5 things #13

by - Μαΐου 30, 2018



Γεια σας και χαρά σας!
Λίγο πριν τελειώσει αυτός ο μήνας, θέλω να σας σας μιλήσω για 5 πράγματα που μου τράβηξαν την προσοχή, για 5 πράγματα που μου άρεσαν τελευταία, για 5 πράγματα που με έκαναν να νιώσω όμορφα και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας.


Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα προηγούμενα posts από αυτήν τη στήλη!

#1 Περιποίηση των άκρων


Μου αρέσει να περιποιούμαι τον εαυτό μου, αλλά ταυτόχρονα δεν μου αρέσει να ακολουθώ πιστά την παροιμία "Μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος". Θεωρώ πως η υπόθεση μανικιούρ και πεντικιούρ είναι μια πολύ προσωπική και ευαίσθητη διαδικασία και πως αν βρεις το μέρος εκείνο όπου θα σε κάνουν να νιώσεις καλά και θα φροντίσουν τα άκρα σου με σεβασμό, υπομονή και όχι σαν να ξύνουν και να βάφουν έπιπλα από ξύλο, είσαι από τις τυχερές.



Εγώ βρήκα ένα τέτοιο μέρος που μου "πάει" πολύ, που μου αρέσει, που με καλύπτει.
Στο Nail-Ave κάνουν αυτό ακριβώς που δηλώνει το όνομά του: Αγαπάνε τα νύχια.
Τους φέρονται με σεβασμό, δεν τα τραυματίζουν, τα φροντίζουν με προσοχή και ευαισθησία και το μανικιούρ σου γίνεται μια ευχάριστη και χαλαρωτική διαδικασία.
Ο χώρος είναι περιποιημένος και καλαίσθητος, και το σέρβις φανταστικό. Σου προτείνω να το δοκιμάσεις!

#2 Μια σύντομη απόδραση


Με αφορμή το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος, ξεκλέψαμε λίγες μέρες παραπάνω και αποδράσαμε στην εξοχή, για να ξεκουραστούμε και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας. Η αλήθεια είναι πως δεν πέρασε και πολύς καιρός από τις διακοπές που κάναμε την περίοδο του Πάσχα, αλλά τί πειράζει αν καταφέρνουμε που και που να χαρίζουμε μερικές έξτρα στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς σε μας τους ίδιους αλλά και στην οικογένειά μας;




Για σκεφτείτε το λίγο! Δεν θα ήταν πολύ ωραίο να θεσπίσουμε ένα πρόγραμμα φυγής από την πόλη μια στο τόσο και να περνάμε μερικές μέρες στη φύση, πέρα από την περίοδο των επίσημων διακοπών;
Δεν είναι και πάρα πολύ δύσκολο! Κρατάμε μερικές μέρες τον χρόνο από την άδεια μας, για αυτόν τον σκοπό και σε συνδυασμό με κάποιες αργίες, έχουμε ένα ωραίο πακετάκι για μια σύντομη απόδραση που θα μας γεμίσει με όμορφες στιγμές, ξεκούραση και δύναμη ώστε να να αντεπεξέλθουμε ευκολότερα στην καθημερινότητά μας.


Όσο για τα λεφτά, μια ωραία ιδέα είναι να φτιάξουμε έναν κουμπαρά ιδικά για αυτόν τον σκοπό, τον οποίο θα ανεφοδιάζουμε όσο πιο συχνά μπορούμε, κάνοντας περικοπές από τα delivery ή τα έξτρα ψώνια στα μαγαζιά, ή τους χ καφέδες την εβδομάδα!
Αξίζει την κόπο!  

#3 Τα γενέθλια της Χριστίνας


Φέτος, όπως σας έγραψα κι σε αυτό το ποστ ,τα γενέθλια της Χριστίνας ήταν πραγματικά δική της υπόθεση.
Κάλεσε της φίλες της για ένα πικ νικ στην εξοχή, διάλεξε την τούρτα που εκείνη ήθελε και το χάρηκε με την ψυχή της!



Κι εγώ που άλλες χρονιές οργάνωνα τα πάντα, καλούσα πολλούς φίλους μας με τα παιδιά τους, έφτιαχνα την τούρτα της χωρίς ζάχαρη ή αγόραζα αντίστοιχη από συγκεκριμένο ζαχαροπλαστείο, αφέθηκα στις επιλογές της και χάρηκα με την χαρά της, βλέποντας την με συγκίνηση, να μεγαλώνει και να κάνει της δικές της επιλογές!


#4 Τραγούδι


Σίγουρα θα το έχετε ακούσει στα instagram stories μου αυτό το τραγούδι, αφού το τελευταίο διάστημα είναι το αγαπημένο μου! Μπορώ να το ακούω από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Έχετε κι εσείς τραγούδια με τα οποία κολλάτε για καιρό και τα ακούτε σε επανάληψη ξανά και ξανά;
Η αλήθεια είναι πως δεν μου συμβαίνει συχνά τελευταία. Αλλά με το συγκεκριμένο, ήταν έρωτας από την πρώτη νότα! Σας αρέσει;

#5 Φρούτα για πρωινό



Το τελευταίο διάστημα μου αρέσει πολύ να τρώω φρούτα για πρωινό. Με τονώνουν, με δροσίζουν και  μου χαρίζουν την απαιτούμενη ενέργεια που χρειάζομαι, χωρίς να με βαραίνουν και να μου προκαλούν υπνηλία, όπως μου συμβαίνει συχνά όταν φάω ένα "βαρύ" και πιο πλήρες πρωινό.
Εσείς συνήθως τί καλό τρώτε το πρωί;

Περιμένω με χαρά τα σχόλιά σας!

Σας φιλώ

Βρείτε με σε
FACEBOOK  
και 

You May Also Like

0 σχόλια