Η συνταγή της εβδομάδας: Το δικό μου Matchaccino

by - Ιουλίου 16, 2018


Γεια σας και χαρά σας!
Ποια είναι η σχέση σας με το πρωινό γεύμα;
Για μένα είναι το πιο σημαντικό της ημέρας. Είναι αυτό, που μου δίνει τα εφόδια να ξεκινήσω δυναμικά και να αντεπεξέλθω και στο πιο απαιτητικό πρόγραμμα.
Φροντίζω να μην τρώω κάθε μέρα τα ίδια για να μην βαριέμαι και για να εμπλουτίζω την διατροφή μου με πολλά και διαφορετικά ωφέλιμα διατροφικά συστατικά.
Οι επιλογές δόξα το Θεό, πολλές!
Τελευταία και ειδικά τώρα το καλοκαίρι, μου αρέσει να συνδυάζω τα φρούτα, το γιαούρτι, τα δημητριακά ή ότι άλλο επιλέγω να φάω, με το αγαπημένο μου matcha tea φτιάχνοντας το δικό μου Matchaccino!
Με το καινούργιο blend LIGHT MY FIRE από το Matcha Maiden Greece, το οποίο κυριολεκτικά μας ανάβει φωτιά, αφού πέρα από το τσάι matcha που περιέχει, έχει επιπλέον κανέλλα, πιπέρι καγιέν αλλά και τζίντζερ για ενίσχυση του μεταβολισμού, απολαμβάνω ένα υγιεινό και απολαυστικό ρόφημα, που μου δίνει ενέργεια και πολλά θρεπτικά συστατικά ενώ παράλληλα με δροσίζει.
Ότι πρέπει για το καλοκαίρι!


'Όπως σας έχω ξαναγράψει και εδώ, επιλέγω το Matcha Maiden για την άριστη ποιότητά του και την γεμάτη γεύση του, αλλά και γιατί το Matcha Maiden είναι 100% πιστοποιημένο ιαπωνικό οργανικό τσάι, που προέρχεται αποκλειστικά από την περιοχή Uji του Κιότο. Είναι από τα λίγα προϊόντα παγκοσμίως, που τηρεί πιστά όλες τις προδιαγραφές ποιότητας και χαρακτηριστικών του αυθεντικού ιαπωνικού Matcha.
Η διαδικασία για να φτιάξετε το αγαπημένο μου Μatchaccino είναι πολύ απλή:

ΥΛΙΚΑ

1 κ.γλ. Matcha Maiden Light My Fire
1 κούπα γάλα αμυγδάλου ή καρύδας
5 παγάκια
1 κ.γλ. μέλι (προαιρετικά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 

Βάζουμε όλα τα υλικά μας σε ένα μούλτι και τα χτυπάμε μέχρι να διαλυθούν καλά. Εναλλακτικά, διαλύουμε πολύ καλά το τσάι και το μέλι σε ζεστό γάλα, αδειάζουμε σε ένα ποτήρι και προσθέτουμε τα παγάκια!
Tip: Εγώ χρησιμοποιώ πάντα φυτικό γάλα, με αποτέλεσμα να μην κάνει αφρό όπως το αγελαδινό.
Αν εσείς θέλετε το Matchaccino σας με αφρό, ζεστάνετε μια κούπα αγελαδινό πλήρες γάλα και χτυπήστε το με ένα ηλεκτρονικό χτυπητήρι ή μέσα σε ένα σέικερ!

Καλή σας απόλαυση!

Σας φιλώ

Βρείτε με σε
FACEBOOK  
και 

You May Also Like

0 σχόλια