5 things #21

by - Ιουνίου 17, 2019


#1 Νέα σειρά ετοίμων γευμάτων της ΑΒ Βασιλόπουλος "ΑΒ You'll Love" από τον Άκη Πετρετζίκη, είναι εμπνευσμένη από την ελληνική και διεθνή κουζίνα και περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από αίτημα μαγειρευτά φαγητά, φρέσκες σαλάτες, πίτσες, σάντουιτς και επιδόρπια, που παρασκευάζονται καθημερινά και που μπορούμε να τα βρούμε σε επιλεγμένα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος.
Με αφορμή το καινούργιο λανσάρισμα, είχα προ ημερών μια εξαιρετική εμπειρία γευσιγνωσίας στο εστιατόριο Fouar στην Μητροπόλεως η  οποία αποτελείτο από εφτά πιάτα εκ των οποίων δυο σαλάτες, τρία κυρίως και δύο επιδόρπια.
Όλα ήταν νοστιμότατα, μέχρι και η μπεσαμέλ του μουσακά που δοκίμασα, αφού δεν τρώω κρέας για να τον φάω κανονικά, είχε την γεύση μαμαδίστικης μπεσαμέλ, πράγμα σπάνιο έως και απίθανο για έτοιμο γεύμα!
Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ σημαντική η αναβάθμιση των ετοίμων γευμάτων στα σούπερ μάρκετς αφού υπάρχει μεγάλη μερίδα ανθρώπων που δυσκολεύεται να μαγειρέψει καθημερινά.
Στο εξωτερικό αυτό είναι πολύ συνηθισμένο αφού πολλοί εργαζόμενοι τις περισσότερες φορές τρώνε στη δουλειά τους και τους εξυπηρετεί πολύ το να μπορούν να βρουν μεγάλη ποικιλία ετοίμων γευμάτων στο κοντινότερο σούπερ μάρκετ ώστε να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει.
Φυσικά και είμαι υπέρ του σπιτικού φαγητού και της φροντίδας που προσφέρουμε στον εαυτό μας μέσα από την προετοιμασία του, αλλά στην ανάγκη, πιστεύω πως είναι πολύ καλύτερη μια μερίδα ρεβίθια με ρύζι αρωματισμένα με μοσχολέμονο και μια σαλάτα του Πετρετζίκη παρά η πρόχειρη και γεμάτη λιπαρά επιλογή μιας τυρόπιτας!





#2 Τον Έλτον Τζον τον άκουγα στα νιάτα μου, αλλά πολύ λίγα πράγματα ήξερα για την ζωή του, μέχρι την στιγμή που είδα την avant premier της ταινίας Rocketman.
Χαρισματική και συνάμα ιδιαίτερη προσωπικότητα, ένα μοναχοπαίδι από μια μικροαστική βρετανική οικογένεια, το οποίο στερήθηκε την πατρική αλλά και την μητρική αγάπη, με ένα έμφυτο ταλέντο στη μουσική, έφτασε στην κορυφή αλλά έπεσε και στα τάρταρα λόγο της πολυεθιστικής ζωής.
Η ταινία, ένα υπέροχο μιούζικαλ με εναλλαγές που σε κρατούν συνεχώς σε εγρήγορση, είναι διασκεδαστική και συνάμα συγκινητική, καθώς ξεδιπλώνει μέσα από το παίξιμο του ταλαντούχου καστ της την πολυτάραχη ζωή αυτού του μουσικού ειδώλου.
Ο υπέροχος Τάρον Έγκερτον που ενσαρκώνει τον Έλτον Τζον και τραγουδάει τα τραγούδια του, έχει πολύ όμορφες συναισθηματικές εναλλαγές και σε κάνει να ταυτίζεσαι μαζί του στην προσπάθειά του να συμφιλιωθεί, να αποδεχθεί και να αγκαλιάσει το μικρό παιδί που κρύβει μέσα του ο ήρωας.
Η ταινία μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και με έκανε να συμπαθήσω λίγο περισσότερο αυτόν τον εκκεντρικό τύπο με τις τεράστιες μουσικές επιτυχίες στο ενεργητικό του και τον μεγάλο αγώνα του να κατευνάσει τς εξαρτήσεις του και να κρατηθεί στη ζωή, κάνοντας παράλληλα και τα όνειρά του πραγματικότητα.
Να την δείτε την ταινία! Είναι σίγουρο πως θα περάσετε καλά.



