Προϊόντα ομορφιάς που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις

by - Μαρτίου 29, 2022

 


Οι ρυθμοί και οι απαιτήσεις της καθημερινότητας μας, το δίχως άλλο είναι πλέον καταιγιστικές και η ανάγκη μας για χαλάρωση και επανασύνδεση με το μέσα μας, μεγαλύτερη από ποτέ.
Οι αδιάκοπες ειδήσεις και πληροφορίες, οι υποχρεώσεις και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, ενισχύουν την πνευματική μας διέγερση αλλά και την πνευματική κόπωση, πέρα από την σωματική.
Η καλή και ισορροπημένη διατροφή, η άσκηση, ο διαλογισμός, ο καλός ύπνος αλλά και η προσωπική περιποίηση και φροντίδα, αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για να ξαναβρούμε την χαλάρωση και την ευεξία μας!
Σήμερα θα σας μιλήσω για μερικά από τα αγαπημένα μου προϊόντα φροντίδας και ομορφιάς, που ενταγμένα στην καθημερινή μου ρουτίνα, μου χαρίζουν μέρες πιο ξεκούραστες, με καλύτερο ύπνο και θετική ενέργεια.



Δεν είχα ποτέ προβλήματα ύπνου, αλλά όσο μεγαλώνω, διαπιστώνω πως οι σκέψεις μου και η ένταση της καθημερινότητας με εμποδίζουν, μερικά βράδια, να χαλαρώσω.
Πέρα από τον διαλογισμό και τις ασκήσεις αναπνοής, που με βοηθάνε πολύ, φροντίζω να έχω και μια ρουτίνα ευεξίας λίγο πριν πέσω για ύπνο, που συμβάλλει στο να κοιμηθώ καλύτερα.
Τελευταία, ανακάλυψα την πιστοποιημένη vegan σειρά Sleep της The Body Shop, με 100% φυσικά και βιοδιασπόμενα αιθέρια έλαια, που είναι ειδικά μελετημένη για την βελτιστοποίηση του ύπνου και περιλαμβάνει προϊόντα με αισθαντικές και απολαυστικές υφές και αρώματα. 
Τις τελευταίες μέρες, λίγο πριν πάω λοιπόν για ύπνο, ξεκινάω με ένα ζεστό και χαλαρωτικό ντούζ, χρησιμοποιόντας το Sleep Relaxing αφρόλουτρο, που είναι εμπλουτισμένο με αιθέρια έλαια λεβάντας και βετιβέρ.
Με χαλαρώνει απίστευτα και μου δημιουργεί μια αίσθηση ασφάλειας και αναζωογόνησης.
Στη συνέχεια, ενυδατώνω το δέρμα μου με την κρέμα σώματος της σειράς, Sleep Balmy Body Cream που η υφή της και μόνο, αφήνει μια υπέροχη αίσθηση θρέψης στην επιδερμίδα μου. Δίνω έμφαση στα πιο ξερά σημεία, κάνοντας ταυτόχρονα μασάζ σε μέση, αυχένα και εκεί όπου νιώθω πως έχω συσσωρευμένη ένταση.
Λίγο πριν ξαπλώσω, εφαρμόζω ταμποναριστά στα σημεία σφυγμού, μερικές σταγόνες από του αρωματικού ελαίου Sleep Essential Oil για την βελτίωση της ποιότητας του ύπνου και ψεκάζω το μαξιλάρι μου με το Sleep Pillow Mist, το φίνο αρωματικό σπρέι, που με βοηθά να αποκοιμηθώ πιο εύκολα και χαλαρά.
Με αυτή τη βραδινή μου ρουτίνα, την οποία συνοδεύω και με λίγο διάβασμα, απολαμβάνω την τέλεια χαλάρωση και έναν υπέροχο ύπνο.
Όλα τα προϊόντα της σειράς Sleep, είναι πιστοποιημένα βιολογικά, vegan και σε υπέροχες γυάλινες συσευασίες.



Ένα ακόμα προϊόν φροντίδας που αγαπώ και που με βοηθάει να αναζωογονηθώ, είναι το ξηρό λάδι της NuxeHuile Prodigieuse Neroli, με 100% συστατικά φυσικής προέλευσης. Συνδιάζει τις καταπραϋντικές νότες του neroli, με το περγαμόντο και την λεβάντα και χαρίζει θρέψη, λάμψη και επανόρθωση σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά.  
Το υπέροχο άρωμα του, με βοηθάει να χαλαρώνω και να ηρεμώ, αποβάλλοντας την ένταση της καθημερινότητας. 
Μου αρέσει πολύ να το χρησιμοποιώ μετά το μπάνιο μου, αλλά και μέσα στη μέρα, για να ενυδατώνω το δέρμα μου, αλλά και να υπενθυμίζω στον εαυτό μου πως το καλοκαίρι, δεν είναι πολύ μακριά...


Τέλος, μια αγαπημένη κρέμα προσώπου, που προετοιμάζει το πρόσωπό μου για την διάρκεια της νύχτας, είναι η Culture Probiotic Night Recover Water Cream της εταιρίας από την Νέα Ζηλανδία Antipodes, που μπορούμε να την βρούμε στα καταστήματα Sephora
Αυτή η vegan, θρεπτική και επανορθωτική κρέμα νύχτας με προβιοτικά για το πρόσωπο, είναι ελαφριά και ταυτόχρονα πλούσια σε ενυδατικά, 100% φυσικά συστατικά και είναι ιδανική για θαμπές, κουρασμένες και αφυδατωμένες επιδερμίδες, όπως δυστυχώς συχνά πυκνά τις αντικρίζουμε στους καθρέφτες μας, ζώντας μέσα στην αγχώδη καθημερινότητά μας.
Απορροφάται γρήγορα χωρίς να "κολλάει", χαρίζοντας στην επιδερμίδα φρεσκάδα και αναζωογόνηση. 
Το απαλό ροζ χρώμα της, η τζελ υφή της και το υπέροχο της άρωμα από τριαντάφυλλο, μου αφήνουν κάθε φορά μια υπέροχη αίσθηση μεταξιού.
Με χαλαρώνει, ενώ ταυτόχρονα νιώθω την φροντίδα της στο δέρμα μου, κατά την διάρκεια του ύπνου.


Σας φιλώ

Βρείτε με σε
INSTAGRAM
και 

You May Also Like

0 σχόλια