Πρωινό με grain free granola

by - Μαρτίου 31, 2020



Το πρωινό, είναι το αγαπημένο μου γεύμα!
Μου αρέσει να ξεκινάω τη μέρα μου δυναμικά, τρώγοντας κάτι νόστιμο και υγιεινό, ικανό να μου χαρίσει την ενέργεια που χρειάζομαι για να αντεπεξέλθω στο απαιτητικό καθημερινό μου πρόγραμμα. 
Έχω διαπιστώσει από προσωπική εμπειρία, πως όταν δεν τρώω πρωινό, συμβαίνουν τα εξής στον οργανισμό μου:
1. νιώθω κουρασμένη και κακόκεφη, 2. μπορεί να φάω με μεγαλύτερη ευκολία τροφές που σε άλλη περίπτωση δεν θα τις έτρωγα, 3. αισθάνομαι εκνευρισμό και υπνηλία, 4. δεν μπορώ εύκολα να συγκεντρωθώ.


Συνήθως επιλέγω ένα μπολ με γκρανόλα, φυτικό γάλα κι ένα φρούτο.
Κατά καιρούς έχω δοκιμάσει διαφορά είδη γκρανόλας.
Κάποια από αυτά, μου δημιουργούν αίσθημα φουσκώματος και δυσπεψία ή είναι πολύ γλυκά για τα γούστα μου.
Πρόσφατα δοκίμασα την φανταστική Grain Free Paleo Granola της Planet Organic που φέρνει αποκλειστικά στην Ελλάδα η Pretty Greens και μου άρεσε πολύ!
Βασισμένη στην Paleo διατροφή, δηλαδή στην παλαιολιθική διατροφή των προγόνων μας, η Granola της Planet Organic δεν περιέχει δημητριακά, αλλά ξηρούς καρπούς όπως κάσιους, φουντούκια, αμύγδαλα, αλλά και σπόρους τσία, ηλιόσπορο, κολοκυθόσπορο, λιναρόσπορο. Επίσης δεν περιέχει ραφιναρισμένη ζάχαρη, αλλά ψιλοκομμένο χουρμά και ζάχαρη καρύδας και ανάλογα την γεύση που θα επιλέξεις, ολόκληρα αποξηραμένα φρούτα και υπερτροφές. 
Είναι βιολογικά πιστοποιημένη, χωρίς γλουτένη και χωρίς γαλακτοκομικά και ιδανική γα μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή!
Εγώ είπα να βάλω φωτιά στα κόκκινα και επέλεξα την Super Berry με αποξηραμένες φράουλες, cranberries και goji berries.
Μου αρέσει να την τρώω με γάλα αμυγδάλου ή καρύδας και να την συνοδεύω με κάποιο ψιλοκομμένο φρέσκο φρούτο, όπως μπανάνα, μήλο, αχλάδι, ανανά ή φρούτα του δάσους.
Ενίοτε αντικαθιστώ το φυτικό γάλα με γιαούρτι καρύδας και σπάνια,  προσθέτω λίγο μέλι ή σιρόπι σφενδάμου.
Όπως κι αν επιλέξεις να την φας, είναι απολαυστική, κριτσανιστή και πεντανόστιμη!
Θα την βρεις σε βιολογικά καταστήματα σε 4 υπέροχες γεύσεις.



Τέλος να σας πω πως η Pretty Greens, φέρνει αποκλειστικά στην Ελλάδα, κι άλλα υπέροχα, βιολογικά και πεντανόστιμα προϊόντα, όπως μπισκότα, πρωτεϊνούχες
μπάρες, σοκολάτες και ποπ κορν, χωρίς γλουτένη, ζάχαρη και ζωικά, καθώς και ζάχαρη καρύδας, φυτικά γάλατα και βούτυρα ξηρών καρπών  αλλά και την 100% αυθεντική βιολογική Matcha, «Matcha Maiden».

Εσάς, σας αρέσει να τρώτε πρωινό; Κι αν ναι, τι επιλέγετε συνήθως;

Σας φιλώ

Βρείτε με σε
και 


*Αυτή η ανάρτηση έγινε σε συνεργασία με την Pretty-Greens

You May Also Like

0 σχόλια