Ομορφιά, τσάι και συμπάθεια

by - Νοεμβρίου 04, 2021


Την προηγούμενη Δευτέρα είχα την χαρά να παρευρεθώ στην παρουσίαση της καινούργιας σειράς σώματος Rêve de Thé της εταιρίας Nuxe, που έγινε στην αίθουσα The Royal Room του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία. 
Η παρουσίαση συνοδευόταν από την μοναδική εμπειρία του Afternoon Hight Tea που προσφέρει το συγκερκιμένο ξενοδοχείο, κι εγώ, όντας λάτρης του τσαγιού αλλά και των καλλυντικών πέταξα την σκούφια μου και ένιωσα σαν να μεταφέρομαι μαγικά στο αγαπημένο μου Λονδίνο, απολαμβάνοντας ένα φλιτζάνι ζεστό earl grey tea, συνοδεία σπιτικών tea sandwiches και φρεσκοψημένων scones με μαρμελάδα και clotted cream από τα χεράκια του αγαπημένου executive chef Αστέριου Κουστούδη, δοκιμάζοντας παράλληλα και τα μοναδικά γλυκά του βραβευμένου γάλλου pastry chef Arnaud Larher.





Όλα ήταν τόσο όμορφα και τόσο άψογα οργανωμένα (από την εταιρία Anthings) εκείνο το απόγευμα της Δευτέρας!
Το τσάι, τα γλυκά, οι στολισμένες ροτόντες, οι λεπτομέρειες στο The Royal Room και φυσικά η παρουσίαση της νέας υπέροχης σειράς σώματος Rêve de Thé της Nuxe, που μυρίζει απίθανα και είναι βασισμένη 100% στο φυσικό πράσινο εκχύλισμα τσαγιού.
Η νέα σειρά που αποτελείται από 6 μοναδικά προϊόντα: αφρόλουτρο, γαλάκτωμα εικοσιτετράωρης ενυδάτωσης, αποσμητικό, scrub, κρέμα σύσφιξης και άρωμα, ενυδατώνει και ενισχύει την επιδερμίδα, βελτιώνοντας την ικανότητά της να συγκρατεί το νερό και να παραμένει για πολλές ώρες ενυδατωμένη. Παράλληλα η φρέσκια νότα του πράσινου τσαγιού που περιέχει, πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών, αναζωογονεί και χαρίζει μοναδικό άρωμα ευεξίας!







Είμαι σίγουρη πως όποιο από τα 6 προϊόντα κι αν δοκιμάσετε, θα σας κερδίσει αμέσως! Εγώ αγάπησα το scrub Smooth Skin Karma, που συνδιάζει το εκχύλισμα του πράσινου τσαγιού με απολεπιστικούς κόκκους μπαμπού σε 2 μεγέθη και αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, αφήνοντάς την απαλή και ανανεωμένη!


Σας φιλώ

Βρείτε με σε
INSTAGRAM
και 

You May Also Like

0 σχόλια