Ατοπική δερματίτιδα

by - Μαρτίου 22, 2019


Γεια σας και χαρά σας!
Το ξέρατε  πως τα παιδιά με έκζεμα κάνουν διακοπτόμενο ύπνο, πράγμα το οποίο επηρεάζει τις επιδόσεις τους στο σχολείο αλλά και γενικότερα τη ζωή τους;
Η ατοπική δερματίτιδα επηρεάζει ένα στα πέντε παιδιά και μπορεί να εμφανιστεί ακόμα και σε ένα μωρό.
Eίναι μια φλεγμονή του δέρματος που εμφανίζετε με έντονη ξηρότητα, κοκκινίλες και φαγούρα στα γόνατα, στους αγκώνες, στις πτυχώσεις του δέρματος αλλά και στο πρόσωπο.
Σημαντικό ρόλο παίζει η ενυδάτωση, ο καθαρισμός, και η καταπράυνση του δέρματος.
Το Lapikar ap+ της Laroche-Posay βοηθάει στην καταπολέμηση του εκζέματος μειώνοντας την φαγούρα και την απώλεια ύπνου, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ποιότητα ζωής του ασθενούς κατά 73%.



Η σειρά αποτελείται από γαλάκτωμα σώματος εμπλουτισμένο με λιπίδια κατά της ξηρότητας, κρέμα αλλά και τζελ καθαρισμού κατάλληλα για βρέφη, παιδιά και ενήλικες.
Βοηθάει την εξισορρόπηση του μικροβιώματος του δέματος, αναπληρώνει και ενισχύει το προστατευτικό φραγμό του προσφέροντας ταυτόχρονα εντατική καταπράυνση.
Η σειρά Lapikar ap+ δεν περιέχει άρωμα και paraben, είναι μη λιπαρή και δεν κολλάει.
Η μαλακτική κρέμα πρέπει να εφαρμόζεται αρκετές φορές μέσα στη μέρα για να προσφέρει ανακούφιση και να περιορίσει τον κνησμό, ενώ παράλληλα πρέπει να χρησιμοποιείτε και για την πρόληψη κατά των εξαρτήσεων του εκζέματος, ακόμα κι όταν το δέρμα δείχνει υγιές.
Απαιτείται συνεχής φροντίδα του δέρματος στην ατοπική δερματίτιδα, ώστε να παραμένει σε ύφεση και να μην επηρεάζει την ποιότητα ζωής του ασθενούς.
Παράλληλα με την θεραπεία με τα προϊόντα Lapikar ap+ της Laroche-Posay, είναι σημαντικό να προτιμούνται βαμβακερά ρούχα, υποαλλεργικά καθαριστικά χωρίς χρωστικές και αρώματα, καθώς και η αποφυγή των μαλακτικά υφασμάτων.


Σας φιλώ!

Βρείτε με σε


και 







You May Also Like

0 σχόλια