#3 Τα δεκατέσσερα νέα σχέδια της νέας της συλλογή Mairiboo For Envie Shoes 
Summer 2019 μας παρουσίασε στις αρχές του καλοκαιριού η Μαίρη Συνατσάκη, σε ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό στον πολύ όμορφο χώρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιά, με θέα το λιμάνι, με live μπάντα και φοβερά κοκτέιλς!
Είδαμε από κοντά τα καινούργια παπούτσια με ιδιαιτέρα υλικά και 
πρωτότυπα σχέδια, σανδάλια για όλες τις ώρες αλλά και βραδινά με χαμηλά αλλά και με ψηλά τακούνια, χορέψαμε, γευτήκαμε νόστιμα γλυκά και παγωτά by Papaspirou και περάσαμε μια πολύ όμορφη και καλοκαιρινή βραδιά!




#4 Τώρα το καλοκαίρι μου αρέσει πολύ να φτιάχνω παρέα με την Χριστίνα,  χυμούς και smoothies και να τα απολαμβάνουμε οικογενειακώς καθισμένοι στην βεράντα!
Το καλοκαίρι άλλωστε είναι η καταλληλότερη εποχή για αυτό, αφού η ποικιλία σε φρούτα και λαχανικά είναι πραγματικά μεγάλη και προσφέρεται για πολλούς πειραματισμούς.
Πρόσφατα μάλιστα αποκτήσαμε και ένα φανταστικό smoothie maker από την εταιρία SENCOR που κάνει την όλη διαδικασία παιχνιδάκι!
Η SENCOR διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων που κάνουν την προετοιμασία φαγητού και γλυκού απολαυστική εμπειρία. Κουζινομηχανές, ράβδο μπλέντερ, αποχυμωτές, smoothie makers, πολυλειτουργικά μπλέντερ και πλήθος άλλων μικροσυσκευών γίνονται τα παιχνίδια της οικογένειας στην κουζίνα και την μετατρέπουν σε έναν κόσμο που μπορεί κανείς να δημιουργήσει με οδηγό την φαντασία του. 
Ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της υγιεινής διατροφής, παρουσιάζει μία γκάμα ποιοτικών προϊόντων, κατασκευασμένα από προηγμένα τεχνολογικά υλικά όπως λεπίδες από ανοξείδωτο χάλυβα με επικάλυψη τιτανίου, φιάλες Τριτάν και πιστοποίηση απουσίας BPA.
Η μικροσυσκευές κουζίνας της SENCOR πέρα από λειτουργικές είναι και όμορφες καθώς διατίθεται σε υπέροχους χρωματικούς συνδυασμούς!



#5 Μου αρέσει πολύ μετά το μπάνιο να χρησιμοποιώ μια πλούσια ενυδατική κρέμα, έτσι ώστε να κρατάω το δέρμα μου απαλό και μυρωδάτο!
Από τότε που ξεκίνησα να χρησιμοποιώ ενυδατικές κρέμες σώματως, δηλαδή περίπου στην τρίτη γυμνασίου, είναι πολύ λίγες οι φορές που το έχω αμελήσει.
Πρόσφατα βρέθηκα στο press event της διαχρονικής αγαπημένης μάρκας καλλυντικών Nivea και δοκίμασα την καινούργια λοσιόν σώματος Body Souffle με άρωμα Coconut&Monoi oil, της σειράς Nivea Oil in Lotion.
Με φανταστικό καλοκαιρινό άρωμα, απλώνεται εύκολα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας, ενυδατώνει την επιδερμίδα αφήνοντας την απαλή και μυρωδάτη!
Κυκλοφορεί και σε φρουτώδες άρωμα από άνθη κερασιάς και έλαιο jojoba!

Σας φιλώ!








You May Also Like

0 σχόλια