Στο Περισκόπιο μου

by - Οκτωβρίου 07, 2022



1. Η Shiseido γιορτάζει 150 χρόνια ιαπωνικής καινοτομίας και ομορφιάς

Πριν από μερικές μέρες, είχα την μεγάλη χαρά να παρευρεθώ στην έκθεση «Life & Beauty Experience», όπου η αγαπημένη μου μάρκα καλλυντικών Shiseido γιόρτασε τα 150 χρόνια παρουσίας της στο χώρο της κοσμετολογίας.
Μέσα από μια έκθεση αφιερωμένη στην ιστορία, την πολιτιστική της κληρονομιά, την φιλοσοφία και
τις αξίες που την χαρακτηρίζουν, έμαθα πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα για αυτό το brand, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά, τους λόγους για τους οποίους το αγαπώ τόσο πολύ.
Με πλήρη αφοσίωση στην αξία της ιαπωνικής φιλοξενίας Omotenashi, οι διοργανωτές, μου έδωσαν την ευκαιρία να απολαύσω μια βιωματική ξενάγηση στα επιτεύγματα-σταθμούς
της μάρκας, να εμπνευστώ από την παγκόσμια δέσμευση της Shiseido προς τον πλανήτη
και να γοητευτώ από την Ikebana, την ιαπωνική παραδοσιακή ανθοδετική τέχνη, όπως
παρουσιάστηκε από τα μέλη της Σχολής Ohara της Ιαπωνίας.
Τέλος, οι άξιοι εκπρόσωποι της Shiseido, μας αποκάλυψαν το νέο ισχυρό δίδυμο ορών
Βio-Performance Skin Filler Serums, με τη πρωτοποριακή MolecuShift Technology που
αξιοποιεί τις δυνάμεις του υαλουρονικού οξέος περισσότερο από ποτέ. Για πρώτη φορά
στην καλλυντική βιομηχανία, 2 οροί Night Infill and Day Full Expansion,
αλληλοσυμπληρώνονται και επιτυγχάνουν την μέγιστη απόδοση υαλουρονικού οξέος στο
δέρμα, επαναφέροντας την σφριγηλότητα, τον όγκο και την ελαστικότητά του.
Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία!




2. Νέα φθινοπωρινή limited edition συλλογή "beleaf in yourself" από την essie

H essie σε συνεργασία με την ελληνική μάρκα ρούχων PCP, παρουσίασε τη νέα φθινοπωρινή limited edition συλλογή της «beleaf in yourself».
Αυτή η πολύ όμορφη και διακριτική συλλογή, εμπνευσμένη από τα χρώματα των φθινοπωρινών φυτών, παρουσιάζει μια συστοιχία από 6 γήινες κρεμώδεις αποχρώσεις.
Στον όμορφο χώρο του House 124 και στο πολύ όμορφο event που διοργάνωσε η Anthings με την έμπειρη ομάδα της, είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τα νέα βερνίκια της essie, να βάψουμε τα νύχια μας με την αγαπημένη μας απόχρωση, να φορέσουμε ρούχα από την limited συλλογή της PCP και να απολαύσουμε μια συνεδρία yoga δίπλα στην πισίνα! 




3. Κυριακάτικο τραπέζι παρέα με το Ούζο 12

Την Κυριακή που μας πέρασε, κατέβηκα στο κέντρο της Αθήνας, στη Βαρβάκειο Αγορά και στο μαγαζί Hassapika, για να παραβρεθώ σε ένα μοναδικό Κυριακάτικο τραπέζι, που διοργάνωσε το Ούζο 12 για
φίλους και αγαπημένους συνεργάτες.
Στον χώρο της ιστορικής αυτής αγοράς, είχα την ευκαιρία να γευτώ το φημισμένο απόσταγμα του Ούζου 12 με την αγαπημένη διαχρονική του γεύση, δοκιμάζοντας παράλληλα φρέσκους θαλασσινούς μεζέδες αλλά και sushi που ετοιμάζονταν μπροστά μας εκείνη τη στιγμή, στις καντίνες του μαγαζιού που θύμιζε κάτι από παλιά Αθήνα. 
Είδα αγαπημένα πρόσωπα και γνώρισα καινούργια, ενώ διαπίστωσα για ακόμα μια φορά, πόσο σημαντικό είναι το να «Κρατάμε μόνο την ουσία», όπως λέει και το κεντρικό μήνυμα του brand, που στόχο έχει να θυμίσει στο κοινό πόσο όμορφο είναι να απολαμβάνεις μοναδικές στιγμές, ξαναχτίζοντας την αγαπημένη συνήθεια του Κυριακάτικου τραπεζιού, αφιερώνοντας έτσι ουσιαστικό χρόνο σε καλούς φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.
Ήταν ένα υπέροχο μεσημέρι Κυριακής!




