Βραβεία Ποιότητας Γαστρονόμου 2016

by - Ιουλίου 06, 2016Όταν πριν από μερικές μέρες ένα από τα αγαπημένα μου περιοδικά μαγειρικής ο Γαστρονόμος με προσκάλεσε να παρακολουθήσω τα βραβεία ποιότητας, εννοείται πως πέταξα την σκούφια μου.
Από το πρώτο κι όλας τεύχος του περιοδικού πριν από δέκα χρόνια (είναι απίστευτο πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός) μέχρι σήμερα, χαίρομαι κάθε φορά που το διαβάζω. 
Βρέθηκα λοιπόν στο Ζάππειο Μέγαρο για να γνωρίσω Έλληνες παραγωγούς, να δοκιμάσω τα προϊόντα τους και να χαρώ με το πείσμα αυτών των ανθρώπων που παρ’όλες τις δυσκολίες των καιρών, πασχίζουν και καταφέρνουν να κάνουν γνωστή τη δουλειά τους στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
Δοκίμασα εξαίσια γραβιέρα, υπέροχα κεράσια, γευστικά πιάτα από βραβευμένους σεφ, συναντήθηκα με αγαπημένους φίλους και έφυγα με ένα καλάθι γεμάτο καλούδια.
Πάρτε μια μικρή γεύση από τις φωτογραφίες κι από το βίντεο της βραδιάς, στο οποίο θα με δείτε (στον χρόνο 2:15) να δοκιμάζω την φασολάδα του Σωτήρη Ευαγγέλου executive chef του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, και να ενθουσιάζομαι!


Μέχρι την επόμενη ανάρτηση, τα λέμε σε FACEBOOKINSTAGRAM και SNAPCHAT!

Σας φιλώ


You May Also Like

2 σχόλια