Μικρή βιβλιοφάγος:Η οδύσσεια του μικρού Οδυσσέα

by - Μαΐου 23, 2018


Γεια σας και χαρά σας!
Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα βιβλίο το οποίο έγραψε και εξέδωσε μια μαμά, πραγματοποιώντας έτσι ένα από τα όνειρά της, περνώντας ταυτόχρονα το μήνυμα πως όταν κάτι τι θέλεις πολύ, μπορείς να το πραγματοποιήσεις.

1. Η οδύσσεια του μικρού Οδυσσέα
Έφη Αργυροπούλου
εικονογράφηση: Ευτυχία Στυλιανέα

"Η οδύσσεια του μικρού Οδυσσέα", είναι το πρώτο βιβλίο της Έφης Αργυροπούλου, ιδιοκτήτριας της ψυχαγωγικής ιστοσελίδας workingmoms.grη οποία έκανε ένα από τα όνειρά της πραγματικότητα. Έγραψε και εξέδωσε ένα παραμύθι βιωματικό και εμπνευσμένο από τον μεγάλο της γιο, το οποίο μιλάει για την πλεονεξία και τον αληθινό πλούτο της αγάπης.


Ο μικρός Οδυσσέας έχει πάντα ότι ζητήσει από τους γονείς του, με αποτέλεσμα να ζητάει κάθε μέρα όλο και πιο πολλά και ποτέ να μην είναι ευχαριστημένος.
Παγιδευμένος κι αυτός στον καταναλωτισμό της εποχής μας, συνεχώς αναζητά καινούργια αποκτήματα για να είναι ευχαριστημένος χωρίς φυσικά κανένα αποτέλεσμα, έως τη στιγμή που θα καταλάβει πως η προσφορά, η αγάπη και η οικογενειακή ευτυχία είναι το πιο πολύτιμο και το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή.


"Η οδύσσεια του μικρού Οδυσσέα", είναι ένα να βιβλίο γραμμένο με ευαισθησία και απλότητα, με ύφος ανεπιτήδευτο και καθαρά νοήματα. συνοδευόμενο από μια πολύ όμορφη και νοσταλγική εικονογράφηση που θυμίζει παλαιότερες εκδόσεις παιδικής αθωότητας.
Η συγγραφέας μιλάει για την αγάπη, την διαφορετικότητα, την απληστία, την προσφορά και την βαθύτερη σημασία της οικογένειας, προτρέποντας τα παιδιά να δουν λίγο παραπέρα από τις πρακτικές και υλικές τους επιθυμίες, φτιάχνοντας έναν καλύτερο κόσμο.

Περισσότερα για το βιβλίο, καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να το αποκτήσετε, θα βρείτε στο  workingmoms.gr 

Σας φιλώ

Βρείτε με σε
FACEBOOK  
και You May Also Like

0 σχόλια