ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ ΤΡΕΛΟΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

by - Φεβρουαρίου 26, 2020


Από μικρή ο αγαπημένος μου ήρωας καρτούν ήταν ο Μίκυ! 
Τον έβρισκα απίστευτα γλυκό, ικανό κι ευγενικό, μου αρέσει ο τρόπος που φερόταν στην αρραβωνιαστικιά του την Μίνι και γενικά, αυτό το γλυκό ποντίκι, ήταν το αγαπημένο μου!
Όταν η Χριστίνα άρχισε να βλέπει dvds με καρτούν, εννοείται πως της αγόρασα αυτά με τον αγαπημένο μου παιδικό ήρωα.
Τώρα πια είναι αρκετά μεγάλη και επιλέγει μόνη της να βλέπει τις περιπέτειες των Μίκυ, Ντόναλντ, Γκούφι, Μίνι, Νταίζη, Πλούτο, Τσιπ και Ντέιλ, στο νέο κύκλο επεισοδίων «Μίκυ Μάους Τρελοπεριπέτειες» που προβάλλονται στο Disney Junior τις καθημερινές από τη Δευτέρα 3 έως την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στις 17.30.
Το Disney Junior είναι διαθέσιμο μέσω Cosmote TV, Vodafone TV, Wind Vision.


Την ξετρελαίνουν οι τρελοπεριπέτειες του Μίκυ και των  φίλων του, στο νέο του σπίτι στη Λουκανικούπολη!
Στο πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου «Το Θεότρελο Εργαστήριο του Μίκυ/Χαρούμενο Πλύσιμο», όλοι καταλήγουν σε τρελούς αγώνες ταχύτητας, όταν οι Τσιπ και Ντέιλ προσθέτουν μερικές ιδέες στη νέα εφεύρεση του Μίκυ. Η παρέα μετατρέπει το πλύσιμο τζαμιών σε φιλικό διαγωνισμό!


Προορισμένη να παραδώσει μαθήματα για την φιλία, την συνεργασία και την κοινωνία, η νέα σειρά παρουσιάζει σε κάθε επεισόδιο δύο ιστορίες διάρκειας 11 λεπτών και ένα διάλειμμα για χορό στην μέση του επεισοδίου, στο οποίο ο Μίκυ και οι φίλοι του προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους να χορέψουν μαζί με το νέο τραγούδι «Χοτ Ντογκ»!

Δείτε εδώ το trailer!

Εσάς, σας αρέσει ο Μίκυ Μάους;!

Σας φιλώ


Βρείτε με σε
και 

You May Also Like

0 σχόλια