7+1 αντηλιακά για το φετινό καλοκαίρι

by - Ιουνίου 15, 2020


Επιτέλους! Το καλοκαίρι είναι εδώ κι εγώ φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, ανυπομονώ να βρεθώ στη θάλασσα και να αφεθώ στην αγκαλιά της. Ανυπομονώ για αυτές τις στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης στην παραλία, παρέα με την οικογένειά μου, ένα καλό βιβλίο και τον ήλιο. Που χωρίς όμως την απαραίτητη αντηλιακή προστασία από φίλος γίνεται εχθρός. 
Είναι πολύ σημαντικό να προσέχουμε τόσο την άμεση όσο και την έμμεση έκθεση στον ήλιο. Τα τελευταία χρόνια προσέχω πολύ περισσότερο από παλιά το δέρμα μου και φοράω αντηλιακό χειμώνα καλοκαίρι, είτε είμαι στην πόλη, είτε στην εξοχή. Το ανανεώνω συχνά και προσπαθώ όσο μπορώ να μην κάθομαι πολλή ώρα στον ήλιο.
Η αλήθεια είναι πως δεν αρκούμαι μόνο σε ένα. Ξεκινάω τις πρώτες μέρες, φορώντας αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας και συνεχίζω με χαμηλότερο δείκτη. 
Μου αρέσει επίσης να συνδυάζω διαφορετικές υφές, για αυτό και έχω πάντα μαζί μου στη θάλασσα αντηλιακό σε μορφή κρέμας, σε λάδι αλλά και πούδρα για το πρόσωπο.
Για φέτος επέλεξα τα παρακάτω αντηλιακά, όπου κάποια από αυτά το έχω δοκιμάσει και τα επιλέγω κάθε χρόνο, ενώ κάποια άλλα, θα το δοκιμάσω για πρώτη φορά.






Nivea Sun Mat Look: Η αντηλιακή αυτή κρέμα για το πρόσωπο με αντιοξειδωτικά φυσικής προέλευσης που υποστηρίζουν την φυσική άμυνα της επιδερμίδας, απορροφά την περιττή λιπαρότητα, αφήνοντας ένα ματ αποτέλεσμα. Είναι ιδανική για καθημερινή χρήση και διατίθενται με SPF 30 και 50. Μου αρέσουν πολύ τα αντηλιακά της Nivea και πιστεύω πως είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα value for money!

Photoderm Brume SPF30: Mist, πολύ υψηλής αντηλιακής προστασίας, που δεν χρειάζεται επάλειψη. Ιδανικό για κάθε τύπο επιδερμίδας, ακόμα και για τον πιο ευαίσθητο, είναι πολύ εύκολο στη χρήση, έχει άμεσο δροσιστικό αποτέλεσμα και υψηλή ανθεκτικότητα στο νερό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε βρεγμένο δέρμα. Πολύ βολικό!



Sun Screen Velvet Face SPF50+: Με πρωτοποριακή διάφανη αντηλιακή σύνθεση, αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα, προσφέροντας ματ όψη, απαλύνοντας ταυτόχρονα την όψη των ρυτίδων. Με υφή διαφανή και μη λιπαρή αποτελεί πολύ καλή βάση και για το μακιγιάζ, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει και τις δυσχρωμίες που δημιουργούνται από την έκθεση στον ήλιο. Είναι από τις αγαπημένες μου!


ISDIN FotoUltra Age Repair SPF50: Αντηλιακό προσώπου τριπλής δράσης, που προστατεύει, επιδιορθώνει και αναστρέφει τα σημάδια της φωτογήρανσης. Με καινοτόμα σύνθεση που σχηματίζει φιλμ και προστατεύει το δέρμα από την αστική ρύπανση, καταπολεμώντας τις οξειδωτικές βλάβες. Βελτιώνει την φωτεινότητα της επιδερμίδας και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και την μείωση των ρυτίδων. Ιδανικό και για την πόλη. Η ISDIN είναι ένα new entry στο νεσεσέρ μου και ανυπομονώ να ανακαλύψω και τα υπόλοιπα προϊόντα αυτής της ισπανικής μάρκας!


HEI POA TAHITI MONOI OIL SPF6: Λάδι με άρωμα καρύδας και χαμηλό δείκτη προστασίας. Μυρίζει υπέροχα και προσφέρει βαθύ μαύρισμα. Συνήθως το χρησιμοποιώ συνδυαστικά με κάποιο αντηλιακό με υψηλό δείκτη. Πολλές φορές το φοράω και σαν λάδι ενυδάτωσης μετά το μπάνιο καθώς λατρεύω το άρωμά του!


KORRES CUCUMBER HYALURONIC SPLASH SUNSCREEN SPF30: Αυτό το καινοτόμο διφασικό αντηλιακό από την εταιρία αγαπημένη εταιρία Korres, με water υφή για το πρόσωπο και το σώμα, είναι εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ, εκχύλισμα βιολογικού αγγουριού και πανθενόλη. Δροσίζει, ενυδατώνει και προστατεύει την επιδερμίδα από την αφυδάτωση που προκαλεί το νερό της θάλασσας η ζέστη και ο ήλιος και κάτι μου λέει πως θα γίνει το αγαπημένο μου!


Messinian Spa Face&Body Γιαούρτι και Καρότο SPF30: Με πρωτεΐνες γιαουρτιού, έλαια καρότου, πανθενόλη, φραγκόσυκο και αλόη, το αντηλιακό αυτό προσφέρει πλούσιο ενυδατικό αποτέλεσμα στο δέρμα, απορροφάται εύκολα είναι μη λιπαρό και ανθεκτικό στο νερό. Έχει και πολύ ωραίο άρωμα!

Apivita Αντηλιακό Λάδι Σώματος SPF30: Αυτό το λάδι είναι από τα αγαπημένα μου. Με βιολογικό λάδι Ελιάς και ηλίανθου για βαθιά ενυδάτωση, με λυκοπενίο και βιταμίνη Ε για αντιοξειδωτική προστασία, με εκχύλισμα καρότου για προστασία από ερεθισμούς και βαθύ μαύρισμα αλλά και με πρόπολη που λειτουργεί ενάντια στην φωτογήρανση, είναι υποαλλεργικό, πολύ ανθεκτικό στο νερό και έχει και υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα!


Nuxe Poudre Eclat Prodigieu: Αυτή η μπρονζέ πούδρα πολλαπλών χρήσεων από την αγαπημένη μου Nuxe, δίνει λάμψη στην επιδερμίδα και όψη μαυρίσματος. Είναι κατάλληλη για το πρόσωπο αλλά και το σώμα, προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα «υγιούς» λάμψης και αναδεικνύει το φυσικό μαύρισμα. Ιδανική για όσες θέλουν να δείχνουν μαυρισμένες αλλά δεν θέλουν να κάθονται στον ήλιο. Μπήκε αμέσως στα must!

Εσείς, βάζετε αντηλιακό; Κι αν ναι, ποια υφή σας αρέσει πιο πολύ;

Σας φιλώ

Βρείτε με σε
και 

You May Also Like

0 σχόλια