4. Το νέο γυναικείο άρωμα FAME του οίκου Paco Rabanne 

Ένα φαντασμαγορικό party για την παρουσίαση του νέου γυναικείου αρώματος FAME του οίκου Paco Rabanne, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022 στο Εθνικό Θέατρο. Στο μοναδικής αρχιτεκτονικής κτίριο του Τσίλερ, μυηθήκαμε στον κόσμο του Paco Rabanne μέσα από μια φωτογραφική αναδρομή με γυναίκες-είδωλα που αποτέλεσαν μούσες του οίκου και ανέδειξαν μοναδικά το πρωτοποριακό chainmail φόρεμα του σχεδιαστή η Jane Fonda στο Barbarella. 
Γνωρίσαμε το νέο άρωμα FAME του οίκου, απολαμβάνοντας το signature cocktail της βραδιάς –ένα δροστιστικό Chandon Garden Spritz- βλέποντας παράλληλα και την επίσημη καμπάνια του αρώματος με πρωταγωνίστρια την ambassador Elle Fanning. Αισθησιακό, δυναμικό αλλά και παιχνιδιάρικο, το άρωμα FAME αιχμαλωτίζει το ακαταμάχητο παριζιάνικο πνεύμα της γυναίκας Rabanne και αποτίει φόρο τιμής σε μια νέα εποχή θηλυκότητας. Με νότες από αγνό γιασεμί, χυμώδες μάνγκο και κρεμώδες λιβάνι, το άρωμα αυτό αποτελεί την πεμπτουσία της avant-garde πολυτέλειας!




5. Νέα συλλογή Rose & Dunes από την Molton Brown

Ο βρετανικός οίκος αρωμάτων Molton Brown μαγεύει για ακόμα μια φορά τις αισθήσεις μας με την καινούργια του συλλογή Rose & Dunes, την
πρώτη σύνθεσή του με κεχριμπάρι και τριαντάφυλλο. Μια αρωματική ωδή στη μυστηριώδη ομορφιά
της Αραβικής ερήμου, που έγινε διάσημη σε όλο τον κόσμο ξεπερνώντας τα σύνορα της Μέσης Ανατολής.
Η νέα συλλογή είναι 100% vegan και δημιουργήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Όπως πάντα, χρησιμοποιήθηκαν εκλεκτά συστατικά, δημιουργώντας
εξαιρετικές αρωματικές συνθέσεις, έχοντας σαν γνώμονα την προστασία του
περιβάλλοντος. Το γεμάτο σε ένταση και ποιότητα patchouli που χρησιμοποιήθηκε έχει
συλλεχθεί χρησιμοποιώντας βιώσιμες μεθόδους από το Sulawesi της Ινδονησίας, ενώ η βελτιωμένη διαδικασία καλλιέργειας, όχι μόνο ενισχύει τη διαβίωση των αγροτών, αλλά
βοηθάει και στη διατήρηση της γονιμότητας του εδάφους. Ολόκληρη η συλλογή, ξεκινώντας από το Bath & Shower Gel μέχρι και το Eau de Parfum, αποτελεί μια διακριτική πολυτελή αρωματική συμφωνία, ιδανική για εκείνους
που λατρεύουν την εξευγενισμένη πολυτέλεια. 

Σας φιλώ

Βρείτε με σε
INSTAGRAM
και 
FACEBOOK

You May Also Like

0 σχόλια