eiCai energeia

by - Οκτωβρίου 11, 2017


Γεια σας και χαρά σας!
Πριν από μερικές μέρες, βρέθηκα στο αγαπημένο μου ξενοδοχείο Coco-Mat Hotel Nafsika στην Κηφισιά, με αφορμή το press event της NIVEA με τίτλο "eiCai energeia", για το λανσάρισμα της καινούργιας ολοκληρωμένης σειράς περιποίησης προσώπου NIVEA Q10 plus C η οποία καλύπτει τις ανάγκες της πολυάσχολης σύγχρονης γυναίκας.


Η ατμόσφαιρα στην παρουσίαση ήταν πολύ όμορφη και φωτεινή, γεμάτη θετική ενέργεια, ταιριάζοντας απόλυτα με την φιλοσοφία της καινούργιας σειράς περιποίησης.
Το ένζυμο Q10 και η αγνή βιταμίνη C που περιέχει, έρχονται να δώσουν τέλος στην θαμπή και κουρασμένη όψη της επιδερμίδας και να της χαρίσουν λάμψη, φως και ενέργεια καθώς και να την ανακουφίσουν από τις πρώτες ρυτίδες έκφρασης.
Η σειρά αποτελείται από τρία προϊόντα:
Την κρέμα ημέρας με δείκτες αντηλιακής προστασίας SPF15 και προστασία UVA/UVB που τονώνει άμεσα την επιδερμίδα και την ενυδατώνει εντατικά, ενώ ταυτόχρονα την προφυλάσσει από τον σχηματισμό ρυτίδων και την πρόωρη γήρανση που προκαλεί ο ήλιος.
Την θεραπεία ματιών με ελαφριά σύνθεση ταχείας απορρόφησης, που μειώνει αποτελεσματικά τις λεπτές γραμμές και αναζωογονεί την θαμπή και κουρασμένη επιδερμίδα.
Και τέλος την κρέμα ύπνου με ελαφριά και ενυδατική σύνθεση, που αναζωογονεί και αναπληρώνει την ενέργεια του προσώπου κατά την διάρκεια της νύχτας.



Η παρουσίαση των προϊόντων συνοδεύτηκε από ένα ωραιότατο brunch, με ένα μενού ειδικά σχεδιασμένο για την περίσταση, με το πορτοκάλι να πρωταγωνιστεί μιας και είναι ένα από τα βασικά συστατικά της καινούργιας σειράς.





Τέλος, μάθαμε πως να φτιάχνουμε σπιτική granola με την βοήθεια της food blogger funky cook , την οποία και πήραμε μαζί μας (την granola, όχι την food blogger!), μέσα στην υπέροχη goody bag που μας έδωσε η ομάδα της NIVEA φεύγοντας!



Σας φιλώ

Βρείτε με σε
FACEBOOK  
και 

INSTAGRAM

You May Also Like

0 σχόλια