Ημερολόγιο Κατασκήνωσης

by - Ιουνίου 07, 2021


Μου αρέσουν πολύ οι εκπλήξεις! 
Μου αρέσει να σκαρφίζομαι πράγματα που θα δώσουν χαρά στους δικούς μου ανθρώπους, όπως για παράδειγμα ένα ραβασάκι αγάπης μέσα στο κολατσιό της μικρής μου στο σχολείο, ένα ραντεβού έκπληξη για ποτό με τον αγαπημένο μου, ένα μπουκέτο λουλούδια που θα σταλούν στην αδελφή μου, ένα πρωινό γεύμα delivery σε μια καλή μου φίλη και άλλα διάφορα. Η χαρά που φαντάζομαι εκείνη τη στιγμή ότι παίρνουν, αλλά και το ευχάριστο ξάφνιασμα στο πρόσωπό τους, με κάνουν να θέλω να κρατήσω ζωντανή αυτή μου την συνήθεια. 


Όταν η Βερόνικα Παλαιοκρασσά μου μίλησε για το χειροποίητο Well Camp Journal της, το τετράδιο-ημερολόγιο κατασκήνωσης που έφτιαξε αρχικά για τα παιδιά της, ενθουσιάστηκα!
Βρήκα την ιδέα της εξαιρετική και σκέφτηκα πως θα ήταν ένα από τα πρώτα πράγματα-έκπληξη που θα έβαζα στο σακίδιο της Χριστίνας, σε περίπτωση που την στέλναμε κατασκήνωση.
Φαντάσου να είσαι παιδί, να φεύγεις μακριά από το σπίτι σου για περίπου δυο βδομάδες και να βρίσκεις μέσα στις αποσκευές σου ένα μυστικό τετράδιο, συνοδευόμενο από λόγια αγάπης. Ένα τετράδιο, ειδικό και ιδανικό για την περίσταση. 
Έναν σύντροφο, για να του λες αυτά που σου συμβαίνουν, αυτά που νιώθεις, αυτά που ζεις σε ένα αλλιώτικο από τα συνηθισμένα περιβάλλον, ανάμεσα σε άγνωστους ανθρώπους που, ποιός ξέρει, μπορεί να γίνουν οι μελλοντικοί σου φίλοι. 
Ένα ημερολόγιο που θα σε συνδέει νοητά με το σπίτι σου και την οικογένεια σου και που θα κρατήσει τις αναμνήσεις από την κατασκηνωτική σου εμπειρία φυλαγμένες για πάντα.



Το Well Camp Journal, φτιαγμένο με πολύ αγάπη και μεράκι, είναι ένα θαυμάσιο δώρο για κάθε παιδί.
Περιέχει μεταξύ άλλων σελίδες για ζωγραφική, καταγραφή αναμνήσεων και έντονων στιγμών, σελίδες για να γράψει το παιδί το μενού της ημέρας και τα κέφια του μάγειρα, για να σημειώσει τα τρία πράγματα που το έκαναν να νιώσει όμορφα αλλά και για το βιβλίο που διαβάζει εκείνη την περίοδο, αλλά και σελίδες με κατασκευές, με παιχνίδια αλλά και αυτοκόλλητα με φατσάκια που μπορεί να επιλέξει να κολλήσει ανάλογα με την διάθεση του!
Στο τέλος του ημερολογίου υπάρχει ένα ειδικά διαμορφωμένο γραμματοκιβώτιο, μέσα στο οποίο το παιδί μπορεί να βρει σημειώματα και γράμματα αγάπης από τους δικούς του, που θα του κρατήσουν συντροφιά την περίοδο της παραμονής του μακριά από το σπίτι.



Εννοείται πως αυτό το υπέροχο ημερολόγιο δεν προορίζεται αποκλειστικά για την κατασκήνωση. Είναι εξίσου ιδανικό για τις καλοκαιρινές διακοπές του παιδιού, για να το γεμίσει με αναμνήσεις, σκέψεις και ζωγραφιές, που θα το συντροφεύουν σε όλη του ζωή. 
Το Well Camp Journal είναι ένα υπέροχο δώρο για όλα τα παιδιά αλλά και όλους όσοι νιώθουν ακόμη παιδιά!
Μπορείτε να το παραγγείλετε εδώ!

Σας φιλώ

Βρείτε με σε
INSTAGRAM
και 


You May Also Like

0 σχόλια