Honey baby

by - Ιανουαρίου 23, 2019



Γεια σας και χαρά σας!
Πάντα ήμουν (και παραμένω) ένα από εκείνα τα κορίτσια που τρέφουν ιδιαίτερη αγάπη προς τις κρέμες, τα αφρόλουτρα, τα scrub και γενικότερα τα προϊόντα περιποίησης.
Θυμάμαι, πριν από αρκετά χρόνια, στις πρώτες τάξεις του λυκείου, πόσο ευλαβικά μάζευα μεγάλο μέρος από το χαρτζιλίκι μου για να αγοράσω όλα αυτά τα όμορφα μπουκαλάκια με τις υπέροχες μυρωδιές. Εννοείται πως είχα το ΔΙΚΟ μου αφρόλουτρο και σαμπουάν τα οποία και δεν τα μοιραζόμουν με κανέναν, ενώ κλεινόμουν με τις ώρες στο μπάνιο για beauté!
Όσο μεγαλώνω, η αλήθεια είναι πως γίνομαι όλο και πιο επιλεκτική με τί θα βάλω στο σώμα μου, προσπαθώντας να επιλέγω όσο το δυνατόν περισσότερα προϊόντα με φυσικά και βιολογικά συστατικά. 


Κάποια από αυτά είναι και της Apivita, της ελληνικής εταιρίας που με έχει κερδίσει χρόνια τώρα, με την συνέπειά της να δημιουργεί προϊόντα περιποίησης βασισμένα σε φυσικά συστατικά, όπως ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο, κερί μέλισσας, αιθέρια έλαια κ.α. και με το ότι δεν δοκιμάζει τα προϊόντα της σε ζώα, προσπαθώντας παράλληλα να μην επιβαρύνει το περιβάλλον.
Αγαπημένη μου σειρά είναι Royal Honey βασισμένη στις μοναδικές ιδιότητες του θυμαρίσιου μελιού, με πλούσια και μυρωδάτη υφή και πατενταρισμένο έγχυμα από 3 είδη ελληνικού τσαγιού του βουνού που αντικαθιστούν το νερό, προσφέροντας έτσι αντιοξειδωτική και ενυδατική δράση.



Η σειρά περιλαμβάνει Κρεμώδες αφρόλουτρο με αιθέρια έλαια για απαλό καθαρισμό, θρέψη, ενυδάτωση και αναζωογόνηση, Πλούσια κρέμα ενυδάτωσης σώματος για ελαστικότητα και προστασία και ένα Scrub σώματος με θαλάσσια άλατα για απολέπιση, λείανση και απαλότητα.
Η μυρωδιά και των τριών προϊόντων είναι υπέροχη και επιδρά ηρεμιστικά και χαλαρωτικά, τουλάχιστον σε μένα! Όσο για την πλούσια υφή και σύστασή τους, καλύπτει απόλυτα την ξηρή μου επιδερμίδα, αφού της προσφέρει την ενυδάτωση και την τόνωση που χρειάζεται.


Τέλος να σας πω πως στην Apivita μπορείτε να βρείτε μεταξύ άλλων και εξαιρετικά μελισσοκομικά προϊόντα όπως μέλι, γύρη κι βασιλικό πολτό.
Εγώ δοκίμασα το μέλι ανθέων και μου άρεσε πολύ.
Εσείς; Τι σχέση έχετε με τα προϊόντα περιποίησης; Σας αρέσουν; Ποιά είναι τα αγαπημένα σας;

Σας φιλώ

Βρείτε με σε
FACEBOOK  
και 

You May Also Like

0 σχόλια