Οι μέρες μας μέσα από το κινητό μου #47: Πως πέρασα τα φετινά Χριστούγεννα

by - Ιανουαρίου 08, 2018


Τα φετινά Χριστούγεννα θα τα θυμάμαι με νοσταλγία.
Ήταν πραγματικά υπέροχα. Ξεκουραστήκαμε, είδαμε φίλους, φάγαμε πολύ και καλά, χουζουρέψαμε με τις ώρες, χαλαρώσαμε, ξανανιώσαμε!
Πιστέψτε με, δεν προσπαθώ να τους προσθέσω χρυσόσκονη μιας και είχαν μπόλικη από μόνα τους!
Από την πρώτη κι όλας μέρα που έκλεισαν τα σχολεία, μέχρι και σήμερα που άνοιξαν πάλι, κάναμε τόσα πολλά που με δυσκολία θα τα χωρέσω σε ένα ποστ.



Η πολύ όμορφη και συγκινητική χριστουγεννιάτικη γιορτή στο σχολείο της Χριστίνας, ήταν η αρχή των διακοπών μας!


Ακολούθησαν βόλτες με φίλους και φαγητό σε όμορφα μέρη.















αλλά και μαζώξεις στο σπίτι, καθώς τα Χριστούγεννα εκτός από τον μπαμπά μου, γιορτάζει και το Χριστινάκι μας (που γιορτάζει και την πρωτοχρονιά αφού έχει δυο ονόματα: Χριστίνα-Βασιλική!).







Τα Brunch και τα πρωινά δίνανε και παίρνανε, αλλά και οι ήρεμες στιγμές στο σπίτι, όπου ανάβαμε το τζάκι και χαλαρώναμε με ένα βιβλίο ή με μια ταινία στον υπολογιστή.









Την παραμονή των Χριστουγέννων την περάσαμε σε σπίτι αγαπημένων φίλων, και ο καινούργιος χρόνος μας βρήκε στο σπίτι της αδελφής μου.





Κάναμε βόλτες στους στολισμένους δρόμους της Αθήνας, και η Χριστίνα απόλαυσε για ακόμα μια χρονιά το Ημερολόγιο Αντίστροφης Μέτρησης που της έφτιαξα και φέτος με 25 Χριστουγεννιάτικα βιβλία για τα οποία θα σας μιλήσω αναλυτικότερα σε επόμενο ποστ.






Φτιάξαμε και Βασιλόπιτα την διακόσμηση της οποίας επιμελήθηκε αποκλειστικά το Χριστινιό!


Φέτος θα είναι σίγουρα η χρονιά μου, μιας και κέρδισα το φλουρί στην δικιά μας βασιλόπιτα. αλλά και στην Galette des Rois, την γαλλική βασιλόπιτα που κόψαμε στο σπίτι του γαλλοκουμπάρου μου εδώ στην Αθήνα, και η οποία με έχρισε Βασίλισσα της χρονιάς!





Είδαμε πολύ σινεμά, το "Coco" (εξαιρετική ταινία), το "Paddington 2" (που μου άρεσε πολύ), το "Φερδινάνδο" (αρκετά καλή) και το "Χριστούγεννα και Σια" (που δεν μου άρεσε καθόλου!).





Τις μέρες αυτές, δώσαμε και πήραμε πολλά δώρα, αγάπη, αγκαλιές και φιλιά και ευχές για μια νέα χρονιά γεμάτη υγεία κι ευτυχία.










Μεγάλη ευγνωμοσύνη για όλες τις υπέροχες στιγμές...

Σας φιλώ



Βρείτε με σε
FACEBOOK  
και 

INSTAGRAM



You May Also Like

0 σχόλια