Ημερολόγια αντίστροφης μέτρησης

by - Νοεμβρίου 30, 2022



Λατρεύω τα ημερολόγια αντίστροφης μέτρησης. 
Αγοράζω κάθε χρόνο και περιμένω υπομονετικά την πρώτη του Δεκέμβρη για να ξεκινήσω να τα ανοίγω.
Μου αρέσουν τόσο πολύ, που δεν διστάζω να παραγγείλω κάποια και από το εξωτερικό, αφού στην Ελλάδα δεν έχουμε ακόμα τόσο μεγάλη ποικιλία. 
Τα τελευταία 10 χρόνια, φτιάχνω και για την Χριστίνα κάποια. Μου αρέσει πολύ η ιδέα να μετράμε παρέα αντίστροφα τις μέρες, μέχρι τα Χριστούγεννα, ανοίγοντας κάθε φορά κι από ένα παραθυράκι που κρύβει μια μικρή έκπληξη!
Τα ημερολόγια που φτιάχνω για την Χριστίνα, πέρα από κάποια που αποτελούνται αποκλειστικά και μόνο από χριστουγεννιάτικα βιβλία, είναι ένα mix and match από μικροδωράκια, βιβλία και δραστηριότητες.
Το δικό μου, ανάλογα με την διάθεση, θα είναι σίγουρα ένα με προϊόντα ομορφιάς αλλά και με τσάγια, σοκολατάκια, κεριά, μικροαντικείμενα κ.α.
Στην αγορά υπάρχουν ημερολόγια για όλα τα γούστα, κι αν δεν έχετε ακόμα προμηθευτεί το δικό σας, σας έχω μερικές προτάσεις για φέτος, κυρίως με προϊόντα ομορφιάς! 




To Advent Calendars της The Body Shop


Χειροτεχνημένα με ιδιαίτερη αγάπη, τα Advent Calendars της The Body Shop, κυκλοφορούν σε 3 διαφορετικές εκδοχές για να διαλέξετε αυτήν που προτιμάτε.
Κάθε ημερολόγιο είναι γεμάτο με υπέροχες, εορταστικές εκπλήξεις, με προϊόντα περιποίησης από αγνά, φυσικά συστατικά από κάθε σημείο του πλανήτη και περιλαμβάνει υπέροχα προϊόντα φροντίδας για την επιδερμίδα, που σίγουρα θα προσθέσουν στην κάθε ημέρα μας, περισσότερη ομορφιά!
Και φυσικά η The Body Shop δεν θα μπορούσε να μην σκεφτεί το περιβάλλον! Έτσι, η συσκευασία τους είναι επαναχρησιμοποιήσιμη και ανακυκλώσιμη, επομένως πιο βιώσιμη και φιλική για τον πλανήτη.
Επίσης, με κάθε αγορά των Advent Calendars για το 2022, στηρίζουμε τους συνεργάτες της The Body Shop σε ολόκληρο τον κόσμο, όπως τις γυναίκες του συνεταιρισμού Tungteiya Women's Association στη βόρειο Γκάνα που με πολλή αγάπη και με την ακούραστη εργασία τους, προμηθεύουν τα πολύτιμα δραστικά συστατικά που περιέχουν τα προϊόντα της.


To Advent Calendars της Korres


Το Your Good Luck & Beauty Charms Advent Calendar της Korres, μας προσκαλεί να υποδεχτούμε τα φετινά Χριστούγεννα με στυλ και αυτοφροντίδα, αφού περιέχει εφτά best-seller προϊόντα για το πρόσωπο, οκτώ για το σώμα, τρία για τα μαλλιά, δύο προϊόντα μακιγιάζ αλλά και τέσσερα αξεσουάρ εκ των οποίων ένα ιδιαίτερο βραχιόλι γούρι!
Είναι η πρώτη φορά που η Korres δημιουργεί ένα ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης και πραγματικά, αξίζει τον κόπο!


To Advent Calendars της Molton Brown

Το Advent Calendar της Molton Brown, είναι στολισμένο με ένα ανάγλυφο χρυσό στεφάνι από γιορτινά φυλλώματα και φρούτα και είναι φτιαγμένο από 100% ανακυκλωμένα υλικά!
Περιέχει 24 αγαπημένα και εμβληματικά, πολυτελή προϊόντα από τη συλλογή της Molton Brown, όπως αφρόλουτρα, κρέμες σώματος και χεριών, αρώματα, αλλά και ένα λάδι για μασάζ σώματος!




To Advent Calendars της Sephora


Το νέο Sephora Favorites Advent Calendar υπόσχεται να μας εκπλήξει κάθε μέρα, δίνοντας μας την ευκαιρία να ανακαλύψουμε όλα τα υπέροχα προϊόντα που κρύβει στα κουτιά του! 
Γεμάτο με best seller αλλά και νέα προϊόντα μακιγιάζ, κρύβει μεταξύ άλλων και εκπλήξεις για το πρόσωπο και το σώμα που σίγουρα θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τις πιο όμορφες εορταστικές μας εμφανίσεις.
Τέλος, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το όμορφο κουτί του, αποθηκεύοντας όλα τα αγαπημένα μας προϊόντα ομορφιάς!
Εσάς, σας αρέσουν τα advent calendars;
Ποιο είναι το αγαπημένο σας;


Σας φιλώ

Βρείτε με σε
INSTAGRAM
και 
FACEBOOK


You May Also Like

0 σχόλια