Flash back

by - Μαρτίου 10, 2015


Πριν από μερικές μέρες ψάχνοντας κάτι στο blog , μου γεννήθηκε η ιδέα να φτιάξω την στήλη flash back, ανεβάζοντας ξανά παλιότερες αγαπημένες αναρτήσεις, δίνοντάς τους έτσι μια δεύτερη ευκαιρία “ζωής”!
Ποδαρικό θα κάνει μια διαχρονική ανάρτηση, που κάθε φορά που την διαβάζω, νιώθω σαν να την έγραψα εκείνη τη στιγμή…


Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014

Χτες βράδυ

Χτες βράδυ, λίγο πριν βάλω την Χριστίνα για ύπνο, κι αφού την άφησα να εκτονώσει και τα τελευταία αποθέματα ενέργειάς της πριν μπούμε στην διαδικασία χαλάρωσης, την κοιτούσα να παίζει και έτσι απλά άρχισα να κλαίω. Με λυγμούς. Εκείνη φυσικά τρόμαξε, μιας και δεν με έχει ξαναδεί ποτέ σε παρόμοια κατάσταση. Προσπαθούσα να μαζέψω όλο αυτό που μου συνέβαινε, αλλά μάταια. Ήταν πάνω απ' τις δυνάμεις μου.
Μόλις ηρέμησα, της εξήγησα πως δεν είχε κάνει κάτι κακό, πως δεν έκλαιγα απο πόνο ή στεναχώρια και πως όλο αυτό ήταν απο χαρά και ευτυχία..
Και ναι. Η αλήθεια ήταν πως βλέποντάς την , έτσι μικρή, εύθραυστη και τόσο αληθινή, σκέφτηκα πώς είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος πάνω στη γη..
Σκέφτηκα πως αυτό το πλάσμα , ήρθε στη ζωή μου για να μου δείξει τον ΔΡΟΜΟ.
Για να μου μάθει να μοιράζομαι και να μην περιμένω τίποτα. Να έχω υπομονή και να συγχωρώ. Να αγαπώ τον εαυτό μου για να μπορώ να αγαπώ και τους άλλους. Να ελπίζω και να πιστεύω. Να ξεπερνώ τους φόβους μου και τις ανασφάλειές μου. Να εμπιστεύομαι την κρίση μου , το ένστικτό μου και τις αντοχές μου. Να εκτιμώ τη ζωή και τα δώρα της. Να πιστεύω πως αξίζω να με αγαπούν άνευ όρων γι' αυτό ακριβώς που είμαι. Να τολμήσω να δοθώ κάπου, ολοκληρωτικά.
Έχω έναν άγγελο μέσα στο σπίτι μου και ήθελα να σας το πω.


Σας φιλώ

You May Also Like

8 σχόλια

  1. Πράγματι τα παιδιά μας είναι τα αγγελάκια μας,όσο και αν μερικές φορές,λόγω της κούρασης και του τρεξίματος,το ξεχνάμε!!!Ωραία ιδέα η καινούργια σου στήλη Ζωή,δεν τη θυμόμουν αυτήν την ανάρτηση σου,ίσως και να μην την είχα διαβάσει,καλημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ιωάννα μου!!
      Χαίρομαι που σου άρεσε!!!

      Διαγραφή
  2. με πήραν τα ζουμιά σχεδόν διαβάζοντάς το γιατί φυσικά έχω περάσει κάτι πολύ παρόμοιο με την Ίσιδώρα. Και βέβαια έχω σκεφτεί ακριβώς τα ίδια, έχω εκτιμήσει, αναθεωρήσει, μάθει και τελικά τόσο πολύ πλουτίσει ως άνθρωπος....σ'ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υ.γ. έχουμε το ίδιο 'παιχνιδο-χαλάκι' από ικεα :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκούλα..!! Εγώ σε ευχαριστώ για τα αληθινά σου λόγια!!

      Διαγραφή
  4. Υπέροχο, υπέροχο, υπέροχο... <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ γλυκό και τρυφερό το κείμενό σου...
    (Ωραία η ιδέα σου για την καινούροα στήλη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή