. Διάλεξα λοιπόν 5 άτομα για να πάρουμε παρέα ένα brunch και να γνωριστούμε καλύτερα.




Η συνάντηση έγινε στο πάντα φιλόξενο Spitimas στου Ψυρρή, για το οποίο σας έχω μιλήσει πολλές φορές μέσα από εδώ αλλά και από τον λογαριασμό μου στο Instagram, αφού πραγματικά είναι ίσως το μοναδικό μαγαζί στην Αθήνα όπου αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου. 
Και η αλήθεια είναι πως η φιλοξενία του ήταν μοναδική!
Η Αθηνά, είχε φροντίσει για όλα.
Φρέσκες τουλίπες και αναμμένα κεριά μας περίμεναν, δημιουργώντας μια πραγματικά σπιτίσια ατμόσφαιρα στον ήδη πολύ όμορφο χώρο.


Από την πρώτη στιγμή ένιωσα πολύ άνετα με τα κορίτσια και το ίδιο αισθάνθηκαν κι εκείνες μαζί μου αλλά και μεταξύ τους.
Ξεκινήσαμε με τις απαραίτητες συστάσεις κι αφού παραγγείλαμε τα ροφήματα μας, αρχίσαμε να συζητάμε σαν να γνωριζόμασταν από παλιά.
Σιγά-σιγά άρχισαν να έρχονται και τα πρώτα φαγητά, που η Αθηνά μας είχε ετοιμάσει με πολύ αγάπη.
Οι φημισμένες της πίτες με φέτα και ντομάτα, με προσούτο και λάδι τρούφας, με κιμά και μπαχαρικά, μας ενθουσίασαν!
Αλλά και οι σαλάτες και όλα όσα μας προσέφερε ήταν εξαιρετικά.






Η διαίσθηση μου για αυτήν μας την συνάντηση επαληθεύτηκε, αφού ήξερα πως η ειλικρίνεια και η καλή μας διάθεση ήταν τα συστατικά που θα την κάνανε μοναδική.Η ώρα πέρασε με γέλια και όμορφες συζητήσεις, με γλυκά και σπιτική λεμονάδα, παρέα με αυτές τις 5 αξιόλογες γυναίκες που μου έκαναν την τιμή να με εμπιστευτούν και να μοιραστούν μαζί μου κομμάτια από την ζωή τους.




Στο τέλος ανταλλάξαμε και δώρα. Τα δικά μου προς εκείνες ήταν προσφορά των αγαπημένων εταιριών Bioselect (φυσικά καλλυντικά) και των εκδόσεων Μεταίχμιο.





Χωριστήκαμε μια ώρα περίπου μετά την προβλεπόμενη λήξη του event και σίγουρα θα μπορούσαμε να κάτσουμε έτσι μέχρι αργά, αν δεν είχαμε η κάθε μια τις δουλειές της.
Έφυγα με μια αίσθηση πληρότητας και χαράς και με την σκέψη πως κάπου εκεί έξω, τα λόγια μου και τα μοιράσματα μου, βρίσκουν τους αποδέκτες τους!
Κορίτσια σας ευχαριστώ για όλα...
Εις το επανιδείν!

Σας φιλώ

You May Also Like

0 σχόλια