Μια μέρα με την NIVEA

by - Ιουνίου 15, 2017


Πριν από αρκετές μέρες, ένα βροχερό πρωινό του Μαΐου, βρέθηκα στο Island καλεσμένη της NIVEA για να γνωρίσω από κοντά την καινούργια της σειρά αντηλιακών με τίτλο "Σώσε τα καλοκαιρινά"!
Η αλήθεια είναι πως την συγκεκριμένη μέρα ο καιρός από μόνος του μας έλεγε σώστε και τα χειμωνιάτικα, μιας και το μόνο που μας θύμιζε καλοκαίρι ήταν η ευχάριστη διακόσμηση του χώρου, τα αντηλιακά NIVEA, η πισίνα του Island, αλλά και τα φωτεινά χαμόγελα των ανθρώπων που μας υποδέχτηκαν.
Ο χώρος όπου έγινε το event ήταν εξαιρετικός. Χαλαρή ατμόσφαιρα, πεντανόστιμα εδέσματα αλμυρά και γλυκά, όμορφες παρουσίες αλλά και δυο σχεδιαστές μόδας, οι οποίοι μας ετοίμαζαν σε χρόνο dt ένα σκίτσο με το αγαπημένο μας ρούχο για την παραλία, το οποίο και παίρναμε μαζί με μια goodie bag γεμάτη όμορφα δωράκια.
Λευκά μπλουζάκια κρεμασμένα εδώ κι εκεί πλαισίωναν την διακόσμηση του χώρου, μπλουζάκια που δεν είχαν να φοβηθούν τους λεκέδες που αφήνουν τα αντηλιακά μας κάθε καλοκαίρι, αφού η NIVEA, με την παγκόσμια καινοτομία της για εύκολη απομάκρυνση των λεκέδων αντηλιακού κατά την πλύση, τα προσέχει με τον καλύτερο τρόπο!
Ήταν ένα πραγματικά πολύ όμορφο και "καλοκαιρινό" πρωινό, χάρη στην NIVEA!








Τα αντηλιακά NIVEA SUN AND MOISTURE κατάλληλα για όλη την οικογένεια, με προστασία υψηλής αποτελεσματικότητας με φίλτρα UVA και UVB παρέχουν 24ωρη ενυδάτωση
κάτω από τον ήλιο, αντιμετωπίζοντας την ξηρότητα της επιδερμίδας, προστατεύοντας παράλληλα εμάς αλλά και τα ρούχα μας!

Σας φιλώ

Βρείτε με σε
FACEBOOK  
και 

INSTAGRAM

Το post αυτό έγινε σε συνεργασία με την NIVEA


You May Also Like

0 σχόλια