Σταγόνες νεότητας από την The Body Shop

by - Μαρτίου 06, 2020


Η The Body Shop βάζει τέλος στην αντιγήρανση.
Ας είμαστε ειλικρινείς: κανένα προϊόν περιποίησης προσώπου δεν μπορεί να γυρίσει τον χρόνο πίσω. Και λοιπόν; Το να μεγαλώνουμε στην πραγματικότητα είναι προνόμιο και είναι πια καιρός να το γιορτάσουμε!
Η The Body Shop αλλάζει τον τρόπο σκέψης μας γύρω από το skincare και την ηλικία. Κύριο μέλημα του brand είναι να προσφέρετε στην επιδερμίδα σας τη φροντίδα που χρειάζεται σε κάθε στάδιο της ζωής σας! Η φρέσκια, υγιής επιδερμίδα δεν έχει ηλικία!
Η The Body Shop ανέκαθεν αγωνιζόταν για την ενδυνάμωση των γυναικών αλλά και όλων των ανθρώπων. Η Anita Roddick, ιδρύτρια της The Body Shop, υπερασπιζόταν πάντα με πάθος την πεποίθησή της πως οι γραμμές έκφρασης δεν είναι «σημάδια του χρόνου» αλλά αποτελούν ένδειξη ζωής και δείχνουν την ιστορία μας. Το ότι μεγαλώνουμε σημαίνει ότι κερδίζουμε εμπειρίες και ακριβώς γι’ αυτό, με την πάροδο του χρόνου, γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Αντί λοιπόν να βλέπουμε τον χρόνο ως εχθρό, ας εστιάσουμε στη φροντίδα του εαυτού μας. Γιατί αυτό που έχει σημασία είναι να ζούμε την κάθε μέρα και να νιώθουμε καλά μέσα μας δίνοντας τη δυνατότητα στην επιδερμίδα μας να δείχνει στα καλύτερά της! 



Για να έχουμε λοιπόν ορατά πιο υγιή επιδερμίδα, πρωταρχικό μας μέλημα θα πρέπει να είναι η σωστή προστασία της. Είναι πασίγνωστο ότι η επιδερμίδα μας χρειάζεται αντηλιακή προστασία. Ξέρατε όμως ότι η επιδερμίδα δέχεται καθημερινά και άλλες εξωτερικές επιθέσεις; Μιλάμε φυσικά για τους περιβαλλοντικούς ρύπους. Η καθημερινή έκθεση στην ατμοσφαιρική ρύπανση, όπως και η χρήση κεντρικής θέρμανσης ή κλιματισμού στους εσωτερικούς χώρους είναι βασικοί παράγοντες που επιβαρύνουν την επιδερμίδα και την κάνουν να δείχνει θαμπή, κουρασμένη και ξηρή.
Δεν πρέπει να παραβλέπουμε τις σοβαρές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις των ρύπων. 


Η The Body Shop μας συστήνει από την αρχή το Drops of Youth™ Youth Concentrate! Το best seller της μόλις ανανεώθηκε και διαθέτει πλέον ενισχυμένη σύνθεση, με την προσθήκη ακόμα περισσότερων φυσικών αντιοξειδωτικών που συμβάλλουν ενεργά στην προστασία της επιδερμίδας από τους περιβαλλοντικούς ρύπους στους οποίους εκτίθεται καθημερινά. Όπως και πριν, είναι εμπλουτισμένο με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης και διαθέτει την υπέροχη, ανάλαφρη ενυδατική υφή gel που αγαπήσατε. Τώρα, όμως, περιέχει ακόμα περισσότερα φυσικά αντιοξειδωτικά!
Επιπλέον, όλη η σειρά πλέον περιέχει ενυδατικό έλαιο σπόρων moringa, συστατικό που η The Body Shop προμηθεύεται από την Ρουάντα μέσω του προγράμματός της Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες.



Λίγες μόνο σταγόνες από αυτό το serum σε καθημερινή βάση είναι αρκετές για να ενισχύσετε την επιδερμίδα σας με μία γερή δόση φρεσκάδας. Δεν έγινε τυχαία άλλωστε best seller! Το Youth Concentrate κάνει την επιδερμίδα μας πιο φρέσκια, απαλή και ελαστική επιδερμίδα, προστατεύοντάς την από τους ρύπους και τις ποικίλες επιπτώσεις τους. 
Ένα αποδεδειγμένα αποτελεσματικό serum που μόλις εμπλουτίστηκε με ακόμα περισσότερα αντιοξειδωτικά φυσικά συστατικά! 


Σας φιλώ


Βρείτε με σε
και 

You May Also Like

0 σχόλια