Η Πρωτομαγιά μας

by - Μαΐου 06, 2015


Η φετινή πρωτομαγιά μας ήταν πολύ όμορφη!
Αποφασίσαμε με μια μεγάλη παρέα, να πάμε στη Λίμνη Μπελέτσι στις πλαγιές της Πάρνηθας, 35 χιλιόμετρα από την Αθήνα να πιάσουμε τον Μάη.
Παρ’όλο που σχεδόν όλοι είχανε βγει στους δρόμους, δεν ταλαιπωρηθήκαμε ιδιαίτερα να φτάσουμε ως εκεί. Το μέρος ήταν πανέμορφο μέσα στο πράσινο, με μερικές πάπιες και έναν κύκνο μέσα στη λίμνη και κάποια ελάφια που δεν εμφανίστηκαν ποτέ μιας και ο κόσμος ήταν πολύς.
Αφού κάτσαμε εκεί για περίπου 2 ώρες, μαζέψαμε λουλούδια, είδαμε τους γυρίνους μέσα στο νερό, φτιάξαμε στεφάνια, σειρά είχε το φαγητό σε μια κοντινή ταβέρνα. Το ωραιότερο κομμάτι όμως της μέρας, ήταν το μετά. Βόλτα μέσα στο δάσος στο Τατόι μέχρι το σούρουπο. Όλοι μαζί, μικροί μεγάλοι, εξερευνήσαμε τα μονοπάτια και ονειρευτήκαμε διακοπές διαρκείας, μακριά από την πόλη και τις σκοτούρες της!














Σας φιλώ

You May Also Like

14 σχόλια

  1. Υπέροχα! Θέλω να πάμε κι εμείς εκεί, έχω ακούσει τα καλύτερα. Πάντα να περνάτε όμορφα Ζωή μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάγδα, είναι πολύ όμορφα, αρκεί να μην έχει τόσο κόσμο! Αξίζει και μια καθημερινή απόγευμα, τώρα που καλοκαιριάζει!

      Διαγραφή
  2. Πάντα με ταξιδεύουν οι φωτογραφίες σου! Και του χρόνου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό μήνα!!!πανέμορφες οι φωτογραφίες !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/5/15, 11:09 μ.μ.

    καλο μηνα! Εμεις πηγαμε στη λιμνη την επομενη μερα κ την εχουμε επισκεφτει κ αλλες φορες γιατι ειναι πανεμορφα εκει. Μετα ανηφορησαμε για Παρνηθα στην τοποθεσια Μολα οπου θαμπωθηκα απ την ομορφια του τοπιου!!! Καλες βολτες σε ολους! Γεωργια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ωραία, την επόμενη φορά θα έχω υπόψιν μου αυτήν την τοποθεσία που λες και θα την επισκεφτούμε!

      Διαγραφή
  5. Από ότι βλέπω περάσατε πολύ όμορφα Ζωή!!Η Χριστίνα πρέπει να ήταν μια ζωγραφιά με τα λουλούδια στα μαλλιά!!Πάντα να απολαμβάνετε όμορφες στιγμές με καλή παρέα Ζωή,καλή Κυριακή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή