Μικρές χαρές: Καινούργιος "φίλος"

by - Ιουλίου 10, 2017


Γεια σας και χαρά σας!
Λίγες μέρες πριν φύγουμε για τις πρώτες καλοκαιρινές μας διακοπές, είχα τη χαρά να δεχτώ ένα πολύ όμορφο δώρο από το στούντιο Athens Yoga όπου κάνω yoga τα τελευταία 2 χρόνια!
Αυτό το υπέροχο παγούρι-θερμός της εταιρίας Yoga Design Lab το οποίο και λάτρεψα από την πρώτη στιγμή που το κράτησα στα χέρια μου και φυσικά το έπαιρνα μαζί μου όπου πηγαίναμε.
Στη θάλασσα, στο βουνό, στις λίμνες και στα ποτάμια!



Με κέρδισε αρχικά με το λιτό και κομψό του ντιζάιν και με το γεγονός ότι είναι φτιαγμένο από ανοξείδωτο χάλυβα διπλού τοιχώματος, ότι είναι eco-friendly και BPA free.
Όταν όμως ανακάλυψα το μικρό "μυστικό" που έκρυβε μέσα του, το αγάπησα ακόμα πιο πολύ!
Αυτό το θερμός περιλαμβάνει ένα ανοξείδωτο φίλτρο για τσάι και φρέσκα φρούτα που σου παρέχει την δυνατότητα να φτιάξεις πολύ γρήγορα και χωρίς καθόλου κόπο το αγαπημένο σου ρόφημα.
Δεν έχεις παρά να βάλεις φύλλα τσαγιού ή κομματάκια φρούτου ή λεμονιού μέσα στο θερμός, να προσθέσεις ζεστό ή κρύο νερό, να σφραγίσεις με το φίλτρο έγχυσης και το ρόφημά σου είναι έτοιμο!
Μπορείς να έχεις εύκολα και γρήγορα νερό με όλες τις βιταμίνες και την γεύση του αγαπημένου σου φρούτου, αλλά και τσάι κρύο ή ζεστό για παραπάνω από 12 ώρες!!!




Εγώ το δοκίμασα φτιάχνοντας κρύο τσάι του βουνού που αγόρασα από τα Καλάβρυτα και δροσερό νερό με γεύση πορτοκάλι με τα ζουμερά πορτοκάλια που πήρα από το Αίγιο.
Και πραγματικά κρατούσε σταθερή την θερμοκρασία του ροφήματος για παραπάνω από 12 ώρες.


Ο καινούργιος μου "φίλος" θα μου κρατήσει συντροφιά όλο το χρόνο και θα με βοηθάει να ενυδατώνω και να ενδυναμώνω τον οργανισμό μου.
Να σας πω πως η συγκεκριμένη εταιρία, έχει και υπέροχα στρώματα για γιόγκα καθώς και πολλά άλλα αξεσουάρ που μπορείτε να δείτε και να αγοράσετε από το μεγάλο και πολύ ενημερωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα του Athens Yoga, Athens Yoga Shop.

Σας φιλώ

Βρείτε με σε
FACEBOOK  
και 

INSTAGRAM

You May Also Like

0 σχόλια