8 δώρα αλλιώτικα από τα αλλά

by - Δεκεμβρίου 13, 2022



Η περίοδος των γιορτών, είναι μαζί και περίοδος δώρων. Όλοι λίγο πολύ, αγοράζουμε δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην χαρά της γιορτής.
Φέτος έχω περισσότερη ανάγκη από ποτέ, τα δώρα που θα κάνω να δημιουργούν ευχάριστες εμπειρίες, χωρίς απαραίτητα να συνοδεύονται από αντικείμενα. 
Με αυτό το σκεπτικό, θέλω σήμερα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες ιδέες μου, σε περίπτωση που νιώθετε κι εσείς έτσι.
Δεν λέω, ωραία τα καλλυντικά, τα ρούχα και τα χρηστικά αντικείμενα, αλλά το να μας προσφέρουν ευχάριστες εμπειρίες τα αγαπημένα μας πρόσωπα, έχει άλλη χάρη. Δεν συμφωνείτε;
Για φέτος λοιπόν θα ήθελα να χαρίσω στους αγαπημένους μου:

Μια βραδιά στο σινεμά

Για την φίλη-φίλο που ξέρω πως της-του αρέσει το σινεμά, διαλέγω μια ωραία ταινία, αγοράζω τα εισιτήρια και παράλληλα έχω μαζί μου σε μια όμορφη τσάντα, ένα μικρό μπουκαλάκι με κρασί ή σαμπάνια, δυο κολονάτα  ποτήρια και δυο πακέτα με εκλεκτά ποπ κορν για να συνοδέψουμε ευχάριστα την προβολή.

Μια συνεδρία για μασάζ στο σπίτι ή σε κάποιον ειδικό χώρο

Πόσες φορές έχουμε σκεφτεί μετά από μια κουραστική και δύσκολη μέρα, τι ωραία που θα ήταν να μπορούσαμε να απολαμβάναμε ένα ωραίο μασάζ!
Μπορούμε να κάνουμε λοιπόν δώρο σε ένα αγαπημένο μας πρόσωπο, μια ωριαία συνέδρια, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι ένα τέτοιο δώρο θα του είναι ευχάριστο. 

Μια συνεδρία σε ένα χαμάμ

Μια ωραία ευκαιρία για χαλάρωση και απόλαυση. 

Ιδιωτική ξενάγηση σε ένα μουσείο

Για τον φίλο που του αρέσει η τέχνη, μια πριβέ ξενάγηση με ξεναγό σε ένα μουσείο, είναι ένα πολύ ωραίο δώρο. 

Διαμονή σε ένα ξενοδοχείο

Για ανθρώπους σαν κι εμένα, που λατρεύουν τα ξενοδοχεία, αυτό είναι ένα εξαιρετικό δώρο. Μια διαμονή με πρωινό, για δύο μέρες σε ένα κεντρικό ξενοδοχείο, που θα κάνει τον τυχερό αποδέκτη να νιώσει σαν τουρίστας στην ίδια του την πόλη και να γευτεί τις ομορφιές της.

Μια μαγειρική εμπειρία 

Ένα καλάθι με όλα τα υλικά και μια κάρτα με μια νόστιμη  συνταγή, είναι ένα όμορφο δώρο για όποιον αγαπά την μαγειρική ή ακόμα και για όποιον θέλει να δοκιμάσει την τύχη του.

Μια βόλτα με το τουριστικό λεωφορείο στην πόλη 

Το λεωφορείο αναχωρεί από το Σύνταγμα και κάνει τον γύρω της Αθήνας, ξεναγώντας τους επιβάτες στα πιο γνωστά και ιστορικά σημεία της πόλης.  

Χρόνο μαζί

Πιστεύω ακράδαντα πως ο χρόνος που αφιερώνουμε  στα αγαπημένα μας πρόσωπα, είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να τους κάνουμε. 
Φέτος τις γιορτές μαζί με όλα τα άλλα, δώστε το πιο πολύτιμο δώρο που όλοι ποθούν και περιμένουν!
Αφιερώστε χρόνο στους αγαπημένους σας, χαρίζοντάς τους μια ολόκληρη μέρα από τη ζωή σας, ακούγοντας τα θέλω τους, αγκαλιάζοντας τα λάθη και τις ανασφάλειες τους, κάνοντας για αυτούς, ότι θα θέλατε να κάνουν εκείνοι για εσάς. 

Εύχομαι να σας άρεσαν οι προτάσεις μου και να σας ενέπνευσαν λιγάκι!

Υ.Γ. Δεν είναι ανάγκη να τα ζήσει όλα αυτά μόνο του το αγαπημένο σας πρόσωπο.
Επωφεληθείτε  από το δώρο σας και ακολουθήστε και εσείς!


Σας φιλώ

Βρείτε με σε
INSTAGRAM
και 
FACEBOOK

You May Also Like

1 σχόλια

  1. Συμφωνώ απόλυτα , πως τα δώρα εμπειρίες είναι τα καλύτερα!!Κάποια Χριστούγεννα κάναμε δώρο σε ένα φιλικό μας ζευγάρι μασάζ για δύο(μπορούσαν να το κάνουν όποτε ήθελαν εντός διμήνου), αλλά απογοητευτήκαμε γιατί τελικά δεν το έκαναν ποτέ.Ενώ το αντίστοιχο δώρο μας, είχε ενθουσιάσει τους κουμπάρους μας!!Οπότε πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι το δώρο μας θα πάει στον σωστό παραλήπτη.Καλά Χριστούγεννα Ζωή με υγεία και πολλές χαρές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή