Έκπληξη!!

by - Νοεμβρίου 11, 2014


Κάθε χρόνο στα γενέθλια του καλού μου, προσπαθώ να του ετοιμάσω κάτι ξεχωριστό, μια έκπληξη, κάτι που θα κάνει τη μέρα αυτή ιδιαίτερη. Μου αρέσει πολύ η όλη διαδικασία της κρυφής προετοιμασίας και φυσικά πάνω από όλα μου αρέσει το ξάφνιασμα που βλέπω κάθε φορά στα μάτια του, μόλις ανακαλύπτει τι του έχω σκαρώσει!
Φέτος η ιδέα μου ήρθε, διαβάζοντας σε ένα περιοδικό για ένα ξενοδοχείο που "ειδικεύεται" στην εξασφάλιση του καλού ύπνου! Η κούρασή μας το τελευταίο διάστημα είναι μεγάλη κι έτσι αποφάσισα να κλείσω εκεί ένα δωμάτιο, χωρίς εκείνος να ξέρει απολύτως τίποτα, για να γιορτάσουμε οι 3 μας τα γενέθλιά του (όσοι με ακολουθείτε στο Instagram θα πήρατε μια μικρή γεύση)!
Η επιχείρηση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Από την πρώτη στιγμή νιώσαμε σαν να μπήκαμε σε ένα πολύ ωραίο σπίτι, παρά σε ένα ξενοδοχείο! Το δωμάτιό μας ήταν υπέροχο, η εξυπηρέτηση του προσωπικού εξαιρετική και η αίσθηση ότι βρισκόμασταν χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι μας, συνέβαλαν στο να του μείνει για ακόμα μια φορά η μέρα των γενεθλίων του αξέχαστη!
Πάρτε μια πολύ μικρή φωτογραφική γεύση!

















Σας φιλώ

FACEBOOK 

INSTAGRAM 

You May Also Like

14 σχόλια

  1. Καταρχήν να τον χαίρεσαι!
    Δεύτερον, σέρνεται το χαζό το ίντερνετ κα ιδεν μπορώ να δώ φωτογραφίες! πφφφφ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια του πολλά,να τον χάιρεσαι!!!Υπέροχο φαίνεται το ξενοδοχείο και μάλλον άξιζε ο κόπος από ότι κατάλαβα από τις όμορφες φωτογραφίες!!!Δεν είναι υπέροχο να προετοιμάζεις μία έκπληξη για τον καλό σου...εγώ το λατρεύω!!Καλημέρα Ζωή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιωάννα μου σε ευχαριστώ πολύ! Χαίρομαι που το κάνεις κι εσύ!

      Διαγραφή
  3. Να τα εκατοστήσει Ζωή μου ο αντρούλης σου! Πάντα τέτοια σας εύχομαι και να είστε αγαπημένοι! Αν κρίνω από τις φωτογραφίες πρέπει να περάσετε τέλεια, συγχαρητήρια για την έκπληξη που του επιφύλαξες! φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι σε ευχαριστώ! Πραγματικά περάσαμε πολύ όμορφα!
      Φιλιά

      Διαγραφή
  4. Να τον χαίρεσαι! Πολύ όμορφη έκπληξη!! Κι εγω κάθε χρόνο ετοιμάζω έκπληξη στα γενέθλια του άντρα μου. Όταν πλησιάζει ο καιρός θα σε ρωτήσω ;-) Και σε άλλα με υγεία!! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα! Τι καλά που το κάνεις και εσύ! Φυσικά να με ρωτήσεις ότι θέλεις, αν και νομίζω ότι όταν έρθει η ώρα, όλο και κάτι ωραίο θα σκεφτείς!

      Διαγραφή
  5. Να τον χαίρεσαι και να είστε ο ένας η αγκαλιά του άλλου πάντα!
    Ωραίο το ξενοδοχείο!!

    Τρελοτουρίστρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/11/14, 8:46 μ.μ.

    Μπράβο Ζωίτσα τέλειο...μόνο κ μόνο το κρεββάτι που φαίνεται τόσο μαλακό και αφράτο...και του χρόνου!!!
    Art Sophisticat.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ ναι...! Το κρεβάτι ήταν σαν να ξαπλώνεις πάνω σε ένα σύννεφο!!!
      Σε φιλώ γλυκά!

      Διαγραφή
  7. Να τον χαίρεσαι! Τι όμορφες εικόνες! Να περνάτε πάντα τόσο όμορφα